upon going back on training

• פותח הנושא tanka
  • פורסם בתאריך

tanka

New member
upon going back on training

hey guys here is my question After you have'nt been training for a while, lets say two months, is it better to go back to intensive training (meaing every day or a lot), or is it better (phisicly and otherise) to take it slowly and moderatly, when you go back to trrraining rutine?Does it even matter?, or perhaps you should go with what is right for you Thanks for the answers, I'm back in one week and a day.

zappon

New member
זה תלוי בבן אדם עצמו בכח רצון שלו

וביכולות הפיזיולוגיות שלו. תמיד עדיף לחזור בהדרגה נגיד פעמים שלוש בשבוע ואז לפי יכולת הבן אדם לעלות עד לכמה שרצוי. כמובן שיש כאלו מעצבנים שלא מאבדים הרבה גם לא כושר ולא גמישות וכוח אחרי הפסקה של חודשיים והם מסוגלים לחזור ישר לאימון של כל יום. לדעתי לרוב רצוי בהדרגה.

WhiteBear

New member
תפסתי אותך ../images/Emo70.gif

ולגבי השאלה. אני מוזמן לחכות לתשובות של אחרים. לדעתי: זה תלוי ברצון של הבן אדם. בכל מקרה, רצוי בימים הראשונים להיות מאד עדינים ומאד קשובים, כדי לא להכניס את הגוף (או הנפש) למתח מהאימונים. בנוסף, לפחות אצלי, הגוף מאד לא מתלהב מהחזרה לאימונים. בהתחלה הוא די אוהב את הקטע שוב, תחושת געגוע כזו. אחרי יום, הוא מתחיל לקטר. וזה יכול לקחת לי כמה שבועות עד שהוא מתחיל להנות באמת שוב. בכל מקרה, אני לא יכול לומר שאני דואג לך
|אור| ואהבה , בן זוגך, טל.

למעלה