TRL NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KerenWelling

New member
TRL NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פתחו עכשיו עכשיו מהר מהר מהר את TRL ותראו את ההופעה והראיון המדהים של מארון5 (יותר נכון אדם וג'יימס...)!!!!!!!!!!!!!!!!!

liavsayegh

New member
מי ראה?

אני!!!!!!!!!!! איזה מושלמים!!!!!!!! חולה עליהם!!!!!! אדם שר פשו מושלם!!!!!!!!!! באו כבר להופעה בארץ.....

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה חמודים.....יאאאאאאאאאאאאאא איך הוא חיבק אותהה.....יאאאאאאאאאאאא
חחחח ואיך הוא אמר על ילוקרד "we can't beat them" צודק

KerenWelling

New member
לאאאאאאאאאאאאא הם אמרו WE CAN!!!!!

WE CAN BEAT THEM!!! בגלל זה כולם צחקו!!!! ואז הם אמרו סתם סתם...

אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

פםספסתי ממש הכלל אבל ראיתי תהופעה... ררר למה אני מפספסת הכל?! למה?!?!?!?! הופעה מדהימה...................................... אדם כזה מושלם....... ג'יימס........... אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם המילה "מושלם" כל כך תפורה עליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

liavsayegh

New member
לא תאמינו מה קרה!

באמצע הראיון המנחה אמרה לאדם שיש פה מעריצה בוכה שרוצה להיות חברה שלו והוא אמר לה שרק אם היא יהודיה הוא יהיה חבר שלה... אבל היא קיבלה רק חיבוק.....יש!!!!!! אז לנו בפורום יש סיכוי!!!!!!!!!!!!!! חולה עלייך!!!!!!!! מישהו יודע מתי יהיה השידור החוזר של זה?????????????

KerenWelling

New member
../images/Emo12.gifלא שמעתי אותו אומר את זההההההההה

האדם אני רוצה אותך כל כךךךךךךךךךך איי קנו איי דונט קנו יו, בט איי וונט יו סו באדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

../images/Emo7.gifלאאא דווקא היום :( הפסדתי!

מישהו יודע מתי יש שידור חוזר אם יש בכלל..או אם יש מקום להוריד את זה?

CiNdErElLa3887

New member
אאהמ אאהמ זאתי שבכתה וחיבקה

אותו ..אז הבאתי קטע מהבלוג שלה על היום הזה שהוא חיבק אותה...שווה קריאה...אאהמ אאהם תקראו...לא סתם העתקתי את זה

mor kutcher

New member
../images/Emo99.gifOMFG../images/Emo99.gif

היה כ"כ יפה.... אדם=
.נקודה. איך אפשר לא להתאהב בו?!?!?! וכשהוא שר....בכלל אנבליביבל...
המעריצה הזאת
שי שולד בי קילד! לא פייר בכלל...גמני רוצה חיבוק...
אניוואי, היה שווה כל רגע!

למעלה