Trivia with picture

LEATHER REBEL

New member
Trivia with picture

Pictured here in 1968, this fat bloke has become a living rock legend in his own life, only that it took him some years ...His name is

אם יש לך משהו להוסיף עליו

אני בטוח שנשמח. קוברדייל עצמו הוא אכן אגדת רוק, ולו מפני שהיה בדיפ פרפל, לוויט סנייק קצת קשה לי אישית להתחבר, בכל אופן, חידונים יש פה הרבה, אם יש לך משהוא להגיד עליו על וויט סנייק או דיפ פרפל נשמח לשמוע, ואגב, למה אתה לא כותב בעיברית, שפה יפה לא?

ganooov

New member
אז ככה: ../images/Emo13.gif

א. אתה יכול לכתוב בעברית: יש ליד הקישור של [שלח/י] קישור שנקרא [עברית], תלחץ עליו ויופיע לך כבדרך נס חלון קטן ובו מקלדת וירטואלית. ב. ברוך הבא לפורום. ג. לשאלת השאלות: בהנחה שאתה אוהב את Mark Knopfler, כי אם לא אתה מת, אז אני מת לדעת האם קנית את האלבום החדש שלו, תענה! שבוע טוב לכולנו.

LEATHER REBEL

New member
No chance for hebrew here

I can´t write Hebrew since the aforementioned option has been BLOCKED and the computer isn´t actually mine. Be patient and read English, there is NO other choice ? I didn´t buy Knopfler´s new album. Am I dead

LEATHER REBEL

New member
לא להאמין אבל עכשיו זה עובד

טוב אז אני מתגורר בבריטניה ואכן המקלדת הוירטואלית הופיעה בסופו של דבר על המסך, אם כי לא בדרך נס. Mark Knopfler הוא אכן גאון אבל לא רכשתי את אלבומו האחרון, מה שמוביל לשאלה האם אני מת

ganooov

New member
לצערי אני לא יכול להרוג אותך, ../images/Emo13.gif

אבל נגיד שאתה מת. לפחות תגיד לי אם משמיעים שם את הסינגלים (Why Aye Man, Quality Shoe). אגב, אני ידעתי שהמקלדת תפעל לך - רק חששתי שלא תנסה את זה
.

LEATHER REBEL

New member
סינגלים

לצערי, כמו גם לצערם של חובבי רוק רבים כאן, הדאנס והפופ שולטים במצעדים. אמני הרוק המוכרים זוכים להערכה רבה יותר ביבשת (הכוונה לשאר ארצות אירופה) וגם למכירות רבות יותר מאשר כאן. לעניין דייר סטרייטס על כל שלוחותיה, התקליטים האחרונים זוכים פה להתעלמות כמעט מוחלטת. מדי פעם ניתן לשמוע את הלהיטים הישנים אבל רק בתחנות VIRGIN ו BBC Radio 2 ולפעמים גם ב Classic Gold. צר לי לומר לך אבל הרוב המוחץ של ציבור קוני וצורבי המוסיקה הבריטי בימים אלה לא אוהב רוק. אני אישית השתתפתי כשופט בכמה תחרויות של להקות צעירות. מה אומר לך, הן כולן טובות אבל הפתעות כמעט שאין.

ganooov

New member
מצחיק, ../images/Emo13.gif

בעיקר בגלל שהמדינה הראשונה שנתנה את הפוש לקניידעלך (זה הכינוי של קנופפלר) ולהקתו זאת גרמניה, ואחריה שאר המדינות באירופה - ורק בסוף אנגליה. הוא יגמור איפה שהוא התחיל
. אמממ... שיבוא כבר לארץ!

LEATHER REBEL

New member
גילן!!!

בגרסת האולפן המקורית זה גילן (גם מצורף כבונוס לCD של In Rock) קוברדייל בהחלט שר את זה אבל הרבה יותר מאוחר ורק בהופעות. לא ידוע על שום גרסת אולפן עם קוברדייל.

אתה בטוח?

הורדתי גרסת וידאו של בלק נייט, הזמר שם נראה מאוד כמו מי שבתמונה (קוברדייל) ונראה לי שהוא שר עם פלייבק....

LEATHER REBEL

New member
לעובדות...

השיר Black Night גרסת האולפן הוקלטה בסוף שנת 1970 בערך באותם סשנים בהם הוקלטו שירי האלבום In Rock. מן הסתם השיר צורף כבונוס להוצאה האחרונה של הדיסק.# הזמר אז היה גילן ולא, הם עדיין לא הכירו אז את קוברדייל. אלה הן העובדות אבל אם קשה לך עם זה, מה חבל...

למעלה