turnaround 15 m' facial mask-קליניק

turnaround 15 m' facial mask-קליניק

מישהי ניסתה? שווה? אכן העור נראה זוהר וחלק והפעולה דומה ל"פילינג עמוק"? (טוב פילינג עמוק זה בטח לא, השאלה אם זה פילינג יותר אפקטיבי מפילינג גרגירים רגיל?)

behappy

New member
כן

העור אכן יפה וזוהר אבל לא נראה לי שזה משהו כמו פילינג עמוק.. זה יותר אקטיבי מכל מיני סוגים של פילינג גרגרים ופחות אקטיבי מאחרים, אבל- המסכה הזו טובה. במיוחד ליום-יומיים שאחרי.

tokit

New member
העור אכן זוהר וחלק

עד למחרת.. בקיצור, אפקט טוב, אבל קצר טווח. שווה לפני ארוע או משהו בסגנון. יתרון גדול - הוא משאיר את העור נעים וגמיש ולא מיובש למוות. לא נפלתי..

לדעתך, שווה 220 ש"ח?

אני מתלבטת אם לקנות אותה, אין לי בעיה להוציא כזה סכום על משהו ששווה את זה. אבל אם זה לא שווה... אני מעדיפה לדעת לפני שאני מגהצת

tokit

New member
נסי להשיג טסטר..

אני אישית לא הייתי מוציאה את הסכום הזה על המסכה הזו, אבל אני בעקרון לא מוציאה כאלה סכומים על טיפוח..

tokit

New member
תלוי מה המטרה של המסכה

יש מסכות נקיון, מסכות פילינג, מסכות לחות. אישית, אני אוהבת את מסכת הניקוי אמרג'נסי מאסק של קליניק וכלחות - את של קלרינס. המסכה המדוברת בשרשור היא מסכת פילינג, והיא טובה, אבל לדעתי לא משהו ששווה את המחיר.. בכלל, לא צריך לצפות ממסכות למשהו שהן לא מסוגלות לעשות. האפקט בד"כ די שיטחי וזמני.

yawn

New member
מה שם המסיכה של קלרינס?

ומה האפקט של האמרג'נסי מאסק? גם אני לאחרונה מחפשת מסיכה לפנים, משהו נחמד שייתן קצת חיים לעור הפנים...

tokit

New member
המסכה של קליניק היא מסכת ניקוי

ושל קלרינס נקראת Thirst Qenchng Hydra-care Mask

yawn

New member
האם מסיכת הלחות מיועדת רק לעור יבש?

איזו מהן לדעתך מתאימה למטרת העל שלי?
שהעור יראה יותר יפה, ורצוי בלי שפתאום יצוצו להם מחדש הפצעים...

tokit

New member
לא כתוב עליה לאיזה עור היא מיועדת

ומכאן אני מסיקה שהיא מיועדת לכל סוגי העור. אם יש לך פצעונים, אני ממליצה דווקא על מסכת הניקוי. עדיין, לא לצפות לניסים ונפלאות.

גאיה111

New member
אז בעצם מה שאת אומרת זה

שאפשר גם לקנות מסיכת ניקוי בעשרה שקלים (ויש כאלה) וזה יהיה אותו אפקט.....?

tokit

New member
זה לא מה שאמרתי

כי מעולם לא ניסיתי מסכות זולות ואני לא יודעת אם גם את האפקט הזה משיגים מהן. מה שאני אומרת זה, שלא צריך לצפות ממסיכת ניקוי שתחליף קוסמטיקאית או ממסכת הטרנאראונד של קליניק שתחליף פילינג חומצה גליקולית 70%.. דווקא מסכות הלחות טובות..

עדיץ

New member
אמרג'נסי מאסק

זאת מסכה מתקלפת שיורדת בשתיפה או בשיפשוף? היא לעור מסוג מסוים מעור/שמן/יבש/רגיל?? וכמה היא עולה?

tokit

New member
זו מסכת חימר, שיורדת עם מים

מיועדת לעור שנוטה לשמן. אין לי מושג במחירים.

lala182

New member
מנצל"שת קליניק...

עד כמה המוצרים שלהם יותר זולים בארה"ב?

tokit

New member
הרבה יותר זולים..

כנסי לאתר של ספורה.. יש שם מחירים..

למעלה