tuesday!

tuesday!

אז לא הלכתי לבצפר היום.. נמאס לי.. 70% מהשיעורים אנחנו לא עושים כלום! ובכל מקרה שעתיים התבטלו היום (הפכו לשיעור חינוך) בגלל שסיימנו עם מחשבת
ומסיבה לא ברורה התבטל לנו ספורט- אבל מי אני להתלונן? ותרגיל העורף הרס שיעור (הייתי באוטו בזמן התרגיל כי בדיוק חנינו ואבא שלי אמר שזה סתם טמטום..
) קיצר הלכתי לעשות יום כיף בירושלים! D: תגידו משתגידו אבל ירושליים זה כל כך יותר כיף מבתל אביב - כי האנשים פחות לוצים.. לא יודעת.. בירושלים אני נכנסת לחנות ואחרי שתי שניות אני יודעת את כל הקורות חיים של המוכר.. בתל אביב המוכרים תמיד מסתכלים בפרצוף חמוץ כזה של 'איך לעזאזל אנחנו מעיזים להרוס להם את הגלישה בפייסבוק?' וניפגשתי עם בת דודה שלי ושתינו אייס קפה ואז הלכנו לכל מיני חנויות והיה כיף! סוף חפירה

How I Disappear

New member
מתכונת בהיסטוריה ../images/Emo164.gif ../images/Emo3.gif

אז בעיקרון הלך דווקא דיי סבבה, כל שאלה עמוד [4 עמודים מן הסתם] ואת 9 דפי הסיכומים נחתי על השולחן והכל הלך בסדר ונעזרתי בהם עד שהמשגיחה הסתומה [מורה לכימיה או משהו, אני לא לומד אצלה] הסתובבה וראתה שיש לי איזה מיליון דפים על השולחן ולקחה את הסיכומים והבינה שאני מעתיק אז אחרכך שהמורה בא היא אמרה לו את זה והוא חשב שזה הסיכומים שצריך להראות לו ושבסה"כ רציתי להראות לו אותם ושיסמן שהראיתי לו והוא באמת סימן במחברת שהראיתי לו
אח"כ המורה המטומטמת הזאת אמרה לו שהיא מתעקשת שאני מעתיק והוא דיבר איתי ואמר לי שאסור לעשות את זה בבגרות [ועדיין עמדתי בגרסה שאלה הסיכומים שרציתי להראות לו והוא האמין] נקווה לטוב .. ואח"כ היה את התרגיל הזה לירידה למקלטים אז ישבתי למורה למתמטיקה על הראש שתבדוק את התרגיל האחרון במבחן שהיא צריכה לבדוק ובסוף קיבלתי 100
ומחר אני לא הולך לבצפר כי יש מועדי ב' [אני בעיקרון אמור לעשות בספרות אבל אין לי כוח אז אני מקווה שהיא שחכה שאני צריך לעשות] ובגלל שביום חמישי יש לי מועד ב' בלשון אז קבעתי למחר ב12 וחצי מורה פרטית שתעזור לי קצת בחומר חח וזהו

ממממ

היה מבחן בביולוגיה, על מערכות הרבייה :| ואז התרגיל אני וחברות שלי הברזנו ממנו ונשארנו בכיתה במזגן D: ואז היה שעתיים לשון..וואי ישנתי מזה חזק חחח היה כיף. ואז הברזתי הביתה, הלכתי לחזרה..יש לנו הופעה קטנה ביום ראשון ואז..הלכתי לחברה ממ עשינו ועידות מצחיקות ..ו..זהו נימ :| מגן 93 בביולוגיה יח' פנימית על גוף האדם...מתכונות כלכך קלות..שיו..

hadarinke

New member
מגן בביולוגיה? :O

כל הכבוד על הציון
אני הולכת להרחיב את זה שנה הבאה כנראה...

pRimaVeriTaVIV

New member
מתכונת בהיסטוריה ../images/Emo3.gif

היה סבבה, חשבתי שיהיה הרבה יותר גרוע...דיי בטוח שעברתי ובטח איזה 60 ואם נהיה ממש ממש אופטימיים 65 וגם היה לי מזל כי הבחירות היו ממש איך שרציתי וגם המבחן לא היה קשה
ברגע שתעבור הבגרות אני חופשי.. ולשון אני אסתדר בלי בעיה

pRimaVeriTaVIV

New member
אמןןןןןןןן

ואם מנסים לחשוב על זה באופטימיות... הזמן בכל מקרה עובר אז גם אם נהיה מוכנים וגם אם נחרוש וגם אם יהיה לנו זמן וגם אם לא, בכל מקרה זה יגיע ונהיה חופשיים

hadarinke

New member
מישהו יוצא לקוקה קולה וילג'? :)

ונ.ב- אני לא יודעת כמה הייתי רוצה לדעת מה הקורות חיים של המוכרים שאני קונה אצלהם... לא בקטע רע, כאילו... נו הבנתם
בכל מקרה, היה חופר מאוד היום, התרגיל היה מעפן וזהו :) אחרי הצהריים אביטל באה אלי ללמוד למגן בלשון, אבל במקום זה עיצבנו לה את החדר וריכלנו מלא >< מחר אני יוצאת למשימת צבע+פן+תספורת עם חברה, ואני צריכה לברר משהו לאמא של חבר שלי ליומולדת 16 שלו[ בקרוב ^^]

Crazy Lala

New member
אולי אני ../images/Emo13.gif

מתכננת על מחזור 7 ככה...נראה כבר :) את? והתרגיל היה בדיחה פשוט...רואים את כולם הולכים בשאנטי חחח היה משעשע...

TFNM

New member
מקווה למחזור 5

שני לילות שלושה ימים ב200 ש"ח,עיסקה טובה. מה שדפוק זה שאני לא שותה קולה מ2004 P:

../images/Emo224.gif../images/Emo225.gifצומי../images/Emo111.gif../images/Emo224.gif../images/Emo60.gif

אח שלי צריך להכין עבודה בשביל קורס בשיווק ללימודים באוניברסיטה (הוא לומד כלכלה ומנהל עסקים), והוא צריך בסביבות ה-10 שאלונים (מהשאלון שצירפתי) ממולאים על ידי נערים ונערות בני 16 עד 18 (לא, זה לא משנה אם אתם בני 15 ו8 חודשים, אתם יכולים למלא). אשמח אם תעזרו ותמלאו את השאלון הזה. תודה מראש.

הערה חשובה../images/Emo60.gif

ממש לא הכרחי להיות בחדר כושר כדי למלא את השאלון. מה שאתם לא יודעים או שאין לכם עמדה לגביו, פשוט תכתבו את זה.

למעלה