Twelve Signs Vol.1 תהנו
3 3 שרונית New member 7/2/08 #2 מישהו משחק.?? אני צריכה סוללה . יש לי 3 עיגולים עם סימנים ומיספרים, שלט ופתק
T tomb boy New member 7/2/08 #4 שיחקתי והתייאשתי...../images/Emo41.gif גם לי היו שלושה עיגולים עם סמלים פתק שחור ושלט שהשתמשתי בו ומקל ומפתח שבעזרתו פתחתי את התיבה
שיחקתי והתייאשתי...../images/Emo41.gif גם לי היו שלושה עיגולים עם סמלים פתק שחור ושלט שהשתמשתי בו ומקל ומפתח שבעזרתו פתחתי את התיבה
I ilanama1 New member 7/2/08 #9 ../images/Emo58.gif צריכה למצוא 6 כדורים להפוך את השעון בבטריה ישנו מפתח להוציא מתחת לדלת מקל ואיתו לקחת מפתח בין הכוננית לקיר
../images/Emo58.gif צריכה למצוא 6 כדורים להפוך את השעון בבטריה ישנו מפתח להוציא מתחת לדלת מקל ואיתו לקחת מפתח בין הכוננית לקיר
I ilanama1 New member 7/2/08 #10 קליק על הכפתור מאחוריו ישנה סיפרה שכל ה-6 מהוות את הסיסמא לדלת בתוך הספר החמישי בכוננית לקחת את הדף נייר
קליק על הכפתור מאחוריו ישנה סיפרה שכל ה-6 מהוות את הסיסמא לדלת בתוך הספר החמישי בכוננית לקחת את הדף נייר
T tomb boy New member 10/2/08 #12 אוקיי ... יש לי../images/Emo41.gif שישה עיגולים. 2 מפתחות שהשתמשתי בהם. מקל ושלט של המזגן שכבר השתמשתי בהם שני פתקים שחורים וכעת אין לי מושג מה הסיסמא. או לאן ממשיכים.
אוקיי ... יש לי../images/Emo41.gif שישה עיגולים. 2 מפתחות שהשתמשתי בהם. מקל ושלט של המזגן שכבר השתמשתי בהם שני פתקים שחורים וכעת אין לי מושג מה הסיסמא. או לאן ממשיכים.
T tomb boy New member 10/2/08 #11 את המפתח הזה לקחתי../images/Emo41.gif אני כבר לקחתי את המפתח שמאחורי הכוננית. על המפתח מהשעון לא ידעתי. תודה... כעת יש לי שישה כדורים.
את המפתח הזה לקחתי../images/Emo41.gif אני כבר לקחתי את המפתח שמאחורי הכוננית. על המפתח מהשעון לא ידעתי. תודה... כעת יש לי שישה כדורים.