UNA DE GATO שאלה בנושא

moti g

New member
UNA DE GATO שאלה בנושא

האם יש בעיה לקחת סירופ על בסיס UNA DE GATO או צפורני חתול בעברית (אני סובל מסינוסיטיס) בשילוב עם חיזוקית גולד (תרכובת של דבש מלכות עם ג'ינסנג ואכיניציאה) ? האם הצמחים האלה מבטלים אחד את השני או שאין מניעה לקחת ביחד . גיליתי את הUNA DE GATO לפני מספר ימים וממש מקל עלי את הסינוסיטיס - את החיזוקית אני לוקח כבר שנים כל פעם שטיפה מתחיל להרגיש לא טוב וזה מעלים לי בדרך כלל כל צינון ושפעת.

סינוסיטיס

מוטי שלום רב, חברת סולגאר לא מחזיקה אונה די-גאטו בסירופ אלא בכמוסות. אונה די-גאטו יעיל בעיקר לטיפול בזיהומים. הרכיבים הפעילים בצמח זה נמצאו בעלי השפעה אנטי-ויראלית חזקה הפועלים להגברת תפקוד מערכת החיסון. לחומרים אלה תכונות נוגדות חמצון והשפעות אנטי-דלקתיות ואנטי סרטניות. הנחיות: 1-3 כמוסות ביום, עם הארוחות. אין בעיה לשלב בין הצמחים שדברת עליהם לבין אונה די גאטו. בנוסף אני ממליצה על המוצר קומפלקס צמחים תקניים ייעודי, פורמולה מתקדמת זו מיועדת לשמור על תפקודה התקין של מערכת החיסון ולחזקה. הפורמולה מכילה צמחים בעלי יכולת מוכחת בהגברת תנגודת הגוף למחלות מצד אחד, ובעלי תכונות אנטי-בקטריאליות ואנטי-ויראליות הנלחמות במחוללי הזיהום עצמם מהצד האחר. הנחיות: 2-3 כמוסות ביום, עם הארוחות. אשמח לענות על שאלה נוספת בריאות שלמה, דנה בר לבב

למעלה