TrendMicro

אריק ח.

New member
TrendMicro

בוקר טוב וחג שמח. האם מישהו פה עובד עם office scan של trendmicro ? המלצות / השגות יתקבלו בברכה. תודה

פוֹלי

New member
כן, אני וזה מומלץ בחום.

תמקד את השאלות שלך לגבי המוצר ואני אשמח לפרט יותר.

אריק ח.

New member
אז ככה...

עד היום עבדתי עם מקאפי 8 + EPO. המקאפי יחסית מסורבל ( לדעתי ) ודחיפת policy ו/או definition לפעמים מצריכות סבלנות רבה. גילינו כי הוא גוזל משאבים רבים מהמחשב. קיבלתי את ה - officescan לפיילוט. ובנתיים אני מרוצה. חשוב לי שהתוכנה תהיה קלילה ולא תגזול משאבים רבים האם את משתמשת ב - fw הפנימי שלו ? האם ממשק הניהול ידידותי ? כמה זמן את רצה איתו ? המון תודה

פוֹלי

New member
אז ככה

לא משתמשת ב FW הפנימי שלו, בשביל זה יש לי את צ'ק פוינט. ממשק הניהול ידידותי ביותר והעדכונים מתבצעים באופן אוטומטי, כך שאין שום בעיות עם definitions או דחיפת policies כאלו או אחרים. עובד מצויין עם כל התחנות מכל סוג מערכת הפעלה (אפילו 95 הידוע לשמצה). אני עובדת איתו שנתיים וחצי וטפו טפו, שום וירוס לא חדר לנו למערכת, הכל נתפס בזמן. היתה לי רק בעיה אחת בזמנו איתו עם תחנות שמריצות xp כששמרו קבצי אופיס והוא היה עושה להם scan און ליין מה שהיה עושה קצת בעיות, שיטוט קל באתר של Trend פתר את הבעיה (כמובן שמייקרוסופט היו אשמים עם sp2 שלהם
)

אריק ח.

New member
ברור לי

שיש לך FW רציני... התכוונתי להפעלת ה - FW למצב בו המחשבים הניידים מתחברים מבחוץ. בכל אופן, המון תודה

פוֹלי

New member
זה לא נקרא FW בטרנד...

לא זוכרת איך קוראים לזה, אבל זה מופעל בניידים, בשנייה שהם מתחברים לאינטרנט זה ישר בודק עידכונים. עובד יופי

אריק ח.

New member
עשינו קצת סלט

roaming אכן שייך לנושא העידכונים. אני שאלתי על הגנת המחשב הנייד עם ה - FW הפנימי של ה - officescan. ושוב, סליחה על הבלבול

פוֹלי

New member
לא קיים אצלי

מן הסתם זה מגיע על פי מה שמשלמים מראש
אנחנו ביקשנו ללא FW.

Arielvista

New member
אני עובד איתו שנה וחצי

והוא קיים אצלנו כמעט ארבע שנים. עד היום - בלי שום פיספוס, שום וירוס או מזיק אחר שהצליח לחדור. לפני כמה חודשים התקנתי גם את interScan Virus Wall שלהם (אנטי-ספאם ושכבה נוספת של אנטי וירוס) וכמות הספאם ירדה ל 1-3 ביום, במקום כמה מאות. בקיצור - אני מרוצה מאד.

aeonf

New member
מישהו עבד את TM בסביבת TERMINAL ??

איך הם מבחינת ניצול משאבי מערכת ? (היום אני במקפי)

LAN

New member
אני אישית לא אוהב אותו... הוא לא נו

נותן לך מספיק אינדיקציה ... תעריך קובץ וירוסים במחשב מקומי.. וגם האקטיבציה שלו מעצבנת :) אני הייתי בוחן NOD32 ונורתון כמובן

למעלה