trick of the tail/ wind & wuthering

Metheny

Member
trick of the tail/ wind & wuthering

היי מה דעתכם על שני האלבומים האלה של ג'נסיס? רוב הדעות ששמעתי לא מתלהבות יותר מדיי משני האלבומים האלה. לפי דעתי אלה שני אלבומים פשוט מדהימים!! (האמת אני גם מאוד אוהב את and then there were three (שהוא אמנם לא פרוג), אבל אני מסכים שזאת סטייה שלי :) ). אבל לגבי השניים הראשונים, אני לא מבין למה אנשים כל כך קוטלים אותם :(

zambush

New member
שאלה ../images/Emo73.gif

למה "ואז היו שלושה" הוא לא פרוגרסיב?

Metheny

Member
תשובה...

לא רציתי לעורר כאן ויכוחים... כי זה לא ברור לגמרי מה זה.. יש שם חלקים שכן וחלקים אחרים שלא.. האמת אני גם שונא לחשוב אם זה כן או לא.. מה שאני כן יודע שאני מאוד אוהב את המוזיקה שם, וזה מה שחשוב לי.. יש שם את המוזיקה שמאפיינת את ג'נסיס, וזה מה שאני אוהב. אז יש כאלה שיטענו שזה כן, ויש כאלה שיטענו שלא. אז אלה שהיו מתים על ג'נסיס של גבריאל וזהו, יגידו שזה אלבום לא משהו. אני אוהב מאוד את כל התקופות שלהם, אז האלבום הזה הוא משהו מיוחד.. כזה באמצע. לפי דעתי זה גם יפה לראות את השינוי ההדרגתי במעבר מפרוג לפופ-רוק.. ולכן גם התקופה האמצעית זה משהו מיוחד מאוד בשבילי.

Metheny

Member
עוד משהו...

רציתי לציין את השיר הראשון בדיסק הזה: Down and Out. אפילו השלישייה עצמה אמרה בראיון מאוחר יותר שזה לא היה פתיח כל כך טוב לדיסק. לפי דעתי זה שיר מצויין שכדאי לשים לב אליו.

אולי הוא כן...

אבל הוא בהחלט לא הפרוגרסיב שג'נסיס התפרסמו בזכותו...יותר דומה ליס ואמרסון לייק ופלמר מאשר לסגנון של ג'נסיס המוקדמים יותר...או שאני טועה?

תשובתי

wind & wuthering לטעמי לא אלבום טוב...פשוט לא אהבתי..בלי שום סיבה מיוחדת.. אבל trick of the tail בהחלט אלבום לא רע...אני אישית דיי אהבתי, כנראה קולינס לא הספיק להרוס את הלהקה לגמרי, למרות שהשפעותיו ניכרות..

למעלה