tzedit debug symbols

antidot

New member
tzedit debug symbols

אם יש כאן מישהו עם Resource Kit של NT זמין (בחיי שאין לי כח לחפש בארכיונים), האם הוא יכול לבדוק אם יחד עם tzedit.exe יש שם גם קובץ עם סיומת pdb שכולל את הdebug symbols של האפליקציה ? כעקרון אני רוצה לאתר את הsystem call שtzedit משתמשת בו בשביל להחיל את ההגדרות החדשות שנכתבו לregistry. נ.ב.: ברוכים הבאים לשיגעון שעון הקיץ: http://ca.huji.ac.il/helpdesk/windows/clock.shtml

antidot

New member
ביטול. אין צורך

אני חייב לציין שטיפול ב byte arrays ב VB.NET די מסריח...

Guys33

New member
באותו נושא

איך אתם מסנכרנים יומנים בין ארצות ?

antidot

New member
למה לסנכרן ?

הם כבר מסונכרנים
יש לך יותר מ Exchange Organization יחיד ? מה יש לך ומה אתה רוצה להשיג ?

Guys33

New member
יש לי שני אתרים

אחד ארץ הקודש והשני בארה"ב ובכל שנה יש שיפט של שעה וזה מטרף אותי ואת המשתמשים שלי בזמן קביעת פגישות בינ"ל E2K

מול

New member
ע"פ מיטב הבנתי לזה נועד הגדרת ש.קיץ

ע"פ התיאוריה ,כי אני מתחזק רק אתר אחד ישראלי . עם יש לך שיפט של שעהקיים סיכוי שבמחשבים אצלך אתה מזיז שעה קדימה/אחורה בשעון קיץ או חורף . הדרך שיש לעשות זאת היא 1) לוודא שבכל מחשב שהוא נמצא ב Time zone הנכון (במקרה הפשוט שהם לא טרמינל וכיו"ב ) 2) לגבי ישראל (ושאר המקומות בעולם ששעון הקיץ אינו קבוע מראש),יש לבצע את נוהל שעון הקיץ עם ה TZedit 3) לוודא כי הסימון של " Automatically adjust clockfor daylight saving changes" מסומן

Guys33

New member
מתוך ניסיון

ראית מה קורה לפגישות הקיימות ? הן זזות שעה ולא נשארות איפה שהן אמורות להיות

מול

New member
אצלי הן נשארות במקום

לעומת זאת מתי שעובדים מול חברות שלא עשו את הנוהל המתואר יש הבדל של שעה גם בארץ. רק להבהרה : אם התכוונת לכך שפגישה שנכתבה ליומן היום נקבעה ל 4 לאפריל שעה 8 , תשאר בשעה 8 ,אז זה ככה .

antidot

New member
------>

אם הפגישות נקבעו על מחשב שעודכן שנה שעברה עם הגדרות שעון קיץ 2004, יש חור של כשבועיים בו יש תזוזה של הפגישות (בגלל שב2004 שעון קיץ לא התחיל באותו תאריך כמו ב2005 ). פרט לזה לא צריכות להיות בעיות.

antidot

New member
דרושים שפני ניסיונות

אני מצרף תוכנה שכתבתי שמעדכנת תחנות עם הגדרות שעון קיץ של 2005. (יש לשנות סיומת ל zip ) יכולות: - יכולה לעדכן תחנה עליה מריצים - יכולה לעדכן תחנה מרוחקת (אני עצלן ולא סומך על משתמשים) - רצה משורת פקודה ==> אפשר להשתמש בה בסקריפטים. דרישות: - dotNet Framework (על XP זה מובנה, עבור 2000 אפשר להתקין דרך Windows Update ). - רק התחנה ממנה מריצים את התוכנה צריכה שיהיה dotNet. - כמובן שצריך הרשאות כתיבה לregistry בתחנה אותה מנסים לעדכן - מומלץ בחום ששירות ה remote registry לא יהיה מכובה על התחנה המרוחקת אותה מעדכנים (זאת ברירת מחדל, אבל אם מישהו כיבה שלא יצפה לפלאים). אם אתם נתקלים בבאג, תנו צעקה. למאותגרים, מצורף גם קוד.

מול

New member
באת בזמן ../images/Emo13.gif

יום לפני שעברתי ידנית
מחר חות דעת

Arielvista

New member
אולי זה אני אבל...

כשהרצתי זה נתן לי שגיאה (מצורפת). יש לי XP, SP1,עם FRAMEWORK 1.1

מול

New member
אז ככה

במחשב XP SP2 ללא הגדרות TZ עובד נפלא מחשב Xp sp1 עם הגדרות של שנה שעברה מתקבלת שגיאה . החלטתי לנצל את הקוד ולתת קצת יותר מידע ,מצורפת תמונת מסך של השגיאה כולל המיקום בקוד . אולי יותר מאוחר יהיה קצת זמן, אני אבדוק יותר לעומק.

מול

New member
טיפשות שלי

ברגע שגם הסתכלתי איפה זה נופל ולא רק צילמתי את המסך ,מצאתי את הבעיה . הרצה מ RUN ללא פרמטרים מסדרת את העניין .

מול

New member
הסבר

DblClick על התוכנה זרק את ה error הקודם ,ומבלי לבדוק מה הבעיה צילמתי מסך. ברגע שהרצתי את זה מ Run אז לא היה שום בעיה . אני מנחש שהתחנה השניה בה היה VB.NET ולכן האינטרפציה הייתה שונה ל dblClick .

למעלה