Twelve Kingdoms\Dragon Ball

Vegabond

New member
Twelve Kingdoms\Dragon Ball

שלום אנשים! מה המצב? זה שוב אני והנה כמו שכתבתי לפני קצת יותר משבוע אני ממשיך את הסיפור. אני ממשיך אותו בזכותכם אנשים, בלעדי התמיכה שלכם ושל עוד אנשים נוספים בפורומים אחרים, לא הייתה לי המוטיבציה להמשיך את הסיפור. רציתי לפרסם את הפרק השני כבר באמצע השבוע, אך לצערי הרב זה לא יצא אך לא נורא כי לדברים טובים שווה לחכות. מהיום אני אשתדל להוציא פרק פעם בשבועיים ואם תמשיכו לאהוב את מה שאכתוב ותעודדו אותי אז אולי אפילו יותר מהר. הפרק הזה חותם את סיפור מקורותיו של גוקו בעולם השתים עשרה ממלכות ומהפרק הבא מתחילה באמת להתגלגל העלילה של קשת הסיפור הנוכחי Light of the Moon, Fire of the Dragon. תקציר הפרק: בעקבות התבוננותו בירח המלא, סון גוקו הצעיר משתנה ליצור מפלצתי וכוחו גדל פי כמה וכמה. בנתיים לוחמת זרה מופיעה לה בעמק שבו מתגורר גוקו ויש לה אג'נדה משלה. מה משותף לאישה הזאת ולגוקו הצעיר? האם גוהן ואנין גם הפעם יוכלו לשרוד מול היצור המפלצתי שגוקו שוב הפך אליו? ואם הלוחמת הזרה שנכנסת לתמונה היא חברה או אוייבת? כל התשובות לשאלות הללו ועוד תמצאו בתוך הפרק השני של קשת הסיפור - Light of the Moon, Fire of the Dragon. דירוג: אני לא בטוח מה בדיוק הדירוג לפרק הזה. הדירוג לפרק הקודם היה G אך הדירוג לפרק הזה נע איפה שהוא בין PG ל- PG-13. זה הכל אנשים. קריאה מהנה.

gokussj2

New member
יפה מאוד! היה מעניין ,מחכה לפרק הבא

היו כמה פעמים שכתבת "קוגו" אבל זה לא עקרוני , והפעם ראיתי ששמעת בעצה שלי והורדת את ה-ה' במילים שלא צריך הבעיה שהורדת את האות גם במילים שכן צריך כמו: זאת "הייתה" ואתה כתבת "היית" אז שים לב לאלה... מעבר לזה , סיפור מרתק!!!

Vegabond

New member
תודה רבה אחי

כתבתי 'קוגו' במקום 'גוקו'? לא שמתי לב. ובקשר לטעות של עם ה-'ה' אני אתקן את זה. אנשים, תנו לי בבקשה עוד ביקורות. אני רוצה לדעת מה דעתכם בין אם אתם חושבים שקלעתי בול או בין אם אתם חושבים שפספסתי לגמרי.

למעלה