UNIA

Gaius Octavius

New member
UNIA

אז נכון, טחנתם את הנושא בשכל, אבל רק היום אני שמעתי את האלבום, אז פאק אוף. בעקרון אני יכול להבין איך האלבום גרם לכאלה דעות חצויות. סונטה ארקטיקה הקלאסיים זה לא. אין פה Wolf & Raven או Broken שכאלה, אבל יש הרבה מאוד נקודות אור. לא שנאתי אף שיר [אחת הלהקות היחידות שאני חושב שאין שיר שלה שאני שונא], ואהבתי מאוד הרבה, כגון Caleb, Paid In Full ועוד כמה. בעקרון, זה האלבום הכי מעניין שלהם, מבחינת מוזיקה ומבחינת ליריקה, והבעיה היחידה בו הוא שהוא לא הפופ הקליט הרגיל שהם מנגנים, ועל אף זאת לא מצאתי את עצמי בעל נטיות אובדניות במשך האלבום, כמו שנפוץ מאוד בלהקות שאוהבות לשבור קצב כל שתי שניות [להוציא את Unexpect מהתמונה, כי הם פאקינג מוזרים אבל טובים]. שני הסגנונות טובים מאוד, ואהבתי את השינוי בכיוון. אם כי, לדעתי, באלבום הזה סונטה מיצו את עצמם מהבחינה הזו. כבר מאז Reckoning היה אפשר לראות את השינוי המתקרב, ולמרות שאני אוהב את האלבום הזה, לדעתי הם מיצו את ההפקה המלוטשת שמאפיינת אותם, ושאולי כדאי שיתחילו עם משהו קצת מחוספס, יותר ראשוני מאשר מוצר מוגמר בעטיפת פלסטיק. שעכשיו ישבו ויקליטו אלבום, עכשיו, ושלא נחכה עוד שלוש שנים. וזה מה שיש לי לומר כרגע.

SonatArcticA

New member
מסכים לגבי מיצוי הכיוון הזה

רקונינג נייט וunia בערך הלכו באותו כיוון, זה היה מצויין, אבל לפי דעתי הם צריכים לחזור למקורות באלבום הבא. גם נכון שאסור להם לחכות עכשיו עוד 3 שנים עד לדיסק הבא, זה יהרוס אותם, אמצע 2008 יהיה תאריך נחמד לאלבום חדש. לגבי Unia, הדיסק מצויין וגדל עלי, אבל חסר לי הסולואים המרגשים של יאני, יש יותר מדי סולו קלידים מאשר גיטרות. אני מקווה שטוני יקשיב לדעות של אנשים על Unia וילמד מטעויות.

Gaius Octavius

New member
../images/Emo45.gifגם אני שמתי לב להדגשה של הנריק

ועוד מוזר, כי יאני פעם היה שני לטוני, ונראה כי לאט לאט, מאז הגעתו, הנריק משתלט על המקום הזה. לא שיש לי משהו נגד הנריק, הוא טרול מערות חמוד למדי, אבל יאני נדחק נורא לצללים. ועוד נקודה שצריך לציין: נתנו לטומי תפקיד שהוא יותר מלתת קצב! מזל טוב!

SonatArcticA

New member
מסכים

אבל לפי דעתי כל הסיפור הזה של ה civil duties של יאני השפיע על ההקלטות של האלבום הזה. שמת לב באיזה שקט הם נשארים בעניין? יותר מדי שקט, וטוני אמר באיזה ראיון שהם לא מסכימים עם איך שיאני התנהג בקשר לזה. ועכשיו בנוסף לכל זה הוא לא ינגן איזה חצי שנה בלהקה. אני ממש דואג בקשר לעתידו בלהקה, חסרים הנגיעות שלו בUnia. אה וכן, ממש אהבתי איך שעשו את הבאס באלבום הזה, סוף סוף.

Gaius Octavius

New member
הCivil Duties היה אחרי סיום ההקלטות.

האלבום הוקלט בדצמבר-ינואר ויאני התגייס סביבות מרץ-אפריל אם אני לא טועה. ולא נתקלתי בראיון הזה. אולי תוכל לתת לי לינק? לבס לא נתתי עדיין דגש, בשמיעה הבאה אחזור אליך.

טרול מערות!../images/Emo9.gif

יואו, זה היה מזמן, איך אתה זוכר את זה?

Gaius Octavius

New member
לא עניין של זכרון.

תשמעי את משקל הקלידים בSilence ואת משקל הקלידים בUnia.

Musta Susi

New member
מסכים שאין שיר של Sonata שאני שונא../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

וחשוב לי לציין את Fly With the Black Swan שלדעתי הוא השיר הכי יפה באלבום

Musta Susi

New member
../images/Emo9.gif

רגע, ומה אתה חושב על: my dreams but a drop of fuel for a nightmare?

Gaius Octavius

New member
גם.

גם In Black And White ו-For The Sake Of Revenge ראויים לציון. וThe Harvest. והכל, בקיצור.

McBlack

New member
ftsor אכזב אותי...../images/Emo4.gif ציפיתי שהוא יהיה בטופ 3

או אפילו הטוב ביותר. אבל הוא לא ממש מתקרב. ויש לו מילים דפוקות יחסית לסונטה

McBlack

New member
מעצבנים אותי בו הקטעים שטוני שר מהר יותר

מהנגינה ברקע.

ש נ י1

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך

האלבום הזה בהחלט יותר מעניין מהאלבומים הקודמים שלהם, אבל הוא בכל זאת סוג של המשך לרקונינג נייט. אני דווקא מקווה שהאלבומים הבאים שלהם ימשיכו את הכיוון הזה, למרות שאני לא אתאכזב קשות אם הם יחזרו לסנון הישן
אהה וגם אני לא שונאת שום שיר של סונטה.... זה כבר מתחיל להיות ממש מוזר

ש נ י1

New member
ועוד משהו

התופים והבאס באמת השתפרו מאוד באלבום הזה... וגם הסאונד יותר טוב לדעתי

../images/Emo45.gifבהחלט דיסק מצוין אם כי קשה לעיכול.

אני עדיין מעדיפה יותר את החומרים הקודמים... נקווה באמת שבדיסק הבא הם יחזרו קצת למקורות.

TarwenR

New member
אוי

זה אלבום כלכך טוב
. ההתפתחות של סונטה ברקונינג רק ממשיכה, ולטובה. הם נשמעים בוגרים יותר וחזקים (עוצמתיים/משהו) יותר באלבום הזה. יש הרבה קטעים בשירים עם קצב מעניין וחדש+דיסטורשן שלא נשמע כמו סתם משהו שאמור למלא את החלל. השיר הכי פחות אהוב עלי מהאלבום הוא Good Enough. אני לא כלכך אוהבת את הקול של טוני שם, והלחן פחות טוב משל שאר השירים. נירקה, מזתומרת מיצו? מה אתה רוצה שהם יעשו הלאה? ולמה אתה מתכוון ב"מחוספס"?

למעלה