Ultimate X-Men:New Mutants

Evil Beast

New member
Ultimate X-Men:New Mutants

הסיפור האחרון שקראתי. הסיפור נתפס על 6 חוברות. 40-45.(יש טעות הדפסה על 45, כתוב שזה החלק החמישי אבל זה החלק השישי) עלי רק לומר שאני קראתי רק את 43-45, ואת שלושת החלקים הראשונים לא קראתי אותם, אלא רק קראתי קצת עליהם. אבל בכל מקרה: כותב:בריאן מייקל בנדיס. עפרונות(צייר):דיוויד פינץ'. הנה הסיפור: האקסמן מנסים לצאת לפומבי. הם פונים לניק פיורי ולנשיא. באותו זמן, הפרופסור שולח את סטורם לנסות לגייס מוטאנט חדש, וורן ורת'ינגטון השלישי, הידוע בשם אנג'ל. לאחר שמגייסים את אנג'ל, ביסט עוזב את האקדמיה, בלי שאף אחד ידע, בגלל שהוא חשב שאנג'ל גנב לו את חברתו, סטורם. ניק פיורי שולח וולברין למשימה:"לטפל" בילד מוטאנט שהרג בטעות את תושבי עירו. הפרופסור אינו מודע למשימה. האקסמן מנסים לגייס מוטאנטית חדשה, אליסון הידועה בשם דאזלר, שעומדת לצאת בפומבי. דאזלר מצידה אומרת שאירגון אחר של מוטאנטים כבר פנה אליה. (כאן מתחיל המקום שבו אני קראתי. אולטימייט אקסמן #43) מוטאנטית בשם אמה פרוסט מגיעה לנשיא ארצות הברית עם תוכנית ללימודי הסברה על מוטאנטים ברחבי הארץ. הנשיא מצידו מתעניין, ואף בוחר מספר מוטאנטים. בחוברת יש קטע שמראים מספר מוטאנטים חדשים והם:האבוק, פולאריס, סאנספוט, כנראה ת'אנדרבירד, וולפסביין, בישופ, בלינק וקאליסטו. הנשיא בוחר מספר מוטאנטים , ואנחנו נשארים במתח עד לחוברת הבאה בשביל לדעת מי הם אותם מוטאנטים. האדמירל של הבית הלבן משוכנע שהנשיא נשלט ע"י פרופסור אקסבייר, ויש לו תוכנית זדונית. (בחוברת הנ"ל אנו מגלים שהיה עניין רגשי בין הפרופסור לאמה, מעניין שלא הזכירו את זה עד עכשיו..) ניק פיורי מגיע לאקדמיה, ומספר לפרופסור על התכנית של אמה והנשיא. הנשיא מארגן מסיבת עיתונאים/הצגה לקהל על מדרגות גבעת הקפיטול. אנחנו מגלים מי הם המוטאנטים שהנשיא גייס: ביסט, האבוק, דאזלר וקארמה. הנשיא נואם בפני הקהל ופתאום מגיעים סנטינלים(זקיפים, הרובוטים הגדולים...) הסנטינלים מתחילים להתקיף את המוטאנטים, ופוגעים בביסט. זאת הייתה תוכניתו הזדונית של האדמירל, לשלוח זקיפים. לאחר שפגעו בביסט, ופגעו בגג גבעת הקפיטול, אבנים נפלו על ביסט, והוא נהרג.
סטורם לא מאמיה שביסט נהרג, ומתחילה להתקיף את הסנטינלים. לאחר שהפרופסור גורם לה לישון, שאדוקט נכנסת לתוך הרובטים הורסת אותם, והם נופלים. אקסמן נעלמו, לקחו איתם את אמה, האבוק ודאזלר וגופתו של ביסט. מגלים שקארמה היא סוכנת של ש.י.ל.ד.(הסוכנות המיוחדת של ניק פיורי), ולבסוף היא עוצרת את האדמירל. עורכים לביסט טקס קבורה. הפרופסור מציע לאמה והמוטאנטים להישאר. לבסוף נאמר משפט יפה: Prof. X: There's 2 Questions That A Man Could Ask. 'Why God Created The World?' And 'What Do We Do Next?' Cyclops:What DoWe Do Next? Prof. X: I Don't Know... הסוף. לסיום: הסיפור מאוד יפה. אני אהבתי אותו, מאוד ביאס אותי שהרגו את ביסט, ואחרי הכל, הוא הדמות האהובה עלי. עוד יותר מעצבן אותי, שעל חשבון ביסט הביאו את גמביט, שהוא אחד הדמויות השנואות עלי(הוא מופיע בחזור בגיליון מספר חמישים, עדיין לא ידוע אם הוא יצטרף לאקסמן). מצורפת תמונה, של הקאבר המדהים לגיליון מספר 45. צויר על ידי דיוויד פינץ'.

Evil Beast

New member
ובקשונת..

שזה יכנס למאמרים.. שנתחיל לעשות סיקורים של חוברות וכאלה.. או של סרטים וכאלה..

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמעולה../images/Emo45.gifלמאמרים!../images/Emo3.gif

אני אוסיף את זה =)

gloria23

New member
כל הכבוד!!!

כל הכבוד על ההשקעה! אתמול לא היה לי זמן, היום באתי עם זמן וחשק
נהנתי לקרוא את התקציר שכתבת, אבל קצת התבאסתי מהקטע עם חיה, אבל חפיף, זה כל כך יפה , הציורים האלה, לא קראתי הרבה קומיקסים, אולי 2-3, והמאמר שלך גורם לי לנסות לתת עוד צ'אנס, אז יפה מאוד, תמשיך ככה

Evil Beast

New member
הפרויקטים הבאים שלי:

JLA 50-54 Ultimate X-men: HellFire And Brimestone 21-25 Marvel Age TPB's: Spiderman: Everyday Hero Fantastic Four: All For One

gloria23

New member
הנה את זה קראתי

Ultimate X-men: HellFire And Brimestone 21-25 זה על הפינקס, איזה יפה הציורים!!!

Evil Beast

New member
כן, הציורים היו יפים..

עם האומן האורח.. אהבתי, זה נראה כמו סרט מצויר

למעלה