Tru Man יש לך את הסרט Aliens?

Tru Man יש לך את הסרט Aliens?

"שובו של הנוסע השמיני"
או משהו בסגנון? Alien Vs. Predator 2 אולי?

Tru Man

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

ברגע שיגיע הסרט שאתה מדבר עליו, אני יביא לך קישור אליו.

b0redavid

New member
נראה לי שאחד, אבל עזוב...

סרט מעפן שלוקח טריפ על יצירת המופת "הנוסע השמיני", כמו "פרדי נגד ג'ייסון" הגרוע (אין על פרדי!
). יש לי בדי.וי.די את ארבעת סרטי "Aliens" במהדורה מיוחדת - אם היה לי מחשב טוב יותר, הייתי עושה ripping.

אני אוהב את aliens החלק הראשון

ישנו חלק בו נמצא אחד בתוך בטנה...לא יודע איך נקרא החלק הזה..לא אהבתי אותו

Tru Man

New member
עד כמה שידוע לי, חלק אחד בלבד

יצא גם Alien Vs. Predator 2 אך רק כמשחק מחשב, לא כסרט.

ובעניין משחקים..Golden Axe זוכרים?

מישהו שיחק את זה בעבר וחתם את המשחק הזה כמה פעמים כמוני? ועוד שאלה: איך אפשר להשיג את המשחק הזה היום?? אני כל כך מתגעגע לזה
!!!!!!!!!

Tru Man

New member
לא רק זוכרים, משחקים. ../images/Emo98.gif

למה להתגעגע למשחק כלשהו, אם היום יש אימולטורים שמאפשרים להעביר ולשחק כל משחק, כולל פלייסטיישן, במחשב... היום כמעט ואין קונסולה, למעט פלייסטיישן 2 ו-3, שאי אפשר למצוא לה אימולטור שמאפשר לשחק את המשחק במחשב, בדיוק כאילו שיחקת אותו בנינטנדו, סגה, פלייסטיישן או אפילו משחקי המכונות שהיינו פעם משחקים בספייסלנד. פעם הייתי קונה משחקים, בדיוק כמו קומיקסים, בעיקר בגלל העטיפות שלהם. אך היום מי צריך לרכוש משחק בשביל העטיפה שלו כשיש גם את המשחק וגם את העטיפה שלו, כולם באינטרנט בכמות ובאיכות.

Tru Man

New member
קישור למה?

למשחק או לאימולטור שלו? קודם צריך להתקין אימולטור ולהגדיר אותו. אם רוצים לשחק עם ג'וייסטיק, צריך לכייל אותו ולהגדיר את התזוזות שלו. אחר כך צריך להוריד את הROM ולשמור אותו בתיקייה במחשב ששם שומרים את כל המשחקים של האימולטור הזה. ואז יש להיכנס לאימולטור ולהפעיל דרכו את המשחק שהורדנו ורוצים לשחק. ואז זה כאילו שאתה משחק בקונסולה של המשחק עצמו, למעשה זה אפילו יותר טוב וגם הגרפיקה הרבה יותר טובה.

שוב סינית../images/Emo194.gifטוב..בלי מבוכות

אזמין את הטכנאי שוב...........

למעלה