tsh

the cannon

New member
tsh

מה זה הדבר הזה ידוע לי שהוא יורד מהמוח לבלוטת התריס ויש לי בעיה איתו זה מפריע ונותן תחושת חוסר נוחיות מאמץ פיזי מועט והדופק קופץ בצורה מטורפת מה עושים הייתי פעם אצל רופא הוא נתן לי סטרואידים וזה עזר אבל עליתי בגלל זה 15 קילו שקשה לי להוריד אותם ואחרי 4 חודשים שהפסקתי לקחת את הכדורים הבעיה חזרה מיותר לציין שאני לא רוצה לקחת שוב את הכדורים הנ"ל אני חושב על טיפול טבעוני האם זה יכול לעזור? בתודה מראש אמיר ואם זה לא הפורום הנכון קבלו נא את התנצלותי

PowerFul

New member
TSH

TSH = thyroid stimulating hormone זהו הורמון המופרש מבלוטת יותרת המוח שגורם להפרשת הורמוני התירואיד. לא ברור למה קיבלת סטרואידים, נשמח אם תציין את גילך ומה בדיוק האבחנה? היפו או היפרתירואידיזם.

the cannon

New member
גילי 28

ואני בריא בדרך כלל אני לא יודע מהי ההבחנה זה היה לפני כשנה ועכשיו זה חזר

PowerFul

New member
האם אתה מרגיש עייפות?

או נמרצות יתר? קור או חום? עור יבש או עור לח וחם? עצירות או שלשולים? ישנוניות יתר או נדודי שינה? לחץ דם נמוך או גבוה? עדיף שתשאל את הרופא שלך בדיוק מה היה לך כדי שנוכל לדעת בודאות. בהצלחה

the cannon

New member
מעט נמרצות

מחום תמיד סבלתי אני מזיע מאוד מהר עור יבש בדרך כלל בכפות הרגליים אך כשלקחתי את הכדורים זה פתר את זה יובש בנחירי האף כשהבעיה קיימת לא עצירות ולא שלשולים עם הכדורים ישנתי הרבה פחות את לחץ הדם זה לא שינה בכל אופן תודה רבה אמיר

למעלה