twilight confessions

mi kajitsu

New member
twilight confessions ../images/Emo190.gif

~ קצת מועתק מקומונת דמדומים D: כי אני גם רוצה להצטרף לפורום וממש מגניב פה!~ greeting vamp-lover! אני סמדר, בת 16, פאטיש עצום לערפדים, אנשי זאב,ערפדים,עוד ערפדים,אדוארד, ועוד דברים שנוצצים ללא סיבה- אובססיבית, משועממת, וקוראת סמויה בפורום זה (עד לרגע זה D:) אך לא עוד! סיימתי לפני כשבועיים את ארבעת וחצי הספרים- (שאותם קראתי באובססיביות במשך שבוע) ולכן הגיע הזמן שאעז (אפרופו עיזים,אני מושבניקית עם דיר עיזים בחצר, סתם לידע כללי :] )לפתוח אשכול הכרות שטותי בפורום מגניב זה ! ובכן,לעניינו * * TT במספר אתרי מעריצים מופיעים twilight confessions ,ובגלל שזה מגניב,משעשע,שולט,ויש לי עשרות כאלו-חשבתי שגם בפורום נוכל לפרסם אותם! אז, תתחילו להתוודות! ;) *הוידויים לא חייבים להיות אמיתיים כל עוד הם יצחיקו P: * אני אתן דוגמא לאלו שלא מבינים-מובן שאפשר לכתוב בעברית או באנגלית,להעדפתכם (באנגלית זה יותר סקסי,אז אני אלך בדר"כ על אנגלית-סליחה מראש על שגיאות דיקדוקיות) : twilight confessions number 1#: If i see a silver volvo i'll scream like a fangril twilight confessions number 2#: I poured glitters over my boyfriend, it's look nice - just like Edward twilight confessions number 3#: Thanks to twilight-movie i have a strange weakness for Cedric Diggory twilight confessions number 4#: I really want to la push jacob from a clif! twilight confessions number 5# (*ספויילר קטנטן*): I don't really care be with a necrophile,pedophile,sparkling,107 old virign if it's Edward! וכמה בעברית: twilight confessions number 6#: כל אדם סקסי ברחבי העולם צריך להיקרא מהיום אדוארד,אחרת זה לא נחשב. twilight confessions number 7#: היי אדוארד...לאבא שלי אין אקדח! (יש עוד המון ציטוטים בסגנון- היי אדוארד....אני ברונטית! היי אדוארד....אני אוהבת לנסוע מהר! היי אדוארד....לי אין שום בעיה לקבל מתנות! וכ'ו.....) twilight confessions number 8#: Thanks to Edward i never find a (real) man that i truley love! twilight confessions number 9#: אני פשוט אוהבת לכתוב את השם של אדוארד באנגלית. (גם בעברית,רוסית,ספרדית ויפנית) twilight confessions number 10#: Edward Cullen is a fictional character- but it dosen't mean he is not real! ורבים וטובים! מקווה שהבנתם ושתשתפו פעולה! סמדר D:

כמה קרעו אותי...

דבר ראשון ברוכה הבאה! אני ליאור, גם חדשה פה. הכי אהבתי (וזה גם כל כך נכון!!!!!) את: i really want to La Push jacom of a cliff XD.... אמ... מנסה לחשוב על אחד גם... Because of Twilight ballet studios freak me out Because of twilight i keep calling my dog Jacob

Emergency Exit

New member
../images/Emo209.gifהיי ברוכה הבאה:)../images/Emo125.gif

אני ליאור בת 16 מנתניה. חחחחחח אהבתי. don't really care be with a necrophile,pedophile,sparkling,107 old virign if it's Edward! חחח
מצאתי כמה נחמדים: .I'm buyin the cullen's car just to see if it comes with a free vampire inside
I skipped all the chapters without Edward in them
I developed a weird habbit of biting people

Orange Sky

New member
ברוכה הבאה^^

אני ניצן בת 17 מחיפה:) חחחח יש לי מלא איקיונים כאלו של קונפשנז , גם של טויליט וגם ניו מון.^^ חחחחחחח החתימה שלך(מארק טויין)

נויה XY

New member
ואווו קרעת אותי!

אלו ציטוטים ממ יפים!!! אין לי כל כך כאלה שאני יכולה להמציא אבל יש כמה שממש קרעו אותי: *סורי אם יש שגיעות* "What wrong with me?, Bella, I am telling you I can read mindes and you think there is something wrong with you?" " So, You don't efraid of being in a house full of vampieres, but that those vampaieres woun'n aprove of you?"

YuvalSP

New member
חחחחח אני מכירה אחד XD ../images/Emo58.gif NM + E ../images/Emo203.gif

I really want to la push jacob from a clif! - חברה שלי כל הזמן אומרת את זה XD אני יובל, בת כמעט 14 D: נעים להכיר D: משהו לא כזה קשור ומצחיק שמצאתי- Warning Everything you say will make me think of Edward XDD
E - Alice can plan my wedding - Yes, Jacob, your being half naked bothers me
NM - If Bella won't marry Edward, I will. טוב אני צריכה ללכת, אז אני לא אמשיך XD

למעלה