למה הורדת חצי נקודה לרוק בוטום
A alissre New member 14/7/06 #26 הסינפוניה הבלתי גמורה של שוברט 9.5 קצר מידי, היה כדאי לדעת ברייטמן להוסיף עוד 5 6 דקות אבל ככה זה לא מספיק ארוך אז מצתער רק 9.5
הסינפוניה הבלתי גמורה של שוברט 9.5 קצר מידי, היה כדאי לדעת ברייטמן להוסיף עוד 5 6 דקות אבל ככה זה לא מספיק ארוך אז מצתער רק 9.5
A alissre New member 15/7/06 #46 את זה אני יודע, אבל תודה לך כי בלעדיך הייתי מסתובב חסר ידע מוחלט בעברית ובכלל
א אורי ברייטמן New member 15/7/06 #32 קודם תלמד לכתוב הסימפוניה התשיעית, לא הסנפוניה התשיעית. יש לך תעודת בגרות בכלל?
A alissre New member 15/7/06 #38 מה שנותר לך זה לתקן לי שגיאות כתיב ולהיות גם משוכנע שאתה מגלה לי בזה את רזי השפה עברית, טוב. זה באמת מחוץ לתחום שאני מתכוון להתייחס אליו
מה שנותר לך זה לתקן לי שגיאות כתיב ולהיות גם משוכנע שאתה מגלה לי בזה את רזי השפה עברית, טוב. זה באמת מחוץ לתחום שאני מתכוון להתייחס אליו
א אורי ברייטמן New member 15/7/06 #52 פשוט עזוב אותי במנוחה לדעתי (ושוב - לדעתי) אתה פשוט כותב שטויות. פשוט אל תתדיין איתי, אני לא מעוניין בהיגדים שלך.
פשוט עזוב אותי במנוחה לדעתי (ושוב - לדעתי) אתה פשוט כותב שטויות. פשוט אל תתדיין איתי, אני לא מעוניין בהיגדים שלך.
א אורי ברייטמן New member 15/7/06 #50 אני לא עצוב, למה אתה עצוב? היה פה מישהו בפורום שרצה ציונים מספריים. נתתי ציונים מספריים, וכתבתי שזה נעשה במהירות. אז יש פה איזה איש בפורום שרוצה לרדת על כל מה שאני כותב. שיבושם לו.
אני לא עצוב, למה אתה עצוב? היה פה מישהו בפורום שרצה ציונים מספריים. נתתי ציונים מספריים, וכתבתי שזה נעשה במהירות. אז יש פה איזה איש בפורום שרוצה לרדת על כל מה שאני כותב. שיבושם לו.
א אורי ברייטמן New member 15/7/06 #61 האיש לא ראוי לתגובה לדעתי הוא כותב מתחת לכל ביקורת. אין לי מושג אפילו איך קוראים לו, בן כמה הוא, מה ההשכלה שלו ומה הרקורד המוסיקלי שלו. מבחינתי הוא אוויר.
האיש לא ראוי לתגובה לדעתי הוא כותב מתחת לכל ביקורת. אין לי מושג אפילו איך קוראים לו, בן כמה הוא, מה ההשכלה שלו ומה הרקורד המוסיקלי שלו. מבחינתי הוא אוויר.