Tzohoraim Tovim Leculam!!!...

מוחה נמרצות../images/Emo46.gif

מה פתאום ראית משחק כדורסל אחד, ראית את כולם? אומרים את זה על סרטים פורנוגרפיים! והמיקרופון של אולסי פרי הגיע עד לברכיים. לא צריך נעלי עקב! רק להזהר , מהטבעת... של הסל. על מה חשבת מגי?

על

חמישה חומשי תורה לא?
ובקשר לכדורסל מסכימה איתך כאמא לשחקן בנבחרת הנוער פה בישוב וכמעודדת נלהבת אבל לא צופה כפייתית מסתכלת בעיקר במשחק הגמר - בחצי האחרון לא הרבה יותר מזה פעם אחד ההורים שאל אותי אם אני עוד צועקת במשחקים צחקתי

נו טוף - אחותו הגזמתי

אפשר לראות 3 טירות. הן מרשימות מבחוץ, אבל לצערנו כמעט כולן לא מרוהטות. אתה משוטט באולמות ענקיים ונאדה. ואני כל כך אוהבת להסתובב בארמונות מלכים עם כל הקריסטלים השטיחים והרהיטים הכבדים. רק מלחשוב איך הסיקו את האולמות הענקיים האלה נעשה לי קררררר. נו אחותו ומי המציא את העקבים? לקח לי רגע שלם לתפוס שמגי עובדת עלינו עם "המקרופון".

magy

New member
שמעתי צליל זלזול בקשר

למיקרופון? זה מיקרופון מזהב מה קרה לך????. דיגיטאלי.... חצי אוטומטי....... אם מרימים אותו, הוא נופל לבד.........
PP וד"ש מאיצ´ה..............מאוסטרליה......איזה כיף היה לשמוע אותו...... הוא קורא............אותנו...........

magy

New member
טיפה עסוק.....

והוא בענייני "חבר´ה", מגלה כל יום חבר חדש......מהכיתה..... מרחוק....זה ממש אוצר......יוצר איתם קשר....נתן לי מספר טלפון של ילד מהכיתה.......מכפר סבא....... כשיגיע ארצה....אולי נעשה מפגש.....אם נמצא את כולם.......... לא בגלל שהורדנו את הרמה...... זה לא הפריע לו.......
PPPPPPP

כמעט נבהלתי../images/Emo157.gif

חשבתי, שהאבורג´ינים התחילו להתפוצץ באוטובוסים. אהה, כפר סבא זה ענין אחר. תשאלי אותו, אולי יסתבר, שאני אחותו?

