undertaker the best

dead man inc

New member
undertaker the best

undertaker is the best wwf wrestler of oll time wwf champion :3 wwf hardcore champion : 1 wwf tag team champion :6 wcw tag team champion :1

TRIPLEfnH

New member
Really

TRIPLE H: WWF champion: 4 WWF tag team champion: 1 WWF I.C. champion: 4 WWF european champion: 2 Steve Austin: WWF champion: 6 WWF tag team champion: 2 WWF I.C. champion 2 Also WCW U.S. champ, WCW T.V. champ and WCW tag champs 9not sure how many times) The Rock: WWF champion: 6 WCW champion: 2 WWF tag team champion: 5 WWF I.C. champion: 2 Bret Hart: WWF champion: 5 WWF I.C. champion: 2 WWF tag team champion: 2 WCW U.S. champion: 3 WCW tag team champion: 1 WCW champion: 1 Hulk Hogan: WWF champion: 5 WCW champion: 6 Crash Holly: WWF hardcore champion: 12 millions Your point ????

ZzZzZzZ

New member
אזוב אותו, הוא סתם מפגר

מה אתה לא מכיר הטמבל הזה DEAD MAN INC ? הוא תמיד כותב שטויות כאלה

dead man inc

New member
מפגר מי שעשה אותך........

את מי אתה אהב בכלל יא אדיוט מטומטם אין מתאבק שמשתווה לאנדרטייקר ובכלל לכל המתאבקים הישנים במיוחד לא טריפל אייץ´ שהוא זיוף אחד גדול כמו רוק וסטיב אוסטין וכל ההומואים החדשים שעשו להם קומבינה והכניסו אותם ל-WWF ועוד דבר ZzZzZz......... תלמד לכתוב טיפש

dead man inc

New member
כולכם פשוט........

אתם פשוט כולכם מקנאים בגדולה של אנשים גדולים של כל היסטורית ההאבקות כמו אנדרטייקר בראט הארט שון מייקלס הול הוגן ריק פלייר קווין נאש סקוט הול ועוד רשימה ארוכה של המתאבקים הגדולים האלה. וכל המתאבקים החדשים כיום כמו רוק אנגל טריפל אייץ´ רוב ואן דאם אוסטין כריס ג´ריקו סתם ליצנים שלא יודעים להתאבק סתם זיוף אחד גדול תראו לי מתאבק אחד שלא הפסיד באף רסלמניה כמו שעשה אנדרטייקר 9:0 לטובת טייקר תראו לי מתאבק אחד שיכל לנצח את גונזלס פעמיים כפי שעשה טייקר ,טייקר וקיין הזוג הראשון בכל היסטורית ההאבקות שזכו באליפות הזוגות והיו אלופי הזוגות של WWF ו WCW באותו זמן אנדרטייקר הביא ל-WWF את הקרבות היפים ביותר של WWF כמו קרב "ארון המתים" "HELL IN A CELL" "INFERNO MATCH" "BURIED ALIVE" ולך שם טריפל משהו אייץ´ (שכתוב באנגלית) אני אומר שזאת הנקודה שלי

dbzb

New member
אני רואה שאתה ממש מארק טהור ../images/Emo55.gif

חשבתי בהתחלה שאתה רק מארק של האנדרטייקר אבל עכשיו אני רואה שזה מעבר לזה. אני דוקא אוהב לקרוא הודעות של מארקים. תמיד טוב לראות שאתם עדיין קיימים ואפילו DX לא הצליחו לשבור אתכם (אני מניח שהפסקת לצפות בהיאבקות לפני כן לפי טון ההודעה שלך).

TRIPLEfnH

New member
Umm...

You realize Wrestling is a fixed sport, i hope. Mark Callaway didn´t "bring" in the "hell in the cell", casket", Burried Alive" and other matches. It was the writters, who came up with the ideas. Also as far as being "undeafeted" (clean victories) for so many years, that was the way to keep those guys over a decay ago. You call people like RVD, Jericho and Austin clowns, then i guess you haven´t quite enjoyed the WWF product in the last few years. Why you come here then ? it´s obviously a forum for fans, who do like the WWF in it´s new attitude. "תראו לי מתאבק אחד שיכל לנצח את גונזלס פעמיים כפי שעשה טייקר " What the fuck ???

dead man inc

New member
אני אגיד לך WHAT THE FUCK......

