Trespass - Morning Lights - הסקירה

epitaph

New member
ולמה הוא לא צריך להתייחס?

הבחור בא והראה לברייטמן למה הוא חושב שהשיטה שלו לניקוד "אבסולוטי" היא לא רצינית ומופרכת בדוגמאות יפות וברייטמן כתגובה בחר לרדת על שגיאות הכתיב שלו במקום להציג למה לדעתו הוא צודק ו alissare טועה. מה שברייטמן הראה כאן בעיקר זו התנשאות...

FunkyMonk

New member
הבן אדם כתב שטויות שלא קשורות

"דוגמאות יפות"? אתה צוחק עלי? הדוגמאות האלו יותר גרועות מהוויכוח הזה שהולך כאן. אני לא אכנס ללמה הן כל כך גרועות מטופשות, ומציגות את הכותב באור ממש, ממש , ממש רע, כי זה ארוך ומייגע. ועלול לפגוע באנשים - ואני לא רוצה את זה.

alissre

New member
איזו טיפשות מובנת פשוט לא יאמן

האיטלקים ייקראו בשפתם סנפוניה גם ליצירות גרמניות ואתה תנוצח שוב שוב רק שהדיסוננס הפסבדו-קוגניטיבי שלך לא יאפשר לך אפילו להודות בכך לעולם

cut2

New member
אכן לא היה איטלקי

אך בדף הכותרת של כתב היד של הארויקה (סמפוניה במי במול מז'ור [מס' 3]) נכתב: Sinfonia grande, בגדול. מיד לאחר מכן מופיעה המחיקה המפורסמת של ההקדשה לנפולאון. חיפשתי עבורך תמונה באינטרנט אך לא מצאתי - אני יודע זאת על סמך ביוגרפיה של בטהובן שקראתי (התצלום נכלל בספר). שפת המוסיקה היא איטלקית. נכון שבטהובן הכניס קצת את הגרמנית, ולאחריו אפשר לומר שזה אפילו תפס (בעיקר בקרב דוברי גרמנית, כמובן). ולמרות זאת - שפת המוסיקה - ברובה איטלקית. כך שלגבי שגיאת-הכתיב-כביכול שלו, לגביה אין לי בעיה.

מילא סינפוניה

מילא לומר "סינפוניה" כאשר מדובר בויואלדי או משהו. אבל לכתוב 'סנפוניה' בלי יוד - ועוד במסגרת שלל הודעות צדקניות בלי שום קשר למציאות כפי שהיא - זה כבר קש ששובר גמלים בכיף.

melancholy man

New member
דווקא more בלי ציון, מעניין למה

אני לא מסוגל ציונים מספריים לאלבומים, אבל אם כבר נותנים, למה דווקא More בלי? מה יש בו שגורם לך לא לדעת כיצד לנקד אותו?

alissre

New member
נתינת ציונים לאמנות היא פסבדו מדע

גרוע מאסטרולוגיה. בעולם המערבי הכל נקבע ע"י ציונים, גם נקודות המפלט של האדם מהתכליתיות. אהבה ומשיכה מסוננות לפי נתונים מספריים שכבר נקובים באתרי השידוכים, גודל חזה, גובה, משכורת, ויש אפילו אתרים שהגדילו לעשות ומאמתים את הנתונים. האדם באופן לא מודע מייחס למספרים משמעות מדעית , אפילו אם המספרים נקבעים באופן שרירותי וסובייקטיבי. מכאן מתחיל הדיסוננס הקוגנטיבי שגורם לאנשים להאמין שהזבל שומעים הוא טוב, תהא זה מוזיקה רעה, או בחור כהה-מוח שאישה בחרה להתחתן איתו כי הוא מטר תשעים, ולפצות על חוסר השקט והשיעמום שהרכש שלהם משרה בהם ע"י צעקות על העובדים, נהיגה בוקית בכביש וכולי.

alissre

New member
תראה מה ההבדל ביני לבינך:

כשאני מתבלבל זו שגיאת כתיב או שגיאת מקלדת, כשאתה מתבלבל אתה עושה את זה במודע, בשבילך אפילו מצאתי את הערך המבוקש http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%A1%D7%91%D7%93%D7%95_%D7%9E%D7%93%D7%A2

B a z a

New member
יש גם המבטאים "פסאודו" אך התעתיק

הנכון הוא פסֵידו חוץ מזה אתה טרול - אלא אם כן אתה באמת נקבה בת 102. עד שלא תציג פרטים אמיתיים, אין מה להתייחס אליך בכלל.

alissre

New member
אפילו בטעותך אתה לא מסוגל להודות ?

גם כשהיא נעישת מתוך רשלנות מודעת ? הרי ידוע לך יפה מאוד כרגע שאתה לא יודע לכתוב כראוי, ואפילו את הקישור לא קראתי בעיון ואתה ממשיך בשלך. במקופם להודות בטעותך הרשלנית והמתנשאת אתה תוקף אותי

B a z a

New member
../images/Emo191.gif

Morfix results for: pseudo pseudo adjective פְּסֵאוּדוֹ, תחילית שמשמעותה: שמתיימר להיות דבר מה אך אינו כזה גם באוניברסיטה לימדו אותנו שזה פסאודו, אבל מה זה חשוב? אתה עדיין טרול.

alissre

New member
פסבדו הוא בדיוק הגדרתך אם כך

אתה מישהו שמתיימר להבין בכתיבה עברית בצורה מדוייקת אך אינך כזה

אתה מנותק מן המציאות

לפעמים אין דרך אחרת מלבד כימות של דברים. כמו שאתה מקבל משכורת דרך כמות, ולא דרך מחמאה כללית. אם אנשים לא מסוגלים לכמת דברים, אז קשה מאוד להעריך את המציאות. כלי המדידה הכמותי הוא כלי חשוב שעליו מתבססת התרבות המערבית, שבזכותה אתה יושב כאן בפורום ומקטר.

למעלה