UPLOAD איטי מידי לרשת

sinbad2

New member
UPLOAD איטי מידי לרשת

שלום לכולם נתקלתי בבעיה אצלי במחשב שכאשר אני מעלה משהו לרשת אז זה לוקח שנים עד שזה זז אם בכלל ולא רואים בכלל את קצב ההתקדמות. יש לציין שבמחשב אחר ,אותו קובץ עולה לרשת תוך כ-10 דקות וגם רואים את קצב ההתקדמות. יש למישהו פיתרון ??? נ.ב אם זה לא הפורום המתאים אני מתנצל מראש. תודה.

זה יכול לקרות מכמה סיבות

1. הכרטיס דפוק - צריך להחליפו 2. ההגדרות לא תואמות לרשת 3. כבל בלאי 4. הגדרות רשת או תוכנות מקומיות שבולמים או מאיטים את קצב השליחה שלך הייתי שמח אם היית מפרט מעט מה התצורה של הרשת שלך, כמה מחשבים , כמה ROUTER-ים, איך החיבור נעשה, האם יש FireWall-ים? וכו'..

sinbad2

New member
קודם כל תודה על התשובות אבל

יש לציין שנית שבמחשב אחר באותו DOMAIN עם אותם הגדרות (אותו מחשב אחד לאחד) ובאותו זמן נתון ועם אותו קובץ-קצב ההעלאה סביר ביותר. במחשב הבעייתי קצב ההורדה מהרשת תקין לחלוטין. יש מצב שהגדרות לוקליות על המחשב יכולות לסדר את הבעייה ? או שהכרטיס דפוק ? (אם כי ההורדה מהרשת בסדר גמור)או שהרשאות של אותו משתמש מוגבלות? כל תשובה תעזור.

שוב...

ראשית נסה לראות כי לא רץ שום דבר חשוד במחשב שלך. שנית נסה לבדוק גם שאין FW שחוסם לך פורטים מסויימים במחשב (UDP TCP תלוי באפליקצייה שעושה UPLOAD) לבסוף, נסה להחליף כרטיס, או להחליף כבלים בין 2 המחשבים קרוב לוודאי שזו הבעיה. -------- בברכה, אביעד א.

sinbad2

New member
תודה,ניסיתי להחליף כבל

,לא עזר. אנסה להחליף כרטיס רשת. המון תודה

antidot

New member
------>

אם שני מחשבים מתנהגים בצורה שונה, הם לא זהים אחד לאחד. לוגיקה פשוטה. אם הצלחת לשלול בעיות חומרה/דרייברים, סביר להניח שיש בעיית name resolution (כגון כשלון לאתר master browser). לא ציינת איך אתה ניגש לשרת: לפי IP, לפי שם NETBIOS-י, לפי שם DNS-י. לא ציינת אם יש באירגון DNS, WINS וכו'... פרטים... פרטים...

למעלה