unpopular opinions

מוגלי7

New member
unpopular opinions

לא כתבתי כאן כל כך בעבר, אבל הייתי חייב לשתף. אני ממש ממש לא אוהב את קווין. מהרגע שהוא נכנס לסדרה לא אהבתי אותו, ולא אהבתי את זה שדב אהבה אותו כי אני מת על דב ומגיע לה הרבה יותר טוב. מגיע לה לאנדי! לא עשו הרבה כדי שאני אחבב את קווין בעונה 3, ובעונה 4 הקו הזה רק נמשך. למה אתם אוהבים אותו? חח
אגב, גם אהבתי את עונה 5. שמתי לב שהרבה רואים בעונה הזאת כתחילת ההתדרדרות של הסדרה אבל אני אהבתי אותה לא פחות מאת 4. וגם אהבתי את ליילה. עד שהיא נהייתה psycho bitch. אם היא לא הייתה מתגלה כזונה מטומטמת היא הייתה יכולה להיות הרבה יותר אידיאלית מריטה המעצבנת.

קיצר האם גם לכם יש כל מיני דעות על הסדרה/דמויות מהסדרה/קטעים בעלילה שהם שונות מדעת הרוב?

einat162

New member
שלום מוגלי7

אני גם בדעה שעונה 5 הייתה טובה! למה? כי בסופו של דבר כל פרק השאיר אותי במתח של "נו אז מה יקרה עכשיו?!". אפשר לאהוב את ג'ולייה סטיילס ואפשר לשנוא אותה (אני נייטרלית), אבל ג'וני לי מילר נתן הופעה מחשמלת וקריפית בטירוף בתור ג'ורדן צ'ייס.
קווין עבורי היה תמיד עבורי דמות מתנדנדת- כל הזמן שיחקו אותו, פעם הראו צד מניאקי ופעם הראו את הצד האנושי, האכפתי או הפגוע.
היו חלקים שהייתי מעוצבנת עליו, אבל בסופו של דבר אין שחור או לבן- וגם אנג'ל פישל, בגד, ועישן סמים.... (את הדמות שלו אהבת?).

אגב, סיימת לראות את כל הסדרה? (באתי לרשום כאן הערה ואז הבנתי שיכול להיות שלא סיימת את עונה 8 בכלל).

מוגלי7

New member
סיימתי את הסדרה :)

את אנג׳ל אהבתי כי אני חושב שהוא איש טוב. אני פשוט לא חושב שקווין כזה טוב. זה שניסו שהוא יהיה טוב (או פשוט לא הראו אותו עושה משהו רע) בעונה 8 לא משנה את זה שהוא די היה חרא מהרגע שהוא נכנס לסדרה..
אגב אני חושב שאני גם מהמעטים שאהבו את לגוארטה, מתחילתה ועד סופה חח.

למעלה