units of the 55 respond to 10-51...

MAGENDAVID

New member
units of the 55 respond to 10-51...

אנשים מה המצב ? נוו אז מי בבית בסתלבט לא הלך לבצפר אני כמובן חחחח והפסדתי מבחן בספרות אז חוצמיזה רציתי רק לספר עוד פרטיים עליי אז ככה קוראים לי אלעד אני בן 16 (עוד 3 חודש) אני מתנדב במד"א ואני אוהב את קרלוס ואת בוסקו (לא איך שזה נשמע) וז-ה-ו...

RomeoITALIANO3

New member
גם אני בסתלבט בבית,ואני לא יקבל

תעודה (איזה מזל) עכשיו יהיה לי חופש שקט. תגיד מה אתה כרגע במד"א, כי אני התנדבתי בב"ח סורוקה ולא היה משהו, אז מה התפקיד שלך בערך שם? כי גם אני רציתי להתנדב למד"א אבל זה לא הסתדר.

MAGENDAVID

New member
כנס אחי....

ואללה בסורוקה, טוב כי זה בית חולים ואין הרבה אקשן וכאלה אבל במד"א זה כיף חבל"ז, אתה עושה קורס של כ-60 שעות בערך ואז אתה בתקופה של חונכות עם החונכים שלך באמבולנס ואתה עושה הכל מטפל באנשים וכו"... ואחרי זה רגיל בלי חונכים, אשקרה כמו במשמרת ,אבל קודם אתה צריך לבוא לראיונות כדי להתקבל מלחתחילה לקורס. תתקשר 101 ותשאל על קורסים שצריכים להיפתח הם צריכים נראה לי 15 איש בערך מינימום אבל אל תתפוס אותי במילה...

RomeoITALIANO3

New member
נשמע טוב, חבל שלא הלכתי על זה

אבל אולי תחילת שנה הבאה הבאה אני יעשה משהו, ותגיד אין איזה בגבלה של זמן שאתה חייב ליהות שם? בקשר ל60 שעות אני יודע וגם ראיתי כמה.

MAGENDAVID

New member
רומיאו....

מה זאת אומרת אחי הגבלה כאילו שאתה חייב לבוא לפחות ככה וככה? או שאסור להישאר שם יותר מדי זמן וכאלה? אם זה בקשר לשאלה הראשונה שלי אז כן אתה חייב לעשות לפחות משמרת אחת בשבוע שזה כמה שעות אתה קובע איזה יום, ואם זה לשאלה שנייה אז נראה יל אתה יכול להיות שם כמה שאתה רוצה אבל רק אם אתה בוגר אם אתה נוער אז מותר רק עד שעה 11 בלילה

Adi 18

New member
היי מה המצב?

גם אני נשארתי בבית
והפסדתי בוחן במתמטיקה, עבודה להגשה בתנ"ך ומבחן באנגלית
איזה כיף.. גם אני מתה על קרלוס..
ואני בת 17 וחצי.

RomeoITALIANO3

New member
מה עם דוק?אף אחד לא../images/Emo23.gif אותו?

וגם על טיי אף אחד לא מדבר. הקיפוח הזה לא בסדר, כי בלי דוק קרלוס היה מזמן מפוטר, לפי דעתי, ובלי טיי .... ובלי טיי.... אז יהיה יותר משעמם, כי גם הוא בסדר. נחזור לעיניננו : איזה כיף חופש פסח כמעט 3 שבועות של סתלבט, בריכה, ארטיקים בטעם תפוח והמון המון סרטים.

Adi 18

New member
דוק גם חמוד...

באמת איזה כיףףףףףףףףףףףף סוף שנה עוד מעט.. גיוס...
אבל יש לנו כמה תגבורים השבוע ולכם?

thegreatone

New member
בזבוז

אני הלכתי לבית הספר היום והגענו רק 9 ילדים המורים לא נתנו לנו להשתחרר עד שהידקנו דפים לבית הספר

למעלה