ummm

kit k@t

New member
ummm

i'm at my senior year in high school, in California. 'till now i didn't really give it much thought, but now all of a sudden i started thinking about colleges. i want to go to a college in the east coast, and i was wondering if any of you have any ideas about any not bad, but not really expancive colleges in the east coast. i know that it is a very general question, but i really have no idea what i want. i think i would probably want to go into general studies, i have no idea where i would go next. kat

DaphneZ

New member
Kit K@t, את מוזמנת לבאפלו

אם את מעוניינת להגיע לחוף המזרחי, אשמח להמליץ לך על האוניברסיטה בה אני לומדת- STATE UNIVERSITY OF NY AT BUFFALO. האוניברסיטה שייכת ל-SUNY, מה שאומר ששכר הלימוד מסובסד. סטודנטים שהם OUT OF STATE משלמים 10,300$ שכר לימוד. אם יש לך אזרחות או גרין כארד, כעבור שנה תקבלי RESIDENCY ואז שכר הלימוד הוא $4,500 לשנה. אם יש לך ציונים טובים, אז כמובן שיש גם מלגות. האוניברסיטה עצמה היא ענקית, היא אחת מ-10 האוניברסיטאות הכי מרושתות (מבחינת מיחשוב ואינטרנט מהיר) בכל ארה"ב (דירוג של יאהו) ויש אינספור מקצועות ללמוד. אם את מעוניינת בעוד מידע, אשמח לעזור. דפנה.

kit k@t

New member
thanx

i'll keep that in mind. the problem is that i have no idea what i want to study.... al i know is that i want to leave the west coast. tell me about your school, what do you study there? kat

DaphneZ

New member
את לא חייבת לבחור עכשיו

את יכולה ללמוד בשנתיים הראשונות קורסים שונים תחת "undecided major" ורק אז להחליט במה את רוצה להתמחות. אני לומדת מנהל עסקים. אני חושבת שתוכלי למצוא את כל המידע שאת צריכה באתר של האוניברסיטה. לפי מה שהבנתי רוב הסטודנטים גם ככה משנים את המייג'ור שלהם לפחות פעם אחת במשך הלימודים, כך שאין לך מה לדאוג.

kit k@t

New member
thanx

i just dont want start something, and then find out it is totally wrong for me.... kat

depechemode

New member
איך הקולג' מסובסד?

את מכירה עוד קולג'ים באזור שמסובסדים?

DaphneZ

New member
הכוונה במסובסד היא

ששכר הלימוד מסובסד לאזרחים אמריקאים על ידי הסטייט. שכר הלימוד של SUNY לסטודנטים זרים יקר כמעט פי 3 מסטודנטים מקומיים, אבל עדיין זול בהרבה מאוניברסיטאות פרטיות (כגון NYU, COLOMBIA וכו' ששכר הלימוד שלהן נע בסביבות ה-$35,000 בדרך כלל)

למעלה