tucogas room תהנו
3 3 שרונית New member 4/7/07 #3 התחלתי עכשיו, יש לי קוביה, מראה, מפתח -פתחתי מגירה בארון, דף מחורר, משהו כחול ופתק.... קצת נתקעתי...
I ilanama1 New member 4/7/07 #21 הלייזר צריך 3 בטריות כדי שהוא יעבוד הסתכל מתחת לשולחן הגדל ועשה קליק איפה שהיד לא נפתחת יש עוד בטריה ובין החלון לצמח למעלה עוד בטריה
הלייזר צריך 3 בטריות כדי שהוא יעבוד הסתכל מתחת לשולחן הגדל ועשה קליק איפה שהיד לא נפתחת יש עוד בטריה ובין החלון לצמח למעלה עוד בטריה
I ilanama1 New member 4/7/07 #16 כדי למצוא דברים שאינם ניראים צריך לעשות זום ואז אפשר למצוא דברים רבים בתוך הארון בין החלון לצמח למעלה לקחת קוץ מהמגבת בארון לשים לשעון כמחוג
כדי למצוא דברים שאינם ניראים צריך לעשות זום ואז אפשר למצוא דברים רבים בתוך הארון בין החלון לצמח למעלה לקחת קוץ מהמגבת בארון לשים לשעון כמחוג
3 3 שרונית New member 4/7/07 #19 התחלתי שוב, כנראה שהיה לי באג כי עכשיו אני יכולה להגדיל וקודם לא יכולתי
3 3 שרונית New member 4/7/07 #22 אני לא מצליחה להגיע לבטריה ליד המיטה, אני רואה אותה, אבל לא מצליחה להגיע אליה.... ואיפה מצאת בטריה בארון??
אני לא מצליחה להגיע לבטריה ליד המיטה, אני רואה אותה, אבל לא מצליחה להגיע אליה.... ואיפה מצאת בטריה בארון??