UP UP UP can only go UP from here

MiriOrit

New member
UP UP UP can only go UP from here

שניתי את החתימה שלי... מה אתם אומרים?? ואם כבר - שאלה - כמה פעמים רצוף אתם יכולים לשמוע את השיר UP באופן רצוף? כלומר לסיים לשמוע אותו ולחזור עליו?!?!?!? איזו גירסה שלו אתם הכי אוהבים? רגילה? קאנטרי? מזרחי? הופעה?

SHANIA MY MUSIC

New member
אחלה חתימה...

אני יכולה לשמוע את השיר הזה איזה 3 פעמים רצוף... אני אוהבת את הגרסא הרגילה ואת הקאנטרי... דרך אגב את יודעת שאני וגל באותו בסיס? היא עושה טירונות ואני בקורס באותו בסיס. ויצא לי לפגוש את המחלקה שלה הרבה פעמים בחדר אוכל, אבל לא זיהיתי כל כך מי זאת גל.... היא יודעת שאני שם ותיכננו להיפגש בבסיס יום ראשון שעבר, ולא יצא לנו.... לפחות יש שני מעריצות של שאנייה באותו בסיס, נעשה פרסומות שם לשאנייה...

Eilleen

New member
אוף את חייבת להסביר לי משהו

זה נחשב חלק מצריפין? אני לא יודעת מה להגיד לאנשים אני אומרת שזה מול צריפין זה נקרא שער יפו? או ששער יפו הוא מול בה"ד 7? זה בסיס עצמי או חלק מ.....?

זה מול שער יפו ונקרא מחנה גדעונים

אם אני לא טועה. אני חושב שאפשר להגיד שהוא חלק מצריפין. אבל אתן מוזמנות לתקן אותי אם אני טועה.... הייתי שם פעם אחת, כשהייתי במיונים לקצונה יעודית בחיל הקשר, לפני שהחלטתי ללכת לטכניון ולהגיד שלום לחיים חברתיים ל-4 שנים...

SHANIA MY MUSIC

New member
כעיקרון...

בה"ד 7 הוא מול שער יפו, וכן זה נחשב חלק מצריפין כמו כל שאר הבה"דים... אבל זה בסיס עצמאי בפני עצמו כמו כל בסיס...

למעלה