under thr sun של black sabbath

deeper

New member
under thr sun של black sabbath

אני רוצה להמליץ לכם ממש מכל הלב לשמוע את השיר הענק הזה של הסרבאת. צריך לשמוע אותו ולשים לב שהקטע האינסטרומנטאלי האחרון שבו קשור לסרט הסייח השחור. בסרט שומעים את הקטע על הרקע של ילד קטן דוהר (בהילוך איטי) על סייח שחור מטמטם ביופיו בשדה פרחים ביום חורפי. תקשיבו לקטע ותסחפו... כמה שרק אפשר קטע ענק שלא מספיק מדובר בו. אני יודע שקשה מאוד להקשיב לסאבאת מהתקופה של אוזי אבל זו היתה תקופה מיוחדת ומכובדת מאוד עם קטעים אינסטרומטאליים מעולים. השיר הוא מהאלבום volium4 ושווה בכלל להקשיב גם לשירים snowblind וגם לconocupia. אני ממליץ לבחור אורניוס (אני חושב שזה שמו והוא מבקר מוזיקה לא רע בכלל...,) לנסות ולהכנס לקטע הזה ולדווח מקצועית מה הוא חושב.

deeper

New member
טעות זה wheels of confusion

כמובן שאני מתקן את עצמי השיר הוא wheels of confusion ולא under the sun לכן לא להתבלבל וגם אורך השיר אינו זהה אחד יותר מ 10 דקות (השיר הנכון) והשני בן 5.50`` ואין בו קטע אינסטרומטאלי ארוך (אבל יש בו).

Bodom-child

New member
אני איתך

השיר הוא באמת שיר מצויין, לא ידעתי שהוא היה בסרט הסייח השחור אבל זה באמת נשמע מתאים לקטע שכתבת עליו. ובלאק סאבאת בלי אוזי הם לפי דעתי לא בלאק סאבאת.... שמעתי שבלאק סאבאת נכנסו להקלטות בהרכב המקורי שלהם. כן כן, אוזי ואיומי התאחדו. לפני שבוע בערך ראיתי הופעה של אנשי השבת השחורה מהשנה השאת עם ההרכב המקורי בערוץ ESPN וזה היה פשוט מדהים לראות אותם, כאילו הם שוב בני 20 עושים מוסיקה טובה.

deeper

New member
בדוק שוב !

אני חושב שכדאי שתבדוק שוב את כל האלבומים שלהם. כי אני חושב ששני אלבומים שהם עשו לא עם אוזי הם משהו משהו. דלקטס ... אני מדבר על born again עם גילאן שלפי דעתי הוא פשוט הוציא את המיץ לגרון שלו באלבום הזה. (ר` את השיר דיסטרבינג דה פריסט) ועשה שם שמות לרוק הכבד (אומרים שבאלבום הזה נולד הטראש ... יש שם שיר שנקרא טראשד) ואחר כך כל הטראש שעשו שווה לתחת (סליחה ורחמנות מאלה שעשו דברים לא רעים...) ויש גם את האלבום heaven and hell שעשו עם רוני ג`ימס דיו משהו ענק לפי דעתי במיוחד children of the sea וגם die young או lonely is the word פשוט לגשת שלמוע את דיו עם קול מיסטי גוטי עמוק מעולה . נכון שאוזי הוא ענק במה עם קול מיוחד וגדול אבל לדעתי גילאן הוא ברמה אחת מעליו בכריזמה בזה שהוא פיכח ולא שתוי ובזה שהוא מנהיג ענק ורואים את זה היום באופן שהוא מנהיג את deep purple. טוב בוא נאמר תמיד את האמת: זה עניין של טעם אבל בגלל שמדובר בלהקות ענקקקקקק כדאי לשמוע. אני מסכים איתך שבתקופה של מרטין היתה ירידה מסויימת אבל גם איתו צריך להקשיב ל the shaining. שווה.

Bodom-child

New member
תראה זה עניין של טעם.

אני מעדיף יותר את התקופה של אוזי כי זה הסגנון שאני אוהב. אני מעריך מאוד את גילמור ואת הדברים שהוא עשה אבל שוב זה פשוט ענין של טעם...

deeper

New member
זה גלאן לא גילמור...

ובכל זאת תקשיב מה יש לך להפסיד זו אותה להקה רק זמר אחר (יותר טוב...) ואלי תשתכנע. צ`או.

למעלה