שזה מבצע ! האם המעבד מהסידרה הישנה . ? או בכלל כל המחשב ... כי שאני עושה חיפוש בגוגל למשל ,לא עולה לי כלום מהדגם הזה ! http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=431&CatCode=299
(הדיסק הוא במהירות המקובלת כיום - 5400). לגבי כרטיס הרשת האלחוטי: כיום כבר לא מיצרים כאלה שהם רק בתקן B ותקן A אל כל כך רלוונטי לארץ. לכן אני מניח שמדובר בתקן G שהוא הנפוץ ביותר.
ככל שהFSB מהיר יותר מעבר המידע מהזיכרון וכדומה מהיר יותר לתוך המעבד. המעבר מידע בין המעבד לכ.מסך מהיר יותר... בהיסתיגות... אבל בגדול FSB מהיר = מחשב מהיר יותר באים שאר הנתונים זהים.
וה-FSB זה הערוץ להעברת הנתונים...(במקרה זה מהלוח הראשי !!) כנראה שהלוח במהירות 533,או הכרטיס מסך ! כמובן שכולם אמורים להיות באותה המהירות ...שיזרום חלק ! כך אמר לי טכנאי
בכל מחשב יש צוורי בקבוק... בכולם הדיסק הקשיח {HDD} הוא אחד מהם כולל אילו בהם יש HDD RAPTOR 10K-RPM.. הדיסק הקשיח נשאר צוור בקבוק. המעבד עצמו הרבה יותר מהיר מהBUS כדי לפשט שוב נגיד שהמעבד מסוגל ל1000 פעולות בזמן שהלוח מסוגל להזין אותו רק ב500 בקשות זאת עשויה להיות בעיה חמורה... עם הלוח מסוגל להזין אותו ב800 בקשות זה לא ממש יורגש למשתמש הממוצע+. לכן עושים שיקולים של ביצועים מול צרכים {כמו צריכת חשמל לדוגמה}. אם לדוגמה לוח שמסוגל להזין את המעבד במיליון בקשות עלותו זולה מלוח המסוגל 1000 בקשות ואפשר לשים בשניהם מעבד חלש שניהם כניראה שיעדיפו את הזול מבניהם אפילו אם לכאורה הוא הרבה מעבר למה שהמעבד שיהיה עליו מסוגל... וגם ההפך... אם הפגיעת ביצועים לא משמעותית והלוח ה""חלש"" יותר אפילו עם מעבד ""חזק"" יותר יצא זול יותר אין סיבה ליצרן ולמשתמש שלא להעדיפו.