Unable to Start Debugging

האזרחק

New member
Unable to Start Debugging

כשאני מנסה להריץ את הפרוייקט מתוך VS מתקבלת השגיאה הבאה: Error: Unable to Start Debugging on the Web Server שני הדברים היחידים שהשתנו (זה עבד בעבר) הם התקנת SP2 על השרת ואולי גם התקנת העדכון האחרון שיצא ל FRAMEWORK , עוד מישהו נתקל בזה? מכיר פתרון? מצאתי רשימה של דברים שצריך לבדוק במקרה שמופיעה השגיאה - אבל הכל נראה תקין (מה גם שזה עבד בעבר כך שלא אמור להיות חסר לי כלום)

האזרחק

New member
שגיאה ב DOTNETCHARTING

אני משתמש באובייקט הנ"ל כדי ליצור גרפים בתוך האתר שלי. עד אתמול הכל עבד מצויין, עד שמחקתי את האובייקט מה REFERENCES כדי להוסיף אותו שוב בחזרה ממקום אחר בדיסק, העניין הוא שמאותו נסיון אני לא מצליח יותר להשתמש בו וזו ההודעה שמתקבלת בכל נסיון לפתוח דף שמכיל אותו:
!"ValueType mismatch" Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. Exception Details: System.BadImageFormatException: !"ValueType mismatch"​
אני יודע שההודעה אומרת שהאובייקט לא מוגדר טוב - אבל אני לא מוצא מה חסר לי (כשהגדרתי אותו מחדש רק בחרתי את ה DLL מהמקום החדש שהוא ה BIN של הפרוייקט עצמו)

adam222

New member
איזה IIS יש לך?

השגיאה היא ללא ספק שגיאת Security ולכן חשובה תשובתך

האזרחק

New member
הקפצהההה

את בעיית ה DOTNETCHARTING פתרתי (הם שלחו לי DLL אחר) אבל אני עדיין לא מצליח להפעיל את מנפה השגיאות (אני יודע שהבעיה היא עם ה IIS, אבל לא שיניתי כלום ולכן אני לא יודע מה מקור הבעיה)

itaym02

New member
תנסה את זה

פתרון שמצאתי ב"עזרה" של FRAMEWORK פתר לי בעיה דומה שנבעה מכך שהתקנתי חלק מה IIS לאחר שהתקנתי את ה FRAMEWORK אני מניח שזה מה שעשית בהתקנת SP2 ישנם שני אופציות - כל אחת מהם היא שורה אחת ארוכה To repair the .NET Framework Insert the Visual Studio .NET disc and enter as one line at the command line: <DVD Drive>:\wcu\dotNetFramework\dotnetfx.exe /t:c:\temp /c:"msiexec.exe /fvecms c:\temp\netfx.msi" or Insert the Visual Studio .NET Requirements disc and enter as one line at the command line: <CD Drive>:\dotNetFramework\dotnetfx.exe /t:c:\temp /c:"msiexec.exe /fvecms c:\temp\netfx.msi"

האזרחק

New member
לא עזר

האופציה הראשונה לא קיימת בדיסקים שאצלי, האופציה השניה לא שינתה את המצב. לגבי WEB.CONFIG, הוא בסדר גמור (הדיבג עבד עד לא מזמן ולא נגעתי בו) והשגיאה היא שגיאה שאומרת שמשהו לא תקין בשרת הווב עצמו.

נתקלתי בבעייה דומה

זה קרה לי בתחילת דרכי עם הVS.NET, בסוף הסתבר שהיה חסר לי את הקובץ של webconfig (פתחתי פרוייקט ריק),אז הוספתי אותו לפרוייקט ובדקתי שהdebug שם שווה לtrue. נ.ב. אני זוכר שבזמנו גם אני מצאתי רשימה דומה אבל שום דבר שם לא עזר.

למעלה