ה-FUCK הוא שטריפל אייץ´ לא שווה את הציפורן של טייקר כי הוא סתם אפס (למרות שאני מכבד אותו קצת יותר מכל החראים האלה אבל זאת עובדה) וכן תראה לי מתאבק שיכל לנצח את גונזלס פעמיים ואל תוציא את הציניות של לראווה כי אתה לא מוכיח לי בזה כלום ונכון זה פורום של אוהדים של WWF אז לכל אחד יש פה זכות לכתוב כל דבר שהוא רוצה על מתאבק כלשהו ויש לי את הזכות המלאה לבוא לפה ולהגיד שקריס ג´ריקו רוק אנגל ואוסטין ליצנים ובמיוחד רוב ואן דאם ועוד דבר אחד תפסיק לזיין את השכל באנגלית שלך תכתוב עברית אתה לא עושה רושם על אף אחד בזה שאתה כותב באנגלית

TRIPLEfnH

New member
עברית ? בבקשה

הנה, אני אכתוב לך בעברית, שתבין, רסלינג זה מ-ב-ו-י-ם !!! יש מבין ??? מ ב ו י ם מה זאת אומרת רק אנדרטייקר יכול לנצח את גונזלס ? הוא ניצח אותו כי ככה החליט וינס מקמהון, לא כי מארק קלוואי הוא כלי עולם... למה אתה לא אומר, תראה לי עוד מתאבק שניצח את טטנקה ??? לודוויג בורגה הוא הכי טוב, ואנדרטייקר לא שווה את הזרת שלו !

עוד מתאבק שמנצח את גונזאלס?

למען השם, אני יכול לנצח את ג´יאנט גונזלס 200 פעמים אם אתה רוצה!!! כל עוד כתוב בתסריט, אתה תספור עליו אחד שתיים שלוש, זה לא ממש קשה במיוחד (ומכיוון שגונזאלס היה תקופה קצרה מאוד בwwf וכולה היה בפיוד נגד טייקר, השאלה די טיפשית)

dead man inc

New member
כן אבל .......

אבל למי נתנו את הזכות לנצח את הענק הזה לא להוגן לא לבראט לא לפלייר לא לאולטמט וורייר לאף אחד מהם נתנו את הזכות לטוב ביותר שזה הוא אנדרטייקר ,אנדרטייקר הוא הזה שנתנו לו את הזכות ללעשות 1 2 3 על גונזלס ולא אף אחד אחר כך שחבר´ה תפסיקו לזיין את השכל כל התרוצים והסיכויים שלכם לעשות מטייקר מתאבק גרוע כי הם יורדים לאפס וההוכחות שלכם שווים לתחת וכבר אמרתי לכם תפסיקו לקנאות בטוהים ביותר תפסיקו

TRIPLEfnH

New member
So Gonzales is the second best

So if Taker is so great since he, and only he, defeated The Giant Gonzales is this mean Gonzales is the second greatest wrestler ?

bralon

New member
להגיד לך משהו

חלק מהדברים אתה צודק אבל אל סטון קולד סטיב אוסטין אתה לא יכול להגיד חרא הוא מתאבק מהימים ההם הוא יש לו היסטוריה ביתאבקות הוא לא איזה שמוק חדש כמו טריפל,רוק,ואן דם ועוד כמה. רשימת התוארים שסטיב אוסטין זכה: 6 פעמים האלוף של הwwf 1 אליפות המיליון דולאר 4 פעמים אלוף הזוגות של wwf 1 אלוף הבין יבשתי 1 אלוף u.s 2אלוף הזוגות של wcw אז על תגיד שהוא הומו או ליצן או כל דבר אחר

TRIPLEfnH

New member
correction

Austin has won the WWF I.C. title twice (both from Owen Hart, at SummerSlam and Survivor Series 97) As far as tag team championships, you said 4, i guess you consider his title reign with HBK and and the one with Dude Love two seperate reigns, yet, it was actualy one, as Austin and HBK won the title and never lost it. A tourny won by Owen Hart and The British Bulldog was for a shot at the title, in that match, Austin was joined by Dude Love, and they retained their title. Third title reign was with The UnderTaker, and fourth with Triple H. The Million $ belt ??? not only that it´s meaningless, but Austin never won it, but was given the belt by Dibiasi.

bralon

New member
שטויות!

על מה אתה מדבר ומה מתי שהיה את הקרב של שון מייקלס נגד האנטר האמסלי על תואר אירופה ב-1997.ששון נתן את התואר בקרב אידיוטי להאנטר.

raw is eyal

New member
נסחפת

אני לא מסכים עם זה למרות שאני אוהב את הסיגנון של טייקר אבל הוא לא הכי טוב שהיה ובקשר לדברים שאמרת על גולדברג שהוא מתאבק מצויין אבל בגלל הגימיק שלו לא נותנים לו להראות את יכולות ההאבקות המרשימות שלו בקשר לנאש עוד מתאבק מצויין אבל שוב לא הכי טוב שהיה לבן אדם יש כולה 6 מהלכים אבל הוא עדיין אהוב הקהל בגלל כישורי המיקרופון בקשר להערה על אוסטין ועל רוב ואן דאם ועל טריפל אייץ´ אחי מה נסגר איתך????????

למעלה