uctd

מולה1

New member
uctd../images/Emo122.gif

דר' אורי אלקיים שלום! אני סובל מיו סי טי די החל משנת 1986. מחלתי פרצה במהלך השירות הצבאי עקב כך לאחרונה הגשתי תביעת נכות למשרד הביטחון אשר הכיר בסוג מחלתי ובעובדה כי פרצה בעת השירות אך סרב להכיר בי כנכה בטענה כי היא לא פרצה עקב השירות. אני קצין בשריון ורוב שירותי ביצעתי באזור שיזפון בדרום הארץ ומחלתי פרצה שם בהיותי שנתיים וחצי בשירות. תבעתי נסובה סביב הטענה כי שמש גרמה לפרוץ מחלתי בשל מעורבות מחלת הלופוס במחלתי (לציין כי בעבר עלה חשד למחלה זו עקב מס' פעמים ana וכן אנטי dna גבולי 13.7)משרד הביטחון דחה טענתי כי שמש גורמת ללופוס ולא ל- uctd! מצאתי מאמר תחת uctd אשר חובר ע"י גנרל אמריקאי ששמש משמשת כטריגר לפרוץ uctd!! הדבר אינו מספיק לצורך העירעור אותו עליי להגיש לבי"מש מחוזי! עליי להציג חומר המציין זאת והוא מופיע בספרות הרפואית או לחילופין אינדיקציה שמוסדות רפואיים מתיחסים לעובדת היות השמש כגורם אפשרי ל-uctd!!! עד כה שילמתי עשרות אלפי שקלים לעורכי דין וכד' כרגע אין באפשרותי להמשיך לשלם אך אין אני יכול לוותר למש"הבט בשל העובדה שהם טענו לגבי אטיולוגיה לא ידוע מה גם שידוע לי כי כך מתיחסים למחלתי. סליחה על האריכות אשמח אם תסייעי לי תודה מראש שמוליק!!!

UCTD

אני חושבת שהכיוון אכן צריך להיות בקשר בין קרניים אולטרה סגוליות ללופוס ודומיו- יש גם מאמרים על קשר בין דרמטומיוזיטיס לשמש- אני לא יודעת מהם ביטוי מחלתך אך אם אכן אתה סובל מפריחות או מעורבות שרירים - אפשר ללכת בכיוון הזה גם - קשר אפשרי נוסף הוא בין לחץ נפשי (שלרוב קיים בשרות הצבאי)למחלות אוטואימוניות ויש על כך לא מעט מאמרים בהצלחה !

למעלה