Trespass - Morning Lights - הסקירה

FunkyMonk

New member
......

"כל עוד לא ניתן להוכיח זאת במספרים, זו דעה - ולא עובדה."

בהחלט דעה

אבל אנשים מתבססים על דעות כל הזמן. למעשה, אנשים מתבססים יותר על דעות מאשר על עובדות. וזאת עובדה

טוב ורע בעיני המתבונן

אין כזה דבר "טוב" ו"רע". הכל בעיני המתבונן. מה שטוב לך, רע לי. ומה שרע לך, טוב לי.

melancholy man

New member
אני מבין את כל המילים שכתבת

אבל נשגב מבינתי מה רצית להגיד. לתת מספרים לאומנות נראה לי דבר מגוחך לחלוטין, אבל כנראה זה רק תוצאה של היכולות המנטליות המוגבלות שלי.

alissre

New member
הרקע המוקדם שאולי חסר לך,הסבר ממצה:

ברייטמן ושות' מייצרים ומשווקים ציוני אלבומים בסיטונאות. אנשים נוטים ליחס לציון שניתן לאלבום משמעות כמעט-מדעית, זאת מכיוון שהם מניחים בטעות שיש חישובים נשגבים מבינתם שבעזרתם המבקר קבע את הציון. ממש כמו שיש אנשים שמסתכלים על אסטרולוגיה כמשהו בעל משמעות מדעית נשגבת מבינתם. למעשה רוב המבקרים רגישים למוזיקה פחות מהאדם הממוצע בעל השכלה מוזיקלית סבירה, ורוב ביקרותיהן הן פיתפותי ביצים ! הציון שניתן לאלבום הוא זה שמקנה למבקר כוח עלום ! מעין סופר-ברייטמן לתת ל close to the edge 10 את זה גם אני יכול, בשביל זה אנחנו לא צריכים אותם, ואפילו את זה ברייטמן לא עושה (הוא נתן לו אם אינני טועה 9 כי הליריקה לא משהו לדעתו) לכן כשמאזינים תמימים שומעים שאלבום overrated הם ירגישו שהם אוהבים וזה יהיה עולמם המוזיקלי העלוב, ולהיפך לגבי ביקורת underated, דיסוננס קוגניטיבי.

D r o r R

New member
כדאי לך לשמוע אותו שוב

לדעתי הוא אלבום מצויין, וההפסד כולו שלך.

ואני לא מבין

איך להקות ניאו-פרוג ממוצעות כמו Mindgames, The Tangent וWobbler מקבלות אצלך ציון שווה \ גבוה יותר מהאלבום של סימפוזיון. אני מניח שבגלל זה קוראים לזה טעם אישי.

סימפוזיון ולהקות אחרות

האלבום של סימפוזיון, לדעתי, לא מוצלח. בגלל זה קיבל 8 ולא יותר מזה. בהופעות, אגב, הלהקה נשמעת יותר טוב. האלבום של טאנג'נט נהנה מהפקה מעולה, ליריקה נהדרת ולחנים מאוזנים ביותר. התוצאה הסופית *מאוד* מהנה. לגבי מיינדגיימס - גם שם יש זמר טוב, ליריקה טובה ומלודיות טובות. אצל סימפוזיון אין זמר, אין ליריקה ולפעמים גם אין מלודיה, למרות המקוריות בעיבודים ובחלק מן ההרמוניות.

alissre

New member
גם לברייטמן אין מלודיות, אז מה ?

למרות כל זו הוא מצליח יפה מאוד להגדיר לעצמו מה טוב ומה רע בעיני עצמו ולאפיין יצירות שהצליחו להגיד משהו מהסוג שמעטים יכולים בעזרת ציון מהסוג שמחלקים בבית ספר. זה הישג כביר לדעתי.

alissre

New member
הקישור לא עובד אצלי

נשמח לשמוע במה מדובר אולי יש דברים בגו ואני מתכוון לכך ברצינות, רק זכור ברייטמן: אתה עד כמה שהבנתי כבר בשלהי שנות העשרים שלך ואם עד כה לא קרה הדבר אז אולי גם לא ייקרה

אל תבלבל את המוח

ואם הקישור לא עובד - ניחא. פשוט עזוב אותי בשקט. לא רוצה לדבר איתך ולא מעריך את הדעות שלך. מבחינתי אתה אוויר.

למעלה