UK Championship

torso2

New member
UK Championship

רק רציתי להזכיר לכולם שמחר ביורוספורט מתחילים השידורים של שלבי ה- Top16 של אליפות אנגליה.. מקווה לעוד טורניר נפלא!!!

torso2

New member
אני אחלק את התשובה ל-2 חלקים.

מי אני מקווה שאקח? סטיב דיוויס (והכי פחות - גראם דוט) אבל בגלל שאנחנו חיים בעולם האמיתי, ולא בעולם הפנטזיות: מי אני חושב שאקח? 1) רוני 2) דינג 3) מרק וויליאמס 4) ניל רוברסטסון 5) היגינס

two times

New member
לדעתי...

אני דווקא הייתי רוצה שמת'יו סטיבנס ייקח. הגיע הזמן שהוא יפרוץ, יש לו ים של כשרון.

danny147

New member
חחחחחח

הגיע הזמן שהוא יפרוץ אה ....חחחח אני מציע לך לבדוק את הפרופיל שלו לפני שאתה מדבר שטויות...

two times

New member
לקחת את התגובה אישית, אה..?

אתה בטח מסתכל רק על הדירוג העולמי, ואני מודע לעובדה שסטיבנס נמצא כיום רק במקום ה- 14. לדעתי המיקום הזה לא משקף את היכולות שלו. בכל אופן, שני השחקנים שאני הכי אוהב בסבב הם רוני אוסליבן ומת'יו סטיבנס. שניהם די צעירים (לא ילדים, אבל גם לא מבוגרים). שניהם מפוצצים מכישרון, נותנים שואו לא נורמלי, משחקים בשני הידיים, מביאים ברייקים של centuries על ימין ועל שמאל. לדעתי לשניהם יש גם את אותם החסרונות, ואותה הבעיה - בראש... ההבדל היחידי ביניהם הוא שאוסליבן כבר "פרץ", ומוכר בקרב חובבי הסנוקר כעילויי. סטיבנס עדיין לא, אבל לדעתי זו רק שאלה של זמן. בקיצור: הפייבוריט שלי לזכיה הוא סטיבנס. והאנדרדוג שלדעתי יפתיע הוא ג'ו פרי שנמצא בכושר פנטסטי.

torso2

New member
הפייבוריט החדש שלי הוא..

דייב הרולד. ולא רק זה, אני מהמר שהוא ינצח את כולם ב- whitewash. אחרי צפייה מעיקה במשחק בינו להנדרי, אני חושב שטמון בו הפוטנציאל להתיש את כולם.

torso2

New member
אגב, מה כ"כ מצחיק בתגובת twotimes?

נראה לי שמה שהוא מתכוון לומר, פשוט מאוד (וסלח לי אם אני מדבר בשמך twotimes), זה שסטיבנס לא פרץ ביחסית לכישרון שלו. גם אני חושב שיש לסטיבנס את הפוטנציאל להיות אלוף עולם ולקחת יותר מהתואר היחיד שיש לו (בטורניר ranking). זה הכל.

The Shunned One

New member
מאיפה הביאו את ההרולד הזה?

זה היה הפריים הזוועתי ביותר שראיתי בחיי. מעולם לא ראיתי כל כך הרבה מכות הגנה בפריים אחד. אף אחד מהם לא הכניס יותר משני כדורים רצופים עד לשלבי הסיום. נדיר שאני מעביר ערוץ באמצע פריים באופן כללי, אבל הפעם זיפזפתי בשלט כמו מטורף. עוד פריים כזה ואבדנו.

Anin17

New member
איפה הכפתור הזה של החסימה??

ואיך זה שדוט לא נכנס לחמישייה שלך גם כשאתה מנסה להיות אובייקטיבי?

danny147

New member
אני עוד לא הבנתי

איך סטיב דוויס עוד לא פרץ...יש לו הרבה כשרון....

torso2

New member
ל- Anin17

אני רוצה להזכיר לך שעד מאי שנה שעברה דוט לא לקח טורניר אחד בחייו, אם כי הגיע לכמה גמרים. השאלה היא מה עשתה לו הזכייה באליפות העולם, אם הוא יתעלה מעל כל הלחץ של להיות אלוף עולם ויקח טורנירים נוספים או יקרוס תחת הלחץ. אני אישית מאמין שהוא לא יצליח לשחזר את ההישג שלו, ולא יקח טורנירים גדולים נוספים. אני אבל כן מאמין שהוא יגיע לשלבים הגבוהים של הטורניר הזה, 1/4 או 1/2 גמר. רציתי להוסיף עוד משהו, שלא תחשוב שאני לא מעריך את גראם דוט, כי אני מעריך אותו מאוד. אני חושב שהוא שחקן עם אופי חזק והמון נחישות שיודע לנצל את היתרונות שלו, למרות שהוא לא השחקן הכי כשרוני בסבב. אני פשוט לא אוהב לראות אותו משחק...(יחסית לאחרים). זה לא שהוא משחק לאט מדי או הגנתי מדי. זה פשוט איכשהו שכשהוא משחק, תמיד המשחק נראה יותר Scrappy, תמיד הוא נהיה קצת מגעיל כזה. זהו :)

torso2

New member
רק רציתי להוסיף..

בפעם המי יודע כמה, שאני פשוט לא סובל את דינג והוא ממשיך ומוכיח את הלוזריות הבלתי מוסברת והבלתי עקבית שלו, במשחק מול פיטר אבדון.

למעלה