uctd

מולה1

New member
uctd

מחלתי יו סי טי די, כידוע לי הינה אוסף של מס' מחלות- לופוס סקלרודרמה וכו' שלא הגיעו לשלב זיהוי\התפתחות סופית כמחלה עצמאית. יש לי שתי שאלות: האם בשל העובדה כי מס' מחלות מעורבות במחלתי כך שכל גורם למחלה כלשהיא יכול ליגרום להתפרצות יו סי טי די-שמש כגורם ללופוס- בשל מעורבותה האם יו סי טי די יכולה להתפרץ? עד כמה קשורה האבחנה בין לופוס ליו סי טי די?- עד כמה שידוע לי דרך האיבחון כמעט זהה. האם תוכלי גברתי לסייע לי בחומר עברית \ אנגלית על הקשר בין המחלות ועל היות שמש כגורם להתפרצות יו סי טי די בשל מעורבות לופוס. תודה מראש שמוליק

מולה1

New member
uctd

בהמשך לשאלותיי רציתי לדעת מה הטריגרים למחלת יו סי טי די מלבד היותה גנטית?-והאם ניתן להפנותי לחומר בעניין? תודה לך וחג שמח

UCTD

במחלתך יש מאפיינים חלקיים של לופוס ולכן כאמצעי זהירות ממליצים להמנע מחשיפה לגורמים הידועים כמעוררי לופוס כגון שמש- אכן, המעקב היא דומה למעקב הנהוג בלופוס כדאי לך לפנות לעמות ענבר לקבלת חומר בעברית על הנושא תרגיש טוב !

UCTD

במחלתך יש מאפיינים חלקיים של לופוס ולכן כאמצעי זהירות ממליצים להמנע מחשיפה לגורמים הידועים כמעוררי לופוס כגון שמש- אכן, המעקב היא דומה למעקב הנהוג בלופוס כדאי לך לפנות לעמות ענבר לקבלת חומר בעברית על הנושא תרגיש טוב !

למעלה