Truly, madly, deeply

הדס22

New member
Truly, madly, deeply

שלום לכולם. כאן
זקנת פורום הארי פוטר של נענע. האמת שאני לא ממש יודעת מה לחדש לכם כאן, כל תמונה שאני אחפש באינטרנט - גם אתם יכולים! ולציור ממש אין לי כשרון. אבל רציתי לפתוח כאן טופיק בנושא הסרט ששודר בשבוע שעבר בהולמרק - "Truly madly deeply".
סרט כל כך מתוק! ובסוף למרות שכולנו ידענו שזה צריך לקרות, פשוט היה כל כך עצוב לראות אותו מביט בה דרך החלון, moving on...
אשמח לשמוע כיצד אתם ניתחתם את הסרט, איזה סמלים מצאתם, מה סיטואציות או משפטים מסויימים היוו עבורכם? הדס. שהייתה חולה כשהיה הסרט ונרדמה כמו בול עץ אחריו. ועדיין חולה עכשיו.

Minerva

New member
WELCOME! ../images/Emo140.gif

- תמיד כיף לראות פוטריסטים זקנים יותר ממני...
(בחו"ל יש הרבה...). -לא ראיתי את הסרט.

Penny s

New member
הי הדס! ../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

ראיתי את הסרט כמה פעמים בהזדמנויות שונות והוא מקסים ומרגש אותי כל פעם מחדש.. אממ.. אני לא יודעת מה אוכל לחדש, שלא נאמר כבר, אבל אנסה: נתחיל עם הפעם הראשונה שראיתי את הסרט לפני שנה-שנתיים. דבר ראשון - השוויתי אותו לGhost [עם סוויזי, גולדברג ומור] - מה שאסור בשום אופן לעשות כי זה בכלל לא אותו ז'אנר, למרות שמאוד מפתה לערוך השוואות כאלו.. את הסרט ראיתי בערך באותה תקופה שיצא הקליפ המהולל של טקסס - In Demand, ואז כבר הייתי מאוהבת עד מעל לראש באלן, כך שלא הפריעה לי העובדה שהדמות לא כל כך מחמיאה לאופיו [וגם שפם-המטאטא לא עוזר] אז יותר התעמקתי בתחושת ההקרבה שהוא משדר, וזה מה שהבנתי מהסרט: אלן [ג'יימי] חוזר לאהובתו מהמוות כי היא קראה לו. כל מטרתו היתה לגרום לה לרצות להמשיך לחיות, אז אם בהתחלה קצת הרתיעה אותי ההתנהגות שלו, שנראתה נוקשה ומזלזלת, בסוף הבנתי שכל זה נעשה לשם המטרה שהיא תוכל להתגבר על אובדנו ולהמשיך הלאה בחייה..
בפעם האחרונה שראיתי את הסרט [בHallmark] תמונת הסיום כל כך ריגשה אותי שהתחלתי לבכות כמו ילדה קטנה.. ותאמינו לי - זה היה חד פעמי ומביך ביותר.. אבל לראות את אלן עומד שם בחלון, מוקף בחבורת המתים שלו, מביט באהובתו, שקראה לו בחזרה לחיים, מתנשקת ומתרחקת עם החבר החדש שלה, בעוד הוא עומד שם מנופף לה לשלום ומחייך את החיוך המקסים שלו.. אחח.. רגע טעון ביותר. וזהו. אני חושבת..

Fantine

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

ראיתי את הסרט בוולנטיין - סרט מדהים ולמרות שהבנות פה לא כל כך התלהבו מהשפם של אלן אני דווקא חושבת שהוא שקסי ביותר

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

סרט מ-ה-מ-ם... מה שכן בהתחלה הוא עשה לי קצת שוק (לא כשהוא שודר בהולמרק כי כבר ראיתי אותו לפני כן) מכיוון של-אבא שלי גם יש שפם מטאטא וממש לא רציתי להשוות אותו לאלן... אח"כ התנחמתי בעובדה שלאלן זה לא מתאים ולאבא שלי זה כן... אה, וגם היה כיף לראות את החברה שלי מתפתלת כשהראו את העכברוקים בסרט

