ultimate elbom -eminem

my josh

New member
ultimate elbom -eminem

עכשיו היה בוי איצ' וון ultimate elbom -eminem היה מה זה יפה זה היה חצי שעה או 45 דקות עליו.. על הדיסק שלו מרשל מטרס אל פי והיה איתו ראיונות ועם דרה ופול רוסנברג. ועם פרוף וסתם הראו מלא מההופעות שלו וסיפרו על השירים בדיסק ועל היילי ועל קים.. עושים תוכנית כזאת רק למי שיש דיסק שהשפיע על העולם משהו כזה שנכנס להיסטוריה הם אמרו.. -איזה כבוד.. יש רק ל10 אנשים תוכנית כזאת על הדיסק שלהם לא ידעתי שהדיסק שלו מכר עד כדי כך.. מישהו ראה את זה בכלל? או שאני היחידה?

LadySnowBlack

New member
ששששששששששייייייייט

ידעתי ששכחתי משהו... זה היה גם אתמול ופספסתי........ אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף (לולו מצוברחת) תודה על העדכון, בכל מקרה

my josh

New member
יכול ליהיות שיהיה מחר שידור חוזר..

אהה בעצם לאא כי אמרו שזה אלל ויקאנד ואצלם ויקנד זה עד היום.. באסה.. טוב אולי יהיה עוד כמה זמן תמיד יש שידורים חוזרים שם..

k k1

New member
ראיתי ת'תוכנית הזאת כבר איזה

1000 פעם....גם היום בטוח יהיה את זה עוד פעם,לא לדאוג!

my josh

New member
כן התוכניתיפה אבל היא לא חידשה משהו

שאנחנו לא יודעים.. אז אין מה לדאוג.. רוב הראיונות שהיו שם היו גם באמ טי וי.. אז לולו אולי ראית אותם כבר וחפיף אם היא אומרת שהיא ראתה את זה כבר 1000 םעמים כנראה שיהיה לזה עוד הרבה שידורים חוזרים...

LadyLuvJess

New member
א-הה...

עם אני ראיתי.. וגם בפעם המיליון ומשו... ועדיין אמ היה מתוקקק [נכון בקטע שהוא דיבר על הכתיבה בגרמניה? ואמר שהוא עשה הרבה סמים... ואז אמר שהוא צוחק.. אז היה שקוף שהוא מפחד שאנשים ייקחו ברצינות את מה שהוא אומר.. :/] איזה חמודים כולם דיברו עליווווו אהמ. כן. אל תדאגו, יראו את זה עוד הרבההההההה :)

LadyLuvJess

New member
שליחה=סליחה.

ווע עליי מוכה ומתה לישון שכמותי!!! הפעם באמת סליחה. :)

my josh

New member
לישון? ב-9 וחצי? איך את נרדמת בכלל?

ומה אני היחדיה שזה פעם ראשונה שרואה את זה?...?!

LadyLuvJess

New member
אמרתי שאני הולכת לישון??../images/Emo12.gif

לא... אמרתי שאני מתה לישון. מסתבר. כל מקרה, לא הלכתי לישון, ולא הייתי נרדמת... אם הייתי הולכת לישון... אבל לא הלכתי אז זה לא משנה.

my josh

New member
אחח לא הבנתי כלום מההודעה שלך..!

בילבלבלת אותי.. טוב העיקר שהבנתי שלא הלכת לישון בסוף.. נכון?

LadyLuvJess

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סורי... אני קצת משתגעת מידי פעם.. אבל היי, זה משעשע :) ולא, לא הלכתי לישון. :)

LadyLuvJess

New member
ד"א...

אמרו בפרסומת שזה יהיה ביום חמישי שוב.. אז אולי יהיה גם על אמינם? תנסו, תראו! תקוו! נראה לי שכן.. כי רוב הפרסומת היא עם חלקים שמדברים מהתוכנית שעשו על המרשל מאת'רס אל.פי.... יעני.. בתוכנית, יש אנשים שמדברים על אמ ועל הדיסק... ורוב הקטעים שבפרסומת הם חלקים של זה.. קיצר, ביום חמישי יהיה כנראה כל היום ultimate albums ונראה לי שיהיה על אמינם... למי שרוצה לראות... *אם זה לא ברור, עזבו, אני עייפה
*

my josh

New member
אממ את יודעת באיזה שעה זה יהיה?

וכן אם יהיה יום שם על זה אז בטוח שיהיה עליו כי לא להרבה עשו תוכנית כזאת רק לדיסקים "שהשפיעו על ההיסטוריה" וכל הבלה בלה הזה שהם אמרו..

LadySnowBlack

New member
בשעה 9 בערב כנראה...

הסתכלתי בערוצים... יש גם של ראן די אם סי, קיס ורד הוט צילי פפרז אחרי זה ו-בבקששששששששששששששששששששששששששששששששששששה באותו היום אם מישהו יכול לעשות לי תזכורתתתתתת חחח...לא רוצה להפסיד את זה שוווווווווב

my josh

New member
חח אל תדאגי אני יעשה לך תזכורת לולו

מקווה שאני לא ישכח...

למעלה