Untitled

blackwedding

New member
Untitled

את כבר בבית ואני לבד עכשיו מרגיש אותך מתגעגע אלייך כל כך מרגיש אותך חושק בך אני עוצם את העיניים ורואה אותך אותנו עירומים את מעליי רטובה כל כך רטובה נוטפת מיצי תאווה הזין שלי בתוכך קשה וחם עמוק בתוכך המראה הזה לא נותן לי לישון ההרגשה הזאת של המיצים שלך על רגליי לא נותנת לי להירגע הגניחה שלך מעדעדת בחדר לא יכול יותר בלעדייך לא רוצה בלעדייך לא יכולתי להחליף את המצעים אני שוכב עירום מתחת לשמיכה מריח אותך את הבושם המתוק שלך את המיצים שלך את הזרע שלי מריח כמו תערובת תבלינים חרמן?! כן, אני חרמן, מותק עלייך רוצה אותך חושק בך רק תבואי כבר עומד לי...

רוצה

יושבת בבית רוצה לבוא לא יכולה אתה יודע שאני לא יכולה שוכבת במיטה עם חום חושבת עליך שוכבת מתחת לשמיכה אוי כמה הייתי רוצה שזה יהיה מתחת לשמיכה שלך בבית שלנו שוכבת מדמיינת את ידך על גופי שוכבת במיטה ומדמיינת את האהבה בעינייך כמו שהבטת בי כשהייתי אצלך שחדרת לגופי אני שוכבת במיטה ורוצה את נשיקותיך רוצה לשמוע אותך לוחש את שמי כמו שאני אוהבת לא יכולה יותר עם הגעגועים האלו פשוט לא יכולה זה כל כך מתסכל אני שלך ואתה שלי אני רוצה להרגיש את גופך הערום עלי אני רוצה להביט בעינייך כאשר אתה חודר אלי מלא תשוקה אני רוצה לשמוע אותך גונח בגללי אני רוצה לראות בעינייך את הרצון להיות איתי בתוכי רק איתי רק בתוכי אוהבת אותך כל כך אוהבת אותך כל כך זקוקה לך אתה האוויר שלי אתה חיי אוהבת אותך

למעלה