UMPC - התלבטות

• פותח הנושא 2_be
  • פורסם בתאריך

2_be

New member
UMPC - התלבטות

מדובר במחשב שני שמיועד בעיקר למיילים, אינטרנט וכתיבת מסמכים מהירה פה ושם. 1. לאחר שה-ACER ASPIRE ענה על הדרישות התברר שבינתיים הוא טרם הושק בארץ. לכן החלטנו להתעניין ב- Asus eeepc 900 . מעיון בCNET ובאתר של Asus עולה שיש גרסת 20GB ללינוקס וגרסת 12GB לWIN XP. משום מה, בעיון בזאפ עולה שחלק מהמחנויות מציעות גרסות עם 30GB ו-XP. מה פספסתי? 2. מערכת הפעלה- הנטיה של ההורים שלי (המשתמשים המיועדים) היא ללכת על המוכר והידוע XP. אני מניחה שעל מחשב כזה לינוקס רץ מהר יותר. עד כמה מורגשת האיטיות? לינוקס למי שלא נגע בו לעולם, עד כמה זה רעיון רע? מכיוון שבמילא אופן אופיס תשרת את המטרות של כתיבת מסמכי טקסט פה ושם אני לא חשה שיש חשיבות גדולה מידי למיקרוסופט, אני טועה? 3. האם יש רעיונות אחרים למחשבים מהסוג הזה שפספסתי? 4. איפה אפשר לראות כזה מחשב מקרוב באזור המרכז, כשהוא דלוק עם לינוקס? (באופיס דיפו, הם עומדים על המדף אבל כבויים). 5. קניית מחשב מהסוג הזה בחו"ל (בניו יורק בפרט) עד כמה בעיות זה יוצר עם העברית? (חוץ מזה שאין מקלדת עברית , בד"כ גרסת ה-XP היא ENABLED?) תודה מראש

gili667

Member
חפש מחשב אחרמהסוג הנ"ל

וינד או אחר אשר מגיע עם מסך גדול יותר , רצולוציה טובה יותר ודיסק סביר חיפוש בפורום יביא לך תוצאות נוספות

2_be

New member
WIND לא אופציה

אני לא מעוניינת לקנות מאייבורי. ואשמח לשמוע איזה אופציות נוספות פספסתי בחיפוש בפורום ובכלל כשהמטרה היא מחשב קל משקל בטווח המחירים הנ"ל.

gili667

Member
כמי שקנה מאיבורי מחשב נייח הינני ממליצ בחום!!

גם אני שמעתי על איבורי יותר מזה , זכרתי את החנות שהיתה ברמת גן - מסתבר שהיום זה שונה לחלוטיון מ מוליצ בחום , לא מכיר שרות ותמיכה טובים מהם! מהניסיון הפרטי שלי

הטכנאי מחשבים אמר לנו שהשירות שלהם נורא..

אני אשמח לדעת שזה לא נכון... השאלה אם גם בירושלים השירות שלהם טוב.

gili667

Member
הניסיון שלי הוא מצוין

ואינני נוהג לטעון למצוינות היכן שזו אניננה קימת ראשית יש תמיכה טלפונית שאת יכולה לפנות אליה שנית , כשפניתי למעבדה תיקנו על המקום - אינני מכיר עוד מקומות כאלו שעל המקום ובאותו היום מחזירים לך המחשב זהו נוהל אצלם והבדיק לפעמים נעשית לעיני הלקוח! כמובן שאם אין באפשרותם לסדר התקלה ידרש הלקוח לשוב כעבור מספר ימים העובדה שמערכת ההפעלה לא הותקנה על-ידם גם משחקת לטובתם - בדרכלל בעלי החומרה נוהגים להפיל בעיות על התוכנה ולהפך בכל מקרה כדאי מחשב מתקדם יותר מהEEE שצינת ויש עוד נוספים חוץ מהוינד

sb21

New member
הוא אמור להיות מושק בקרוב, ניסית לברר את...

מועד ההשקה עם ניופאן? (*6088). 5- לא אמורה להיות שם בעיה עם העברית. עלות חריטה על המקלדת היא כ-150 ש"ח.

למעלה