UFC Personal Trainer

Tonjin

New member
UFC Personal Trainer

חבר מספר שבשמונת החודשים האחרונים היה עסוק מידי בעבודה ולא יכל/הספיק להגיע לאימונים הסדירים בג'ים, כפיצוי ועל מנת לשמור על הכושר הוא קנה את זה, ולטענתו שמר על אותו משקל הגוף ועל כושר סביר בהחלט (הוא מתעתד לחזור לאימונים בחודש הבא ואז יתברר ממש עד כמה זה עזר). מה אתם חושבים?

ננדין

New member
לא בשבילי ולא בשביל מתחילים חוץ מזה

יכול להיות נחמד ככלי עזר בלבד אבל לא כתחליף ראוי למאמן וקבוצה מסודרת. יכול להיות שלחבר שלך זה דווקא עזר לשמור על כושר, רפלקסים ומשקל גוף ראוי אבל זה בעיקר אם הוא היה מיומן גם לפני...

Tonjin

New member
הוא היה, וברור שזה לא תחליף לקבוצה מסודרת

זה בבחינת "הרע במיעוטו" מבחינתו, השאלה היא עד כמה רע, או אולי האם בעצם לא נורא...

זה תחליף לקבוצה מסודרת ללא כל בעיה

בקבוצות מסודרות אתה הולך לקבוצה שמכילה 20 - 30 איש בשיעור המאמן נותן שעה אימון כך שיוצא שיש לו בקושי 2 דקות לתלמיד. האם נראה לך שבכל אימון הוא עובר על השגיאות של כולם ? הוא מעוניין בכספך ולא יתן לך יותר ממה שתשיג בעצמך אם יש לך משמעת עצמית להתאמן לבדך.

מגניייב!!

אולי אני אעבור לאגרוף תאילנדי? במחשבה שניה, אני אחכה עד שהם יוציאו משהו עם סכין

glavi0

New member
האמת שזה עשוי ברמה גבוהה...

כמובן שלא מהווה תחליף לקבוצת אימון עם מאמן, אבל ככלי עזר זה נראה מעולה, גם מבחינה גרפית וגם במגוון התרגילים.

ETZ301

New member
נראה פגז, למרות שלדעתי המתחילים צריכים להזהר.

מאד עם התוכנה, בהתחלה צריך מישהו שיתקן את כל השגיאות הטכניות.

Tonjin

New member
לדעתי, זה כל היתרון של הקינקט

(או לפחות אמור להיות היתרון שלה), שהמצלמה יכולה לראות אותך ולהיות מסוגלת לתקן לך (באיזושהי רמה, אין לי מושג לגבי היעילות) לפחות חלק מהשגיאות הטכניות... אין לדעת מה זה באמת שווה ברמה הזו בלי להתנסות, אבל בהחלט נראה מגניב..

מעולה מדהים שווה כל אגורה

היום הטכנולוגיה מאפשרת להביא ידע שבעבר היה נחלת מעטים אל הקהל הרחב. אם יש לך רקע סביר בשיטה כלשהי אתה יכול ללמוד הרבה מאוד תחומי ידע נוספים ולהשלים לך פערים שבעבר היית צריך לכתת רגליך אל המאמנים שיואילו בטובם להראות לך משהו בתמורה להרבה מאוד כסף.

זה מיועד לאימון אירובי לדעתי

בפרסומת הם טוענים שזה עוזר לשמור על הגזרה. לא שמתי לב שהם טענו שזה אמור לשפר יכולות לחימה. זה כמו קלטות האירובי / שעת כושר של פעם עם תיבול של קיקבוקס אירובי רק עם תכני MMA ומשודרג עם קינקט. צעצוע נחמד לאימון ביתי בעיני (למי שלא יכול לעשות אימון ביתי ללא הצעצוע הזה), לא מעבר.

למעלה