UK Midweeks

Salem

New member
UK Midweeks

Kylie is #6 on the midweeks! Selling 8,284 copies of the new single! Out of those 2,221 copies are DVD the rest are CDs.

Shai B

New member
לא, כריסטינה מקום ראשון!

כריסטינה אגילרה נכנסת אל המקום הראשון עם ´Dirrty´. ווסטלייף יורדים אל המקום הרביעי. קיילי נכנסת כאמור אל המקום השישי.

kyliefan18

New member
כן!!!!!

קראתי בדוטמיוזיק!!! ווסטשיט לגיהנום!!!!!!!!! YA! קיילי וכריס ON TOP!

אפרת ר

New member
נכון להיום קיילי מקום 5

מתוך סיי היי 156 1 24,478 > 999 DIRRTY CHRISTINA AGUILERA FT REDMAN 3 2 13,955 -30 DILEMMA NELLY FT KELLY ROWLAND 2 3 13,875 -40 HEAVEN DJ SAMMY AND YANOU FT DO 1 4 13,659 -68 UNBREAKABLE WESTLIFE NEW 5 12,664 N/A COME INTO MY WORLD KYLIE MINOGUE NEW 6 12,572 N/A LOVE ON THE LINE BLAZIN´ SQUAD 5 7 11,160 -15 THE KETCHUP SONG (ASEREJE) LAS KETCHUP NEW 8 9,157 N/A STRONGER/ANGELS WITH DIRTY FACES SUGABABES 4 9 8,355 -44 I´M GONNA GETCHA GOOD SHANIA TWAIN NEW 10 7,305 N/A THE SCIENTIST COLDPLAY

Nof-Y

New member
קיילי פאן.........

תתחיל להרגיע את עצמך ....! דעתך על ווסטלייף..לא מעניינת אותנו!!!!!! הבנת????????? אה...ואתה יודע למה אתה גורם? אתה גורם לי לשנוא את קיילי מינוג...פעם אהבתי את השירים שלה...עכשיו כל פעם כשאני שומעת שיר שלה..אני נזכרת בך...מה שגורם לי להקיא...! הבנת???? אז תעשה טובה לאנושות וגם לעצמך ופשוט תסתום את הפה הענק שלך!

לימבו

New member
היי היי! מה קורה כאן

רן, תצפה היום ל-
ממני.

kyliefan18

New member
לימבו?

יניר נו,אני אוהב להוציא את העצבים שלי על ווסטשיט, ולפי מה שאני יודע אתה גם לא סובל אותם... אני פשוט אוהב לרדת עליהם ועל הילדות הקטנות שקונות את הדיסקים והפוסטרים שלהם!

kyliefan18

New member
עופי מפה יא כלבה!!!!!!!!!

זה לא הפורום שלך אז יאללה קחי תווסטשיט שלך הדוחים והיצוריים ותעופי לי מהפרצוף... אני מאחל להם מוות קשה ובייסורים רבים (אני אשמח מאוד לראות). מפגרת...

אפרת ר

New member
אולי די???

לא משנה איזה פורום זה, זה לא המקום לקלל ולאחל כאלו איחולים. אתה לא אוהב אותם? זכותך המלאה, אבל אתה לא חייב לכתוב את זה כל פעם מחדש, הבנו בפעם הראשונה. זה אמור להיות פורום קיילי, ולא פורום אנטי לכל מה שהוא לא...

Michalush f

New member
טוב, כאן כבר הגזמת!!!!!

מוות קשה בייסורים???!!! מטומטם! תשמור את הדעות המפגרות שלך לעצמך!! מובן?!

בואנא!

לא נמאס לך?? עד כדי כך משעמם לך בחיים????? תראה אני גם לא מתה על קיילי אבל אני לא רצה לספר לכל העולם מה אני חושבת עליה כי אני יודעת שזה פוגע באנשים! אז איכפת לך להפסיק לפני שאני אדאג לזה שתפוז יחסמו אותך? מבקשים ממך יפה עכשיו אז תחליט או שאתה נחסם מתפוז או שאתה מפסיק לרדת עליהם! דיי! כבר באמת נמאסת!!!!! Get a life!!!!!!!!! זה מה שיש לי הגיד לך! תגיד עליהם עוד משהו אחד ואני אתעצבן באמת ואז כבר לא ישאר לך חשק לרדת עליהם הבנת??? אה וזה שאתה מקנא בהם לא אומר שאתה חייב להפיץ את זה לכל העולם... יודעים שאתה ילד קנאי אבל הגזמת!!!

אפרת ר

New member
והיום קיילי מקום 3!!!!!

156 1 36,748 > 999 DIRRTY CHRISTINA AGUILERA FT REDMAN 3 2 22,955 -30 DILEMMA NELLY FT KELLY ROWLAND NEW 3 20,892 N/A COME INTO MY WORLD KYLIE MINOGUE 2 4 20,875 -40 HEAVEN DJ SAMMY AND YANOU FT DO 1 5 20,659 -68 UNBREAKABLE WESTLIFE 5 6 19,160 -15 THE KETCHUP SONG (ASEREJE) LAS KETCHUP NEW 7 18,572 N/A LOVE ON THE LINE BLAZIN´ SQUAD 4 8 13,355 -44 I´M GONNA GETCHA GOOD SHANIA TWAIN NEW 9 13,257 N/A STRONGER/ANGELS WITH DIRTY FACES SUGABABES 8 10 10,243 LIKE I LOVE YOU JUSTIN TIMBERLAKE

אני מאד רוצה...

אבל לא את הכל אני יכול למחוק! אל חלק מההודעות קשורות הודעות על ה- midweeks... וחוץ מזה, הסוף של השרשור הזה הוא סוף טוב כל הכבוד Kyliefan
אני חוזר ומדגיש שלא נסבול מריבות ילדותיות על מי יותר טוב. חברי פורום קיילי מכבדים את כל האמנים ועוד יותר- את כל מעריציהם!. לאות הוקרה אני שוקל לפתוח פה בתחרות "ווסטלייף"... צריך לדבר עם ´שלטונות´

kyliefan18

New member
לכל מעריצות ווסטלייף

טוב אז ככה,אני לא יודע מאיפה זה התחיל אבל זה נהיה כבר ממש על הפנים ואני יודע שאני קצת אשם אז אני אתחיל בהתנצלות וכמובן אגיד שהעיקר שאתן אוהבות מוזיקה ומרגישות טוב על ידה... בקיצור,דירדרנו את קצת הפורומים של תפוז, אבל פה זה כבר הסוף! אז יאללה,שיהיה בהצלחה לווסטלייף, לקיילי ולכל השאר! העיקר המוזיקה! KYLIEFAN * התנצלות גם בפורום ווסטלייף ובקרוב בקופסת הלהיטים...

למעלה