TWO

karms20

New member
TWO

או כמו שאני קוראת לזה - אלק ומקס - מצחיק!!!!! ומסכן ג'ושוע... אהה... כן והיה גם לוגן
. בסה"כ פרק יפה מאוד. ומצחיק. אחד הפרקים שאני הכי אוהבת מהעונה. המערכת יחסים האנטיגוניסטית בין מקס ואלק, רגשות האשמה של מקס בגלל שהיא שיחררה את הטר'נג'סים, וג'ושוע המסכן
. אהה - וכמובן, מערכת היחסים המתפתחת בין נורמל ואלק
.

Lorly

New member
Accualy i need it 4 a ride

on your MAMA! קורעעעעע!!! איך אהבתי את החלק הזה! פרק יפה! יש בו הכול, עצב, ציניות וכמובן הרבה צחוקים!!! רק דבר אחד לא אהבתי והוא לוגן, חוצפן, אלק מנסה להוציא אותם מהביוב והוא שותק ואז: "אולי תשתמש בזה?" דיי מגעיל מצידו בהתחשב בעובדה שאלק הציל אותו מאייזק! חוצמזה, למה הוא תמיד מתערב? זה לא כאילו הוא עזר במשהו בעובדה שהוא נתקע עם אלק בביוב. דפיקות. חבל שהכותרת מסגירה את העובדה שיש שניים, ג'ושוע ואייזק, זה דיי הורס.

kyle chandler

New member
ממש הורס...../images/Emo168.gif

לא!. אם אתה רואה את זה בפעם הראשונה אינ'כה מושג מה 2

Lorly

New member
אבל אפשר להבין...

לא יודעת... בפעם הראשונה שראיתי את הפרק, אני אישית דיי הבנתי שיש 2 כי זה לא מתאים לג'ושוע להרוג, והשם של הפרק דיי הסגיר את זה.

kyle chandler

New member
אבל קרו דברים מעולם../images/Emo168.gif

ראינו את מקס מיוחמת שזה היה מאוד unlikely וכאילו לכל אחד יש צדדים אחרים...

Lorly

New member
אבל מקס מודעת לקטע הזה

של היחום. היא חיה איתו כ"כ הרבה זמן והיא מבינה אותו. ואם לג'ושוע היה איזה צד "רשע" הוא היה יודע עליו, כי בכול זאת הוא היה מלא זמן עם עצמו במרתף והוא היה מודע לצד הזה שלו. חוצמזה, אפשר לראות שיש בו את התמימות, הוא מביא את הצד הזה לסדרה, לא נראה לי לכותבים יש כוונה להפוך אותו לחצי רשע. ואם נגיד הוא "רשע", למה הוא לא פוגע באנשים, לדוגמא באלו שהיו בבית כשהוא חיפש את סנדובל. טוב, זאת דעתי, כי אחרי שקוראים את השם של הפרק, מתחילים לשאול מה יש שניים, ואפשר להגיע לתשובה לפני שיגלו אותה בפרק עצמו.

Omega Dark

New member
פרק נחמד......

ואיזה מערכת יחסים בדיוק תהייה עם אלק ונורמל???? למה הרבל לא מופיע כבר?

felipes girl

New member
פרק יפהההההה ../images/Emo66.gif

איך אני מתה על משטפי המחץ של אלק..
אין עליו הוא כזה הורג..גם חתיך גם מצחיק..מושלם..
והוא גם החזיר ללוגן את הכסף שהוא היה חייב לו..
מקס מסכנה..היא מרגישה אשמה..
לוגן חמוד..כמו תמיד.. איזה מסכנים הם..הם לא יכולים להיות ביחד
בגלל הוירוס הארור הזה..
שיפתרו כבר את הבעיה..

SpeakerBox

New member
פרק יפה אבל לא הבנתי משהו...

אהבתי את הפרק, בכלל אני אוהב את ג'ושוע, יש בו מין כזאת תמימות, חוסר אונים, לא יודע איך לקרוא לזה..וגם שהוא לומד כלמיני סלנג (you blaze אפילו שזה לא מהפרק הזה)..הסוף היה קצת עצוב.. ולא הבנתי משהו, שאלק היה נלחם בזירה, הוא היה נילחם בלי חולצה, זאת אומרת שהברקוד שלו חשוף.. אז איך זה שנורמל וסקטשי לא שמו לב לזה? הרי סקטשי תמיד מדבר על זה...

Nitzan122

New member
פרק מצחיק!

וגם נורא עצוב איזה מסכן ג'ושוע... אני מתה על הקטע עם הכדור בייסבול וגם אחר כך כשהיא מדברת על זה עם לוגן: LOGAN: And the nerve to rip off what you were rightfully stealing. MAX: Exactly. It's like he's a child who doesn't know right from wrong.
סוף סוף פרק בלי אשה ורייפר איזה מפגרים היו השוטרים אתה מפגר הוא איש זאב אני מפגר אז איפה הירח המלא? סתומים... ו
מחר יש את הפרק עם זק! (או שצריך להגיד אדם תומפסון?) אבל הוא מגעיל שם...

פרק שווה ביותר!

אלק חזר!!!!!!!!! גאד אני כל כך אוהבת את הדמות שלו! ואותו חחח הוא כזה מצחיק.. כל הזמן עושה עסקאות ועניינים.. והוא ומקס עם הריבים שלהם.. חחח איך אהבתי את הקטע שהוא הגיע לעבוד בג'אם פוני והיא דיברה איתו והוא נעלב כזה בציניות.. חמוד.

sf_berger1

New member
מקס!!!!!!!!!!

כן......איזה מטומטמים.....אני מתה על מקס אני לא יכולה!!!!

aj23

New member
פרק יפה!

עשו את הפלאשבק עם אייזיק - מאד יפה! ממש הסביר למה הוא שונא שוטרים וכאלה - פשוט כי הם מזכירים לו את השומרים ממנטיקור שהתעללו בו. שכחתי לרשום את זה אתמול: בפרק הקודם ג'ושוע מבקש רשות ממקס בשביל לצאת לחוץ, מבחינתו המצב מאד מוזר. במנטיקור הוא היה דואג להאכיל את כולם וממש לדאוג להם והרי שעכשיו כשהוא בחוץ הוא צריך טובות של אחרים בשביל לאכול וכאלה. לדעתי, ג'ושוע צריך להשים עליו איזה כיסוי ראש כלשהו(כמו האלה ששמים בחורף) ולצאת לבחוץ. זה ממש לא כיף לצאת רק פעם אחת בשנה וכל השנה להיות בכלוב.

14candy

New member
היום אני לא יעשה שירשור תמונות

כי כבר עשו אבל בקימור היה פרק שולט אהבתי את כל הקטעים של אלק !! איזה יפה הוןא!!

פרק יפה!!!!../images/Emo13.gif

אהבתי את הקטע עם הזקנה שנתנה לאלק רבע דולר ואז הוא כזה עושה היא יכולה לשכוח מהפלזמה שלה עכשיו

כן יו זה היה קטע מצחיייייק חחח

וגם ששמתם לב שללוגן היה כל הפרק מין תיסרוקת של בנות כאלה
חחחחחחחחח פרק מדהים וג'ושוע מה זה ריחמתי עליו שהוא בכה :(

למעלה