Ultimate X-Men #43

Evil Beast

New member
Ultimate X-Men #43../images/Emo58.gif

תראו אנחנו מדברים הרבה אבל שכחנו מהמקור של האקסמן: הקומיקס.. אז אני רוצה לכתוב כמה דברים על הקומיקס האחרון שיצא בסדרת האולטימייט אקסמן(שבמקרה גם יש לי אותו פה על ידי
)..
לפני הכל קצת ריוויו קצר על מה שקרה עד כה: נייטקרולר, רוג ושאדוקאט הצטרפו. גם אנג'ל הצטרף לאחר שהתאהב בסטורם. מגנטו תקף את הנשיא. ועכשיו הם מנסים להשתלב עם החברה בעזרת ניק פיורי. אז ככה, ביסט עזב, בגלל שלאנג'ל(שהצטרף באולטימייט אקסמן #42) יש רגשות כלפי סטורם, וביסט חושד שלסטורם יש רגשות כלפי אנג'ל אז הוא ארז את הדברים שלו ועזב. אמה פרוסט(אני חושב שזו הופעה חזותית ראשונה) מדברת עם הנשיא על יצירת חבורת מוטאנטים(פירוט על אותם מוטאנטים בהמשך) שתעביר הרצאות בנושא מוטאנטים. אז היא מראה לנשיא מספר תמונות של מוטאנטים( בישופ וולפסביין האבוק פולריס בלינק ביסט קאליסטו סאנספוט דאזלר וכנראה ת'אנדרבירד) והנשיא בוחר מספר מוטאנטים(כל מה שידוע שהוא שאמה פרוסט ודאזלר יהיו שם ושבישופ, קאליסטו ווולפסביין לא יהיו שם) לבסוף מקורביו של הנשיא חושבים שפרופסור אקס השתלט על המוח של הנשיא(בגלל סיבות כמו "אמ פרוסט היא החברה לשעבר של פרופסור אקס, האבוק הוא אח של סייקלופס וביסט הוא סטודנט שלו, למה הנשיא מרשה לכל זה?").. והסיפור נגמר בכך שניק פיורי בא עם צבא מצומצם לבית ספר של פרופסור אקס. עכשיו,אני רוצה שנדבר על כל מיני דברים, כגון: איך אתם מתרשמים מכל עולם האולטימייט, מה הייתם רוצים לראות ומה לא הייתם רוצים לראות. וגם תגיבו על הכתבונת שלי
עכשיו אישית אני רוצה שגמביט יצטרף לאקסמן, שיהיה אולטימייט פיירבירד(ואז יהיה את ספיידרמן אנד היז אמייזינג פריינדז למי שמכיר כי אייסמן חבר שלו), שיהיה אולטימייט סיניסטר, שנראה את פיירו ומיסטיק. אני לא ארצה לראות את אונסלוט(ולהתחיל את מחדש את כל הסיפור הארוך והממושך) וגם לא את אפוקליפס, זה מוקדם מדי..

¥Morgana¥

New member
ואוו.....(שיגעון../images/Emo70.gif)

עידו...חתיכת מגילה כתבת לנו פה...ח''ח על פתיחת השירשורים! (עכשיו אין לי זמן להגיב, אבל מאוחר יותר אני אכתוב!!)

spidey 82

New member
.............

1. איך הגעת למגנטו? זה היה לפני כל כך הרבה זמן (בארק ה-1, ליתר דיוק). כנ"ל הצטרפות נייטקרולר ורוג. 2. אנג'ל הצטרף בגליון 40. 3. אמה הופיעה בסוף גליון 42. 4. לא רק אתה רוצה שגמביט יצטרף, אבל בנדיס הצהיר שהוא לא סובל אותו. זה הארק האחרון פרי עטו, אז אולי זה ישתנה. 5. סיניסטר יופיע בארק הבא. 6. מה זאת אומרת "מוקדם מדי"? מאיזו בחינה? 7. פיירבירד? האדמונית מ-Amazing Friends? היא הייתה המצאה של תסריטאי הסדרה. לא ידוע לי אם אייסמן וספיידי כבר נפגשו ביקום האולטימייט, אבל ביקום מארוול ה"ידידות" שלהם לא התחילה טוב.

Evil Beast

New member
אז טעיתי קצת אבל

זה מוקדם מדי מסיבה אחת: כי זה סיפור ארוך.. ואין סיבה שסייקלופס ימות עכשיו..

למעלה