לדעת אישה זה כמו (כמעט)../images/Emo32.gif

לדעת טירה. צריך לדעת איפה לגעת, מאיפה היא באה, מה נקודות התורפה שלה, מה עושה לה טוב, מה לא כל כך, מה היה קודם, מי יהיה אח"כ. כי למשל תחשבי שאת נערה איטלקיה, זה ספשייל בשבילך,בגלל שאת אוהבת אותם. אבא שלך קוראים לו לורנצו המפואר ,ויש לך גם אימא, ואת בכלל ממשפחה טובה-משפחת מדיצ´י בפירנצה שמחזיקה את כל העיר.אבל את ילדה מסכנה ,קודם כל כי האבא והאמא שלך מתו די מהר אחרי שנולדת,אז דוד שלך שהיה קרדינל משהו ברומא, בא לקבל אחריות עלייך ובהזדמנות זו גם על העיר. אבל כשהיית בת תשע בערך(אני חלשה במספרים),המשפחה השנייה(של הרעים כמובן) השתלטה על העיר, הציעו לדוד שלך לברוח בתנאי שישאיר אותך בת ערובה אצלם. אז הוא,כמובן שהסכים. ואת היית בת ערובה כמה שנים טובות. לזכותם יאמר שחינכו אותך במינזרים הכי הכי טובים בעיר. ואז כמו שתמיד קורה , השלטון התחלף,ואותך שלחו לדוד שלך ברומא. הוא לא ממש מת עלייך,אז החליט לחתן אותך צ´יק צ´ק-ופה מתחיל הספור של הטירה בעצם. שלחו אותך בת 15 או 15 , גמדה ,קטנה, לא יפה בכלל(ראיתי תמונה,אפילו הצייר לא הצליח יותר מדי),להתחתן עם בחור, ממשפחה טובה, קוראים לו אנרי, אומרים שהוא יכול להיות אפילו מלך צרפת, אם ההוא ימות והזה שאחריו ימות וכו.. אנרי ,שמעת עליו רכילות כבר, בן 20 ,יש לו חתכ´ת ניסיון עם נשים, ואפילו מאהבת ,אלמנה בת 40.וגם שמעת שהוא קצת דביל.אבל זה אומרים על כולם. אז ששולחים אותך לצרפת , לארמון,אל אבא שלו(פרנסואה הראשון),שיבדוק את הסחורה עם מי הוא מחתן את הילד, את רוצה לעשות רושם. איך תעשי? את מטר וחצי בקושי, עגולה מכל הכיוונים, ואוהבת אוכל? אבל מה? ממזרתה! קודם כל את מביאה איתך את מבחר הטבחים הטובים של פירנצה, שילמדו את הצרפתים האלו איך לבשל.(והם באמת לימדו). אח"כ את ממציאה משהו כזה שלובשים מתחת לשמלה, והוא אוסף ומגביה ומחזיק חזק גבוה ובולט חלקים מסויימים בגופך. ונוסף לזה,את ממציאה נעלים כמו שהולכים בוונציה שהיית בה פעם, אבל שהחלק שגבוה הוא רק זה שמתחת לעקב.וכל כף הרגל נטויה קדימה. וככה את נכנסת לארמון, גבוהה בעשרה סנטימטרים, ועם מחשוף ענק המבליט גם מה שאין. לעשות ספור ארוך-קצר, את מחותנת איתו ועוברת לגור איתו בארמון שהוא משפץ,כי זה היה תחביב אז של דוכסים לשפץ ארמונות כל הזמן. אחרי שהוא שיפץ הוא נתן אותו במתנה לדיאן דה פואטיה, שהייתה הפילגש שלו עם "הא" הידיעה והייתה חותמת על המכתבים במקומו, והיא זו שניהלה אותו וגם אותך. לא פלא שפתחת איתה חשבון ארוך. בכל אופן, הוא התגלגל גם להיות מלך, וגם היה קצת רפה שכל, ואת ודיאן בעצם עשיתם תורנות עליו בלילות(הסדרי הביקור שמורים אצלי,אם את רוצה לדעת בדיוק בדיוק ). ואז כל מה שהיא הוסיפה לטירה-את הוספת עוד יותר היא עיצבה גן מצד ימין? את עיצבת מצד שמאל היא עשתה גשר על המים? את הוספת והפכת אותו לאולם ריקודים. ואיך שהאנרי שלך החזיר את נשמתו לבורא, (הספיק לעשות איתך לא מעט ילדים, חלק יצאו דפוקים כמוהו,אגב), לא חיכית זמן וזרקת אותה מהטירה לכל הרוחות . אז פלא שקוראים לך קתרין דה מדיצ´י ולטירה שנונסו-טירת הנשים? מי מנהל את העולם יותר טוב? גברים רפי שכל או נשים? אז קיבלת במנה אחת את התשובה על העקבים טיפונת איטליה טירה יפיפיה רכילות עסיסית פמניזם ראנסנסי ומסר שמוביל לספור המלא ותמונות גם. ושום דבר לא טוב במנות יתר ,לא טירות, לא נהרות, לא הירואין, אהבה אולי כן.

נו, אז תגידי למה לא מלמדים ככה

היסטוריה? היה עושה את העסק הרבה יותר סקסי. אגב היינו בשנונסו, מכירה את הסיפור. קיבלנו הדרכה צמודה, אבל איפה ההדרכה ההיא ואיפה הסיפור שלך.

magy

New member
אבא שלי

הביא לי אתמול שני קילו תות שדה. אחרי חצי שעה של קילוף העלים.....ורחצה..... לקחתי מעל חצי וערבבתי עם המון שמנת.......פלוס שמנת מתוקה.....פלוס טונה סוכר....וסוכר ווניל....... הממממממממממממממממממממממממממ גן עדן........ את היתר הכנסתי עם סוכר וניל.....וטונה סוכר לסיר..... ויש לי ריבה.................המממממממממממממממממממממממממממממממ

ניתן לחתול לטעום?../images/Emo108.gif

הוא אנין טעם ! ואם הוא לא נוגע, סימן שזה מקולקל.

magy

New member
בינתיים

הכנתי לך צנצנת עם ריבה.......זה בטוח........

תכיני גם

מאפה פטריות ליתר בטחון
סתם סתם הוצאתי תותים מהמקרר והולכת לאכול אותם טבעי סתם מקנאה

אם כבר מדברים על ריבה ושמנת../images/Emo3.gif

עוגת אמצע השבוע שלנו היתה פרוסת לחם לבן טרי עם ריבת תותים או שזיפים ועליה תלולית נכבדה של שמנת... ליבי נחמץ מהזיכרון... אמא אפתה תמיד לשבת ולא משנה כמה... ביום א´ לא נשאר פירור! ואותנו הילדים לימדו שארוחה גומרים עם משהו מתוך, אז המצאנו לנו עוגה משלנו, המצאה אחרת שלנו זה לחם מרוח בהמון טחינה ועליו ריבה או המון סוכר. ועם בריבות עסקינן, אז סבתא שלי עשתה ריבה מכל דבר, אפילו מחצילים ומעגבניות... ללקק את השפתיים! איך אני חושבת קולהזמן על אוכל - ואני בדיאטה!

למעלה