Unplugged - היום בטלויזיה 18:00 ב-MTV.
J just 4 the corrs New member 15/2/03 #7 כל פרסומת 5 דקות זהו זה אני לוקח את הDVD ורואה. ד"א ההופעה בטלויזיה מקוצרת.
P p i n g o New member 15/2/03 #8 איייי........איזה יפה היה ולמה אתה מתכוון שההופעה מקוצרת? וב-VH1 יש כל כמה זמן למי שמפריעות לו הפרסומות. שם אין פרסומות (בד"כ).
איייי........איזה יפה היה ולמה אתה מתכוון שההופעה מקוצרת? וב-VH1 יש כל כמה זמן למי שמפריעות לו הפרסומות. שם אין פרסומות (בד"כ).
J just 4 the corrs New member 15/2/03 #9 מה לא שמת לב חסרים השירים: Lough Erin Shore What Can I Do Dreams Queen of Hollywood No Frontiers Runaway בDVD שיש לי, יש אותם.
מה לא שמת לב חסרים השירים: Lough Erin Shore What Can I Do Dreams Queen of Hollywood No Frontiers Runaway בDVD שיש לי, יש אותם.
P p i n g o New member 16/2/03 #10 וואלה.. למה הם קיצרו את זה?? בכל מקרה יש לי את הדיסק עם כל הקטעים אז לא נורא. וליתר בטחון גם יש לי את האנפלאגד מוקלט. אז מי צריך את ה-DVD?
וואלה.. למה הם קיצרו את זה?? בכל מקרה יש לי את הדיסק עם כל הקטעים אז לא נורא. וליתר בטחון גם יש לי את האנפלאגד מוקלט. אז מי צריך את ה-DVD?