Twelve Kingdoms\Dragon Ball

Vegabond

New member
Twelve Kingdoms\Dragon Ball

שלום לכם מעריצי Dragon Ball וחג שמח. ליאור הוא שמי, לכתוב סיפורים זהו תחביבי ולפני כמה ימים התחלתי לכתוב סיפור המשלב בין עולם האנימציה המשודרת בyes anime הנקראת שתים עשר הממלכות, לבין הסדרה שאתם ואני אוהבים, Dragon ball. למי שלא מכיר את העולם של שתים עשר הממלכות, ההסבר הקצר הבא יעזור לכם להבין טוב יותר את הסיפור: עולם שתים עשר הממלכות הוא עולם פנטזיה המקביל לעולם שלנו. העולם הזה עוד צעיר יחסית לשלנו ולכן הם עדיין נמצאים בזמנים העתיקים שלהם. בעולם הזה פרט לבני אדם אפשר למצוא גם סוגים שונים של מפלצות, חיות למחצה ויצורים מיסטיים הנקראים קירינים או טאיהו. יש בעולם הזה גם חיות רגילות כמובן, שחיות כמו בעולם שלנו על אינסטינקטים בלבד. אך רוב המפלצות, החיות למחצה והקירינים/טאיהו, הם יצורים אינטיליגנטים ברמה כזאת או אחרת. המפלצות מחולקות לשבטים שונים, גם אם הן חיות ושורדות לבדן. המפלצות נעות מיצורים שמחצית מגופן אנושית והחצי האחר חייתי עד למפלצות שמבחינת המראה שלהן, אינן מזכירות בדבר בן אדם. כמו שכתבתי מקודם, כל המפלצות אינטיליגנטיות ברמה כזאת או אחרת ומסוגלות לדבר אם הן רוצות. החיות למחצה הם יצורים שיש להם שתי צורות. האחת היא הצורה החייתית שלהן והשניה היא הצורה האנושית שלהן. חיה למחצה שהיא עכבר, תיולד כעכבר ענקי אשר עם הזמן יהיה מסוגל ללכת על שניים ולדבר. כשהחיה למחצה תגדל ותתבגר במעט, היא תלמד לשנות צורה למראה האנושי שלה ולהראות כמו כל בן אדם רגיל לחלוטין. החיות למחצה אינטיליגנטיות לא פחות מבני אדם. הקירין/טאיהו הוא יצור מיסטי אשר גם לו שני צורות. הקירין/טאיהו הוא שליחו על פני האדמה של האל של עולם השתים עשר הממלכות, אל השמים. הקירין/טאיהו הוא בן על מוות ובכל עט ובכל זמן קיימים שתים עשר קירינים, כלומר תמיד יהיה מ"ס הקירינים כמ"ס הממלכות. כל קירין, בכל פעם שנהרג המלך או המלכה שלו מסיבה כזאת או אחרת יוצא כדי לחפש ולבחור במלך או במלכה החדשים. הוא בוחר מכל האנשים שהוא פוגש במלך או המלכה החדשים, כאשר הוא מקבל סימן מן אל השמים אשר מכונה מנדט השמים. לאחר שהקירין בוחר את המלך או המלכה המיועדים, הוא נשבע לו או לה אמונים ומשרת אותו או אותה עד לסוף ימיו של של אותו המלך או המלכה. לקירין, כמו לחיה למחצה יש צורה נוספת פרט לצורה האנושית שלו. הצורה הזאת היא צורה שמזכירה את החיה האגדית חד הקרן. להבדיל מהחיות למחצה, הקירינים נולדים בצורה האנושית שלהם ורק לאחר שמתבגרים במעט לומדים כיצד לשנות את צורתם. בנוסף לזה, לקירין יש כוחות מיסטיים שבהם הוא לומד להשתמש עם התבגרותו והקירין הוא בהחלט אינטיליגנט כמו כל בני האדם אם לא מעבר להם. ...אוקיי אז זה לא היה כל כך קצר אבל זה יעזור לכם להבין טוב יותר את הסיפור. אני מקווה שתאהבו אותו ותהנו ממנו. וללא עיכובים נוספים נעבור לסיפור העצמו: Twelve Kingdoms\Dragon Ball.

gokussj2

New member
סבבה , כל הכבוד!!!!!

אתה כותב יפה ותמשיך לכתוב מעניין איך ממשיך הסיפור , היו כמה שגיאות כתיב שלא יכולתי להתעלם מהן זה מצד אחד ומצד שני אתה כותב ברמה יחסית גבוהה אז זה קצת סותר...ככה שזה קצת מוזר. הביקורת על הסידרה היא לגיטימית , כל אחד וטעמו. אבל באופן כללי יצא אחלה סיפור ואם אתה ממשיך אותו אני מקווה שתשים אותו כאן שנוכל להנות ממנו :)

Vegabond

New member
אני שמח שאהבת את זה

יש רק לי שאלה אחת. אין לי כח לעבור שוב על כל הפרק כדי למצוא את השגיאות האלו אז אולי אתה או מישהו אחר בפורום הזה, יכולים לאמר לי איפה בדיוק השגיאות האלו?

gokussj2

New member
יש כמה

מילים כמו מגיע- שאתה כתבת "מגיעה" אפשר להגיד שבכל המילים האלה שמסתיימות בצליל הזה. וגם כתבת איפשהו שישה במקום שש

Brolly

New member
ראיתי את juuni kokuki

למי שלא יודע זה 12 הממלכות סדרה דיי נחמדה, אבל מתוסבכת מאוד בהתחלה, כדאי לראות
אומרים שחסרים כמה קטעים שיש במנגה אבל לא נורא, עדיין סדרה סבבה

Vegabond

New member
מה זהו?

