TRL Awards pictures

תנסו כאן

GC in Thailand MTV Asia Aid אם לא מצליח תכנסו ל: http://photobucket.com/albums/v326/FranksEvilQueen/Feb%203%20MTV%20Asia%20Aid/

brody armstrong

New member
על הטור עם סימפל פלאן-

Good Charlotte and Simple Plan not only shared the stage earlier this month at MTV Asia Aid, but they're planning on repeating the experience this spring, when they head out on the road together. An itinerary has not been released yet for what Simple Plan singer Pierre Bouvier calls the biggest tour ever," but it is scheduled to start May 3 in Kansas City, Missouri, and run through early June. *סורי אם כבר פיסרמו.. ---שבועטוב לכולם---

joelgirl

New member
Tonight Show with Jay Leno

כנסו לכאן.... והינה תמונה למי שביקש של המתופף המחליף של כריס-->

brody armstrong

New member
כנסו לאתר הרשמי-

משמ בדך הראשי לפני שנכנסים לאתר,שמו קליפ כזה על הטור עם סימפל :]

BillysGirl

New member
או בילי! די לפגוע בי!

אני מרגישה ואני לגמרי רצינית שאני מתה!!! הוא כל כך מושלם! אולי אני פרנואידית, אבל בילי נראה פאקינג רציני ! זה חשוד! *מחזיקה אצבעות שמה שאני ארשום לא נכון* אולי הוא על סמים? אני בטוחה ב99% שלא.. טוב נו עזבו אני סתם פראנואידית... אני צריכה לראות עוד כמה ארועים שהוא ככה... אולי סתם חד פעמי!

בטח..

הוא סתם עבר לילה פרוע עם איזה 7 מעריצות...את סתם פראנואידית...חחח..סתם..עזבי אני חולה...

בילי! לא על סמים!

הוא שונא עישון!!! אז סמים?!?!?! חוצמזה הוא היה עכשיו אמור להיות עצור אם זה היה מתגלה לתקשורת או בכלל זה שמועה...בא לכם להאמין? כי אני לא.

BillysGirl

New member
אני סתם פרנואידית!!!

הלווווווווווווו תקשיבו זאת מחלה שלי "פראנויה".... תקראו מה שכתבה טטה בטטה... היא צודקת... חחחחחחחח

למעלה