TRIGGER ל SP

philips

New member
TRIGGER ל SP

האם יש כאן מישהו שיודע איך ניתן לקרוא /להפעיל SP ב SQL SERVER פעם ביום.. (כל יום בשעה 00:00) צריכה לרוץ STORED PROCEDURE המבצע תחזוקה למסד נתונים... דוגמאות? רעיונות? הסברים? לינקים?

eli_leiba

New member
אתה צריך לבנות ג´וב

קודם כל תעלה agent service ב sql server אח"כ בנה ג´וב - הכי קל דרך create job wizard אתר אותו ברשימת ה wizrds מחר tsql job ובתיבת הקוד רשום exec <your_sp תן תזמון רצוי לך בדוק ע"י קליק ימני על הג´וב ו start job בהצלחה אלי

philips

New member
הממ..תודה!!

תודה!!!! למרות שכבר מצאתי פתרון אחר ללא הפעלה עפ"י זמן... עדין נחמד לראות שיש כאן מקצוענים שמתייחסים לשאלות שרבים מעדיפים להתעלם מהם.. אני בקיא בתיאוריית מסדי הנתונים ובעיקר ב ACCESS אבל אני קצת חדש ל MS-SQL SERVER וחשבתי בכיוון של לעצב טבלאות באקסס ולעשות IMPORT.... האם זה יעיל? עובד טוב? כנ"ל גם לגבי RELATIONS.... שווה לנסות? אגב...מתוך ניסוי..ראיתי שה"מספור אוטומטי" האהוב עלי לא עובר ל MS-SQL מה ניתן לעשות אם בכלל... בנוסף... אם רוב השימוש שלי במסד הוא לצורכי OLTP... הרבה עדכונים קצרים ומהירים... האם עדיף לי לעבוד דרך ODBC או דרך OLEDB ו ODBC הדילמה היא מכיון שאני חייב ורוצה להשתמש ב CONNECTION POOLING ובכל דרך שרק ניתן להאצת התהליך... (COM+ ל ADO וכו´..)

dagon

New member
המלצות..

קודם כל, אין שום סיבה להמשיך לעצב databases ב-Access וליבא אותם, ה-importer הוא נחמד ביותר אבל הוא לא עושה עבודה מושלמת. דרך העבודה הטובה יותר (מבחינתי, כמובן) היא יצירת ה-DB ב-MSSQL ופתיחתו דרך Access 2000 (Existing database וסיפוק נתוני ה-connection ב-new). אתה מקבל את כל יתרונות הנוחות של Access עם תכונות של MSSQL, וכמובן, בלי צורך לעשות import ולאבד settings. לגבי דרך העבודה, במקרה של MSSQL7, 2000 או 6.5, OLEDB תמיד עדיף על ODBC, שמשתמש בעצם ב-drivers של OLEDB. זו פשוט דרך יותר ישירה (ומכך יותר מהירה) להתחבר (כן, יש resource management).

philips

New member
תודה רבה!!

שמחתי לקרוא ומכיון שהרגע סיימתי את התכנון המחודש של מסד הנתונים (על נייר) אלך בעקבות הצעתך.... תשובותיך היו מצויינות וברורות...ועל כך תודתי נתונה. כנ"ל גם לגבי אלי שמנסה להשיב לשאלותיי גם כן..

philips

New member
המממ...

ניסיתי ניסיתי...בכיתי בכיתי..אבל לא הצלחתי לעשות מה שהצאת... איך בדיוק מתחברים עם ACCESS ועורכים את הטבלאות ב MS-SQL כך שזה יתעדכן

dagon

New member
אוקיי, שלב, שלב.. ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, יש ליצור את ה-DB, את זה מן הסתם לא ניתן לעשות ב-ACCESS, פתח את ה-Query Analyzer או ה-Enterprise manager ותיצור DB חדש. אחרי שיש לנו DB, פתח את Access, בחר ב-File, אחריו ב-New, ותקבל רשימה של סוגי פרוייקטים, בחר ב-(Project (Existing database, שמור את קובץ ה-ADP שמוצע לך ותקבל Dialog של Data Link, בחר את השרת, המשתמש וה-DB ויש לך interface ישיר ל-SQLServer. בהצלחה.

למעלה