אין יותר תגובות על הסיפור שלי? מה, כל כך מעט קראו אותו?

FireZeroX

New member
מצטער... לא ראיתי טוולב קינגדומס...

כמה פרקים יש לזה? אם 52 או פחות אני אוריד אחרי שאני אסיים את צ'וביטס ואת שאמן קינג

gokussj2

New member
מה הקשר???????

גם אני לא ראיתי , והוא נתן תקציר של זה שמספיק כדי להבין את הסיפור שלו , עצלן...

Vegabond

New member
שתיים עשרה הממלכות...

...היא סדרה בת ארבעים וחמש פרקים.

dannyshadow

New member
נחמד מאוד :)

הכתיבה יפה וכבר העירו לך שיש כמה שגיאות כתיב (באמת קצת סותר) מה שכן זה אם אני לא טועה העולם של טולקין (אני לא בטוח) וראיתי אותו הרבה פעמים בספרי\ סדרות פנטזיה... ואפילו משחקים (HEROES) בגלל זה זה נראה לי קצת חרוש אבל אם זה במנגה זה באמת יכול להיות יפה (עוד לא הספקתי לראות את זה)

Vegabond

New member
טולקין??

אני מעולם לא קראתי את ספריו ואני לא משחק במשחקי RPG שמבוססים על עולם הפנטזיה שלו או בעצם על כל עולם פנטזיה אחר. ראיתי את הסרט הראשון של שר הטבעות אבל השתעממתי רצח וכמעט נרדמתי בו. תקן אותי אם אני טועה, אבל טולקין לא היה סופר אירופאי? כי מי שכתב את הספרות, המנגה והאנימציה של 'שתים עשרה הממלכות' הוא(אני לא זוכר מה השם או אם זה באמת 'הוא' ולא 'היא') סופר יפני.

dannyshadow

New member
דווקא אהבתי מאוד את שרי הטבעות

ולא מדובר על היוצר היפני שממחיש את העולם, מדובר על העולם שטולקין יצר, שבו יש חציי אדם חציי חיה, מינטאורים ושאר היצורים האגדיים. הסופר היפני המחיש את העולם הזה וכמובן הוסיף עלילה משלו. לזה התכוונתי

Brolly

New member
אתה לא אוהב משחקי תפקידים שקשורים

לעולם הפנטזיה? כדאי לך מהר לשחק בפיינל פנטזי 6-7 וקרונו טריגר

Vegabond

New member
זה לא שאני לא אוהב משחקי פנטזיה...

פשוט לא יצא לי כל כך לשחק בהם. אם לאמר את האמת, אני תמיד העדפתי סימולטורים ומשחקי פעולה מהירים על פני RPG. תנו לי להבין משהו, כל עולמות הפנטזיה שיש לנו היום, בין אם זה העולם של המבוכים והדרקונים שנוצר בתחילת שנות השמונים ובין אם זה העולם של פיינל פנטסי; כל העולמות הללו מבוססים על עולם הפנטזיה שיצר טולקין בימי מלחמת העולם השניה?

dannyshadow

New member
לא בדיוק

טולקין יצר בעצם את המפלצות, המינוטאורים, חצי אדם חציי חיה, והעולם המאגי הקסום. בהרבה משחקים אפשר לראות גרעין ואפילו חלק גדול מעולם זה, אבל לפעמים העלילה לא מציגה דווקא את העולם של טולקין, כמו בקרונו טריגר

Brolly

New member
אתה יודע שיצורים כמו מינוטאורים

וציקלופים מופיעים במיתולוגיות ברחבי העולם כן? בסין יש להם את הקטע של הדרקונים, ליוונים היה את כל ההידרות, טולקין לא המציא אותם, הוא השתמש בהם בסיפור בדיוני שהוא יצר...

dannyshadow

New member
אני מודע לכך טוב מאוד

והוא לא השתמש בהם בסיפור שלו, הוא יצר עולם פנטזיה שכלל את כלו היצורים האגדיים, אבירים, מאגיה ושאר הכוחות המיסטיים. הכוונה שהוא לא המציא את היצורים אלא את העולם שבהם. אם לא הבנת קשה לי להסביר יותר טוב

Vegabond

New member
אנשים, אני צריך ממכם עזרה קטנה...

אני מחפש שם חלופי לPower Pole של גוקו. כמו ששמתם לב, זהו סיפור רציני ואני לא אקרא לPower Pole 'מוט כח' או 'מקל הכח' או משהו מאפן כזה. אני צריך שם הולם, כזה שיתאים לטבע הסיפור. אז אם למישהו יש רעיון לשם חדש לנשק הזה, אני פתוח להצעות ורעיונות.

למעלה