UPLOAD

patael

New member
UPLOAD

משום מה, אני לא מצליח לבדוק ב PHP את אמיתות שליחת הנתונים מהטופס. כאשר אני עושה UPLOAD ומשתמש ב COPY אני בעמוד שמבצע את ה UPLOAD מנסה לוודא שהמשתמש הכניס קובץ לטופס, אני עושה כך if(empty($myfile)) { print "empty"; } else copy()..... או שאני מנסה if($myfile==´´ או "") { print "empty"; } else copy()..... מה אתם אומרים?

Megapuzik

New member
לא בטוח אם זה מה שאתה מחפש, אבל....

http://www.php.net/manual/en/function.is-uploaded-file.php

patael

New member
אז ככה

זה ממש לא מה שאמרתי ... אני רוצה לבדוק את אמינות הטופס, בכלל לוודא שהוא הכניס קובץ אז אני מנסה <div align="left" dir="rtl"> if($myfile_name==´´) {print "no file sellected";} או ש if(empty($myfile_name)) {print "no file sellected";} או שאותו הדבר בלי _name... מה אתה אומר?

Megapuzik

New member
אין לי מושג אם כך...

לא היה לי יותר מידי נסיון עם זה, מצטער.

patael

New member
מכיר, זה לא הרעיון....

איך אני בודק, לא ב DHTML אלא ב PHP האם נשלח מידע מטופס אולא. , או לא. המידע שאני זקוק לא הוא, האם המשתמש בכלל בחר קובץ, או לא. ISSET , לא עובד כמו שצריך, גם לא if($myfile==´´)1 וגם לא EMPTY . מקווה שקפיש...

orenphp

New member
אולי זה יעזור..

בהנחה ואתה קורא לשם השדה fileattachment כלומר:
<Form ENCTYPE="multipart/form-data" ACTION="bla.php" METHOD=POST> <input type=´file´ name=´fileattachment´ size=30 dir=rtl> </Form>​
תנסה את זה:
if ($fileattachment != "none") { $imagesdir = "MyImagesDir/"; copy($fileattachment, $imagesdir.$fileattachment_name); }​
מקווה שזה עזר, אורן

orenphp

New member
אז משהו בקוד שלך לא טוב איפשהו..

הקוד שכתבתי עובד ב-100%, ניסיתי אותו כבר מיליון פעמים... מה בדיוק הבעיה? הוא נותן לך הודעת שגיאה או משהו? תפרט יותר

תמר,

New member
נסה להדפיס את המשתנה של הקובץ

ולכתוב את הקוד בהתאמה לתוכן.

למעלה