Tzohoraim Tovim Leculam!!!...

Hanosea 8

New member
Tzohoraim Tovim Leculam!!!...

...Ani mekave shemachar ani be San Siro Karega Ani Be Firentze... Roe bachurot arumot bamuseonim... Caio Leculam

טרה10

New member
NOSEA DASH MICAFRISIN

IM HAPOEL MAMSHICHICHIM ANI BA AGAV LAMA ATA LO KOTEV BEANGLIT O ?WHY DONT YOU WRITE IN INGLISH -------------tera-vvvvvvvvvvvvv el el hapoel-hakol adom------------

magy

New member
צ´או חמודי........תהנה........

מקווה שאתה רואה עברית...................

magy

New member
AND

WE BOUGHT ´KERALAH YAANU,,,,,GARINIM TO LEFATZEAH WHAT IS GOING TO HAPPEN THERE? CADUREGEL? MAZL TOF NOSEAAAAAAAAAAAAA IN THE NEIHAR HALVAI ALAI

../images/Emo6.gif

סירות? גונדולות סתם זה מה שבא לי לראש או סירות מלון עם תות או סירות בצק ובתוכן קצפת ברוטב תותים תבחרי

איך שאני מקנאה בנוסע שלנו..

נמצא באחת הערים הכי יפות באירופה. רק זכרונות טובים יש לי מהעיר הזאת. הגעתי לראשונה בגיל 30 לפירנצה בטיול מאורגן (5 ארצות ב-30 יום). המדריך המקסים שלנו גיורא לקח אותנו לדיסקוטק. פעם ראשונה בחיים שהייתי בדיסקוטק, נדהמתי מהתופעה, מהמוסיקה, מהגודל....והכי הכי... מהגברברים האיטלקיים, הם היו מ-ד-ה-י-מ-י-ם !!!!! בא בחור יפיפה וביקש מבעלי רשות לרקוד איתי, בעלי הסכים ואנחנו רקדנו....אוחחח.. זה היה סלואו והברנש הצמיד את ראשו לראשי וקירב אותי אליו, איך שהברכיים רעדו לי הפכו ממש ל- ג´לי.. התבלבלתי ברגע הראשון וכשהתעשתתי הרחקתי טיפונת את הדון-ג´ואן....וואאו זה היה ערב... היו המון גברים ומעט נשים ובנות הקבוצה היו מה זה פופולריות... זהו נזכרתי ונזקרתי...

magy

New member
כבר סיפרה לי חברה

שהג´ובנים והפרבריציוים.......הם הכי הכי באירופה........ חייבת דחוף לנסוע.......לראות במו..........עינייייי דחוףףףףףףףףףףףף אולי אתחיל בעמק הלואר..........

תעזבי אותך מעמק הלואר

זה משהו לגמרי אחר. טירות, טירות טירות. ראית אחת ראית את כולן.. וזה בכלל בצרפת.. ואין מה להשוות את הצרפתים עם האיטלקים, האיטלקים חמים אש! הצרפתים... נתקע להם הבאגט!

magy

New member
נתקע להם הבאגט???????

הרסת אותי מצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

שקדי

New member
היה שיר נפלא בענין...בפריז ופירנצה

זוכרות בנות.......... המשווה דוקא בין הנשים הצרפתיות והאיטלקיות שרה רביעית מועדון התיאטרון אתנה בטח זוכרת את המילים............

magy

New member
לגלמידי יש את הדיסק של

רביעיית מועדון התיאטרון....... שיביא משם את המילים.

חונתי, ראית משחק כדורסל אחד-

ראית את כולם. אבל טירות? בחייך! ובשביל שזו תהיה גם הודעה נוסטלגית מי המציאה את העקבים הגבוהים? כלומר את הנעלים על העקבים הגבוהים? והרמז * * בהודעה שלך.

magy

New member
את נעלי העקב הגבוה

המציא סילביו דה לואי, שהיה גבוה מאד. במחצית המאה השמונה עשרה. איש רב פעלים, בעל השפעה רבה ובעל אחוזות.. שימש דוגמא לאנשי כפרו. האיש היה בגובה של כמעט שני מטר. ואילו אהובתו הייתה קטנה כמוני. מטר וחצי ברוטו. כדי שהיא לא תרגיש נחותה ממנו, וכדי שלא תגיע לו עד "המיקרופון"... הוא הלך לסנדלר ספצייאליטה.....וזה ...הכין עבור הקטנה שלו נעליים יפיפיות.... ותקע שני מסמרים של עשרים ס"מ. מסמרים שמשמשים לבניית בתים באירופה. כאלו שתוקעים בקורות העץ העבות. ציפה אותם בבד והדביק לנעל השטוחה. מאותו רגע, הקטנה גבהה בעשרים סנטים, אבל....המיקרופון שלו נשאר מיותם. היא צברה גובה....והוא איבד אורך..... אחרי חודש....שבר סילביו את המסמרים שהיו צמודים לנעליים..... ......הקטנה שלו.....חזרה לגובהה האמיתי ושוב עשתה את המוטל עליה............... הסנדלר הוחרם בכפר....ואף אישה לא העיזה לבקש נעליים על עקב.
PPPPPP וכעת, מה הסיפור האמיתי , אוחתי????????????

למעלה