updating the version of Iphone

inbal116

New member
updating the version of Iphone

I have a problem... i am abroad . i tried to update the version of my Iphone. to 7.1
now it shows me a picture with the symbol of itunes and an USB cable.
i dont have a USB cable and i dont have a computer with itunes. my Iphone doesnt work, it is just stuck with this picture.
i dont mind to cancel the updating, i just want the Iphone to work again... what should i do?

amitp

New member
ללא גישה למחשב האפשרויות שלך מוגבלות מאוד

עד כדי לא קיימות (בהנחה שריסט פשוט לא עובד [לחיצה על כפתור הבית וההדלקה עד שהמכשיר מבצע ריסט] לא עוזר אין לי כרגע רעיון יצירתי ללא מחשב). מה שכן, אני לא יודע איפה בחו"ל את נמצאת, אבל אם זה מקום שיש בו APPLE STORE תוכלי לפנות אליהם והם יוכלו לפתור לך את הבעיה.

amitp

New member
(דרך אגב - כבל USB זה משהו שאפשר לקנות

יחסית בגרושים, ו-ITUNES אפשר להתקין על מחשב מזדמן. JUST SAYING...)

inbal116

New member
if i will install itunes on this computer

and i will connect the iphone to this computer, will all my songs be removed?
cause its not my own computer with my own itunes....

amitp

New member
ITUNES לא ימחוק שום דבר בלי לשאול קודם

ובלי שום קשר לא ימחק שירים בכלל אלא אם תנסי לסנכרן שירים למכשיר מהמחשב החדש.
מה שכן, עם השגיאה שקיבלת אני לא בטוח שהמידע שהיה על המכשיר שרד את העדכון, אבל זה לא קשור לITUNES כרגע.

inbal116

New member
it showed me a messege that said that all my

media and information will be removed. i will try to get to an apple store....thanks a lot for the help!!

רעיון טוב מאוד

במרבית הדיונים ברשת למצב שתיארת (סמל אייטיונס וכבל USB) מוצג הפיתרון הבא:
1. לנתק את האייפד/אייפון מהכבל (אפשר להשאיר את הכבל מחובר למחשב) > לכבות את האייפד - בד"כ נדרש להחזיק, בו זמנית, את כפתור ההדלקה וכפתור הבית.
2. להחזיק את מקש הבית לחוץ ובעודו לחוץ לחבר את הכבל לאייפד.
3. להפעיל את אייטיונס, שאמור ל"הודיע" שזוהה אייפד מחובר במצב Recovery Mode והוא מאפשר שחזור האייפד למצב "בית החרושת" (תוך מחיקה של כל דבר שהותקן עליו).
זה מצב מצויין אם יש גיבוי באייטיונס במחשב כלשהו או בקלאוד.
במילים אחרות - אם יש לך גיבוי בקלאוד, אינך צריכה לדאוג משחזור האייפון בעודך בחו"ל. לאחר השחזור התכנים (מוסיקה, אנשי קשר וכד') יחזרו.
אם אין לך גיבוי בקלאוד ותשחזרי את האייפון - לפחות תוכלי להשתמש בו כטלפון, ולכשתגיעי "הביתה" (הכוונה למחשב שבו מותקן האייטיונס הרגיל שלך), ובהנחה שעשית גיבויים - תוכלי לשחזר את הנתונים מהגיבוי.
אם אין לך גיבוי (לא בקלאוד ולא באייטיונס הרגיל שלך) - אני לא יודע מה להציע ומוטב להיוועץ במומחה.

ועוד משהו

בכל מקרה שאת מחברת (מתכוונת לחבר) את האייפון לאייטיונס במחשב "זר", אז לפני שאת מחברת את האייפון, בטלי את אפשרות הסנכרון האוטומטי כפי שמודגם באיור המצ"ב.

עדכונים

לשום רב,
ראי כאן הסבר לגבי שחרור האייפון במצב בו הוא מצוי עתה.
בלי קשר לנ"ל, התייעצתי עם "אחד שמבין" והוא ממליץ על שימוש בתכנה בשם iReb - יש להוריד ולהתקינה במחשב והיא אמורה לפתור את בעית השחרור של האייפון בלי למחוק את התוכן שעליו.
בנוסף - ראי מסר ששלחתי לך.
בהצלחה.

למעלה