up!

  • פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
up!

בנסיון (מישהו אמר נואש?) לעורר את הפורום... אני מתחילה בדיון.... מה השיר הכי יפה בדסיק UP? ומה השיר הכי מעצבן? אני אתחיל- אני אוהבת את רוב השירים- אבל אם אני צריכה לבחור אחד אז זה את NHA! ויש שיר אחד שממש מעצבן אותי והוא- I'm Jealous אני לא מסוגלת לשמוע את השיר הזה! מה אתם אומרים?
 

i love gina

New member
אז ככה:

בדיסק הכחול: השיר הכי אהוב- juanita שמבוצע בצורה מעולה!!! הרבה יותר יפה מבשתי הגרסאות האחרות... השיר הכי שנוא- אני מניח שקצ'ינג- שדווקא באדום הוא אחד היפים ביותר, פה ממש הרסו אותו! בדיסק האדום: השיר הכי אהוב- יש המון!!! באמת, כמעט הכל... השיר השנוא- she's not just a pretty face- המסר נחמד, אבל השיר עצמו מעצבן! וגם ain't no particular way. בדיסק הירוק- השיר האהוב- nah!!!!!!!!!!!!!!! עד הסוף, השיר בגרסה הזו פשוט מעולה!!! השיר השנוא- אממ... לא יודע, נגיד ש- i'm jealous, למרות שהוא גם נחמד שם.
 

AMIR HOREV

New member
או קיי...

אני הכי הרבה אוהב את.... יור סטייל דה וואן איי לוב... ותסלחו לי אבל נראה לי שזה השיר היחיד שאני מכיר....
 

Caeser

New member
עכשיו תורי...

בCOME ON OVER אני נורא אוהב את: from this moment שזה שיר ממש אלוהי...אגב מירי, מתי היא הופיעה בשיר הזה עם הבקסטריט בויז?! מה הם גם שרו אותו??? you'er still the one שדי נמאס למרות שהוא שיר מעולה! whatever you do dont! שיר קצבי וחביב man I feel like a woman שיר פמיניסטי יפה... ובUP: NAH שהתאהבתי בו מהרגע הראשון UP im not in the mood' in my car שלושת השירים העיקריים. נ.ב מישהו יודע, אולי מירי על מה היא זכתה ב-5 פרסי גראמי...?
 
למעלה