u play?

P o l l y

New member
u play?

אם אתם מנגנים אל משהו תרשמו את זה כאן (כלי נגינה, חברה, דגם אנד שיט) ואם יש שימו תמונה.. :) הנה הבס היפייפיה שלי ibanez gsr 200 :) חמודית...

CKYGUY

New member
אני תופאי ..חח ../images/Emo13.gif ..6-7 שנים

ומנגן על מפקס ונוס ( דיי חרא..אבל אני הולך לשדרג )

REAL boy

New member
7 שנים על ונוס??

מוזר קצת..ברמה הזאת אתה צריך כבר איזה סטארקלאסיק נחמדה
אני גם מתופף..לומד חודשיים בערך והולך לי מצויין..הבעיה שבינתיים אין לי מערכת אתה אולי ראיתה כמה הודעות שלי בפורום מתופפים בקשר למערכת מאפקס מארס פרו כחולה שאני מעוניין לקנות והיא נראית פשוט מציאה אבל המורה שלי אומר לי אל תקנה כי היא ישנה ובטח יש לה סאונד חרא בלה בלה..בינתיים אין לי מערכת אני לא יודע מה לקנות המורה שלי ממליץ על ונוס אבל אני מתעניין במארס פרו...בעעע כוסעמק מה אני מזיין תשכל זה פורום ג'אקאס חח

REAL boy

New member
ושכחתי להוסיף ש-

המארס פרו היא יד שניה..סימבוליק מוכר(מתן)והיא בשימוש 4 שניםםםם מה תאומר??

CKYGUY

New member
אני אומר

שאל תופתע אם המורה שלך יקנה מארס פרו בזמן הקרוב..
ואני על ונוס הרבה זמן כי זה נוח לי , אני מוציא ממנה הכל!
...ואין לי בערך 20,000 שקל לבזבז עכשיו
..

CKYGUY

New member
אני אומר

שאל תופתע אם המורה שלך יקנה מארס פרו בזמן הקרוב..
ואני על ונוס הרבה זמן כי זה נוח לי , אני מוציא ממנה הכל!
...ואין לי בערך 20,000 שקל לבזבז עכשיו
..

REAL boy

New member
נו אז אם יש לך כ"כ הרבה להוציא..

לך תקנה איזה מערכת נחמדה..נחמדה ביותר אתה יכול בסכום הזה
אז מה אתה אומר?שווה ללכת על המארס פרו?הוא רצה עליה 3300 כולל הייאט של פרל ועכשיו הוא עשה לי דיל טוב-3400 עם הייאט של ג'ילדיאן K.ועוד קראש של סקימיטר ורייד של פרל) מה תאומר?

BiAAcH

New member
כן כן, גם אני תופיסט.....

אני מתופף מתחילת השנה על מערכת פרל מקצועית בת איזה 15 שנה לפחות, בגלל שהיא ענתיקה אין לה דגם, פשוט לא כתוב כלום, אבל היא במצב מצויין, ויש לה צליל מעולה...

shayh13

New member
חשמלית - 4 שנים...+אקוסטית מוגברת!

אבל אני חשמליסט בעיקרון...ודרך אגב, אני מוכר ת'ציוד! ועובר לבאס!! אז אם מישהו מעוניין לקנות.. ibanez ct series (black+white)+kit ampifier- marshall 15 וואלט. וזהו.....דרך אאאאאאגב, האקוסית שלי היא: טקאמין ג'י, שחורה.. כוסונית בהחלט! אולי אני יעלה תמונה יותר מאוחר..(אם אני אמצא) ביי ביי!!!!!!!

Bruce L

New member
וואי שירשור נחמד:

הממ על גיטרה אני מגדיר את עצמי כמתחיל, פסנתר קצת. אבל התחום העיקרי זה שיש לי מין סטודיו-אולפן משלי שעוד מעט אני עושה את כולו אקוסטי. ויש לי שם מיקסר, קומפקטים, מגבר, אקולייזר עוד כמה אפקטים נחמדים ומחשב. ואני כבר שנתיים בערך עובד עם הציוד ודיג'י אבל אני לא מפרסם את עצמי אני עובד עם זה יותר בבית בשביל ההנאה, בדרך כלל יוצא לי לתקלט במועדון אמנזיה בראשל"צ ברחבת ההיפהופ.

Bruce L

New member
אבל

שכחתי להוסיף שאני בדרך כלל עובד עם המוזיקה בסגנון ראגיי ודאב, אבל מאוד כיף גם לתקלט רוק שתדעו לכם!

Bruce L

New member
בבקשה:

זה Dub ודאב זה ראגיי עם נטייה לאקלטרוני. זאת אומרת זה יכול להיות ראגיי אינסטרומנטלי. =]

למעלה