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifעכברוקים=עכברושים../images/Emo3.gif

למרות שהשם הזה נשמע חמוד עליהם

מלאכית16

New member
*נמסה* סרט מדהים....../images/Emo110.gif

כל הסמלים המדהימים....
אני אהבתי במיוחד את הקטע שבו היא מגיעה לעבודה של הבחור ההוא שהיא מכירה וכל הילדים שהוא עובד איתם עושים לה שלום מבעד לזכוכית...מקדמים את פניה. ואחר כך שכל החברים של אלן, בסוף כשהיא עוזבת עם הבחור השני, מנופפים לה לשלום כשהיא הולכת.... וכשהיא מניחה את הצ'לו ליד הדלת, מכבה את האור וסוגרת את הדלת...זה פשוט יפיפה...מסמל בצורה כל כך פשוטה את העובדה שהיא סוגרת שלב בחיים שלה שעבר...מסמל את ההתגברות שלה על ג'יימי... ואת העובדה שג'יימי בא, שהוא חזר בכדי לגרום לה לשכוח ממנו...שהוא עשה הכל בכדי לעצבן אותה ולהמאיס את עצמו עליה....והשיר שהוא דיקלם לה בסוף, היה השיא...שהוא אמר לה בפנים, עדיין ברמזים, שהיא צריכה להתגבר עליו... האהבה שלהם...העובדה שהיא לא יכלה להיפרד ממנו עד שהוא בא ועזר לה...זה קשר כל כך יפה ביניהם
....הוא הקריב את האהבה שלו אליה בכדי שהיא תוכל להמשיך לחיות את חייה... אני בוכה הבסרט הזה כל פעם מחדש....ואני עדיין לא הבנתי למה קיטלגו אותו כקומדיה?!?!?! פשוט סרט מדהים...חמישים כוכבים....הבן אדם שכתב את התסריט הוא פשוט גאון...אי אפשר לתאר אותו אחרת מאשר גאון....

הדס22

New member
אוף, למה אין עוד סרט שלו השבוע?

היי לכולם! תודה על קבלת הפנים! אני מסכימה לגבי הקטעים בסוף, (השיר, והסצינה האחרונה הקורעת), הן פשוט סצינות חזקות, ועד כמה שהן שקטות על המסך, הן גורמות לך סערה מבפנים. הקטעים שבהם הוא מנסה להמאיס את עצמו עליה, כדי שתמשיך הלאה - פשוט תורמים ליופי הפנימי של דמותו המון. אבל במקום השלישי הסצינה האהובה עלי היא (בעצם שתיים) - זאת שבה הוא חוזר כאשר היא מנגנת בפסנתר, וזאת שהם שרים יחד. אפשר לקרוא לזה מן בילוי מתוק אחרון יחד, "לזכר הימים ההם". כך שבסוף - מצד אחד, הזכרונות האחרונים שלה ממנו הם הזכרונות הכי טובים, ועם זאת היא מבינה שצריך ומסוגלת להמשיך הלאה. אה, ואני באמת לא מבינה למה קראו לזה קומדיה...כנראה שפשוט לא טרחו לראות את הסרט, אלא לקרוא תקציר שטחי שלו איפשהו ולקצר אף יותר. הדס.

מלאכית16

New member
אוי....אני אוהבת גם את הקטע../images/Emo110.gif

שהוא "מזכיר" לה את הפגישה הראשונה שלהם... זו הפגישה הראשונה החלומית מבחינתי....*נמסה*

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifבפעם הראשונה שבאתי

לראות את הסרט הזה, באתי בהרגשה שאני הולכת לראות קומדיה קלילה וחמודה ולא כ"כ קלטתי את ההתחלה. אח"כ כמובן שהתחברתי לסרט הזה ופעם השנייה שראיתי אותו כבר ידעתי למה לצפות (תודו שכשאתם הולכים לראות קומדיה אתם באים בהרגשה אחרת לסרט מאשר אם אתם הולכים לראות דרמה).

